Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
abi bende çıktım saat 18:15 gibi sahile indim kartaldan pendik e gittim ido dan tekrar geri döndüm pendiğin çıkışında arkadaşla buluştuk bostancı yapıp geri döndük bizde bi kaç kişi gördüm beklerken ama hepsi mtb liydi tek başına giden bi kişi vardı yolla oda terse gidiyordu zaten perşembe günleri bi aksilik çıkmazsa katılıcam artık size düşük vites yüksek kadans anternman yaparım caddebostan sahile kadar sonra sizin rüzgarınıza takılırım gideriz :)

• Beğen
Tepkiler: binRR
@samet_özdemir

Bizde Ulaş ile 17:45 de bostancıdan çıktık, pendik ido da birar çay ve yarımşar tost yedik:D aynı hızda geri döndük, güzel gittik baya;) ikimizde de km. saati olmadığından ne gittik bilemiyoruz ama:D

Benim jantlar istanbul havaalanından sisteme giriş yapmış:D:D
Arrival at incoming office Oct/26/2010 01:13 ISTANBUL TURKEY

• Beğen
Tepkiler: mask ve Ulaş Apak
@binRR

Ertan Bey şimdiden haırlı olsun der kazasız belasız sürüşler temenni ederim ..

Selamlar ,

• Beğen
@Tolga Gürgün

Çok teşekkür ederim Tolga bey:D hepbirlikte süreriz inşallah:D
Bu arada hazır konumuzu şenlendirmişken, bir perşembe gecesi masamızıda şenlendirin:D hakikaten, tur çok keyifli bir hal aldı:D arkadaşların performanslarınada şaşıracağınızdan eminim:D
Bekleriz efendim:D

:in: @binRR
kafa karıştım:in: her marka her fiyat sen u işen anlarsan tavsiyede bulun

• Beğen
@Selçuk Uygun

Bilemiyorumki abi, laminemi, laminatmı:) yanlız şunu söyleyebilirim, her mal ederi fiyatına satılıyor, şiltesi, süpürgeliği vede firesiynide hesaplamak lazım, çeşit çok, lamine ise üst katmandaki ağaç en az 3mm. olsun:)

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Uygun
@Selçuk Uygun

Geldide, havaalanında pinekliyor şu an:D bir halta yaradığı yok yani:D

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Uygun
Teşekkür ederim dostlar:D Salih ben çektim dün akşam ofis de biraz fotoğraf, koyarım birazdan bir iki tane buraya:)

Şu salak yağmur geceden beri hiç kesilmedi, ama yin de akşama doğru lütfedip biraz azalırsa turu yapabiliriz diye düşünüyorum.

• Beğen
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Şimdilik bu kadar yeter, far, stop, suluk kafesi, pedal dahil, 7.240gr. geldi, sele borusunu kesersem, joy's iç lastikler, ve seleyi değiştirirsem 6 küsürlü kilolara inmek mümkün, fakat tercihen rahatlık ve lastik patlama sorunsalıyla uğraşmak istemediğimde böyle bırakıyorum:D birtek gidon bandı çok amele oldu:D daha sonra yeniden başka bir numara düşünüyorum orayada;)

@robinthegreen

Aynı şeyi bende düşünüyordum şu an, ama meteor gov tr oturun evinizde diyor:D

@binRR

Zaten bir perşembemiz var, onun da çanına ot tıkamasa şu hava :)

• Beğen
Geri