abi bende çıktım saat 18:15 gibi sahile indim kartaldan pendik e gittim ido dan tekrar geri döndüm pendiğin çıkışında arkadaşla buluştuk bostancı yapıp geri döndük bizde bi kaç kişi gördüm beklerken ama hepsi mtb liydi tek başına giden bi kişi vardı yolla oda terse gidiyordu zaten perşembe günleri bi aksilik çıkmazsa katılıcam artık size düşük vites yüksek kadans anternman yaparım caddebostan sahile kadar sonra sizin rüzgarınıza takılırım gideriz
Bizde Ulaş ile 17:45 de bostancıdan çıktık, pendik ido da birar çay ve yarımşar tost yedik aynı hızda geri döndük, güzel gittik baya ikimizde de km. saati olmadığından ne gittik bilemiyoruz ama
Çok teşekkür ederim Tolga bey hepbirlikte süreriz inşallah
Bu arada hazır konumuzu şenlendirmişken, bir perşembe gecesi masamızıda şenlendirin hakikaten, tur çok keyifli bir hal aldı arkadaşların performanslarınada şaşıracağınızdan eminim
Bekleriz efendim
Bilemiyorumki abi, laminemi, laminatmı yanlız şunu söyleyebilirim, her mal ederi fiyatına satılıyor, şiltesi, süpürgeliği vede firesiynide hesaplamak lazım, çeşit çok, lamine ise üst katmandaki ağaç en az 3mm. olsun
Şimdilik bu kadar yeter, far, stop, suluk kafesi, pedal dahil, 7.240gr. geldi, sele borusunu kesersem, joy's iç lastikler, ve seleyi değiştirirsem 6 küsürlü kilolara inmek mümkün, fakat tercihen rahatlık ve lastik patlama sorunsalıyla uğraşmak istemediğimde böyle bırakıyorum birtek gidon bandı çok amele oldu daha sonra yeniden başka bir numara düşünüyorum orayada