Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Selçuk Uygun

Evet abi, Ahmet geldi minik yol bisikletiyle:D Serdar abi yoldan katıldı bize, sabihadan döndü herkes, bizde Ahmet ile avşarda kahvaltıya oturduk:)

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Uygun
@Selçuk Uygun

Sen ne yaptın abi katıldınmı tura:)

:in: @binRR

Hava fena degildi,en azından kahvaltıya katılmak isterdim...

• Beğen
Tepkiler: binRR
Selamlar,

Bugün bisikletime 3 hafta sonra nihayet kavuştum. Şu an için bir sorunu yok. Perşembeleri tekrardan görüşmek üzere, hepinizi çok özledim.

• Beğen
@Selçuk Uygun

Abi ben diğer tura katılacaksın diye hiç aramadım seni:( ayrıca ikimiz de işe döndüğümüzden fazla takılmadık orada:)

@neutralife

Çok sevindim Sinan:D nasıl çözdünüz sorunu:)

Gürsel abi ve hakan loctite sürdü sanırım bir de yağladılar furş yatağını iyice. Ses kesildi valla :)

Kadronun yırtılmayacağı konusunda ikna ettiler. İleride ses çıksa da sorun etmeyeceğim artık :)

• Beğen
@Selçuk Uygun

Sinan ın bisikletine bakacağım abi:D
Ahmet usta işi, bildiğin türk çözümleri:D Ahmet burada sadece türklüğü simgelemek adına kullanılmıştır:D

• Beğen
:in: @neutralife

Sinan senmisin:in: Resmin ve İsmin olmadığı için bu arkadaş kim dedim,:in: ,Artık ' Sarpedon' yerine ismimi ve resmimi koydum.Herkes bilsin tanısın:in: En azından kendi resmini koy
Sende 'BinRR':boese157: :boese157: Bak kaptana kapı gibi resmi var,'Ulaş' kardeşimin

@Selçuk Uygun

Ben her tarafta bu ismi kullanıyorum, hatta kendi forumumda bile:) ayrıca ismimden oluşuyor zaten nick im;) avatarımdaki de kendi resmim:eek: sorun yok yani:)

• Beğen
Ertan senden hiç ses çıkmadı hayırdır:eek: Projeler'e devammı ?:in: ,Tekerlekler geldimi:in: Ben Ksyrium SL Premiumları taktım:in: ,Zincirin gelmesini bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: binRR ve ramon71
Geri