Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
O zaman, size saat 9:30 gibi Marinturk Marina girişinde kaılmak istiyorum. Uygun mudur?

@Ahmet Ersöz

Tabii ki uygun. Yalnız arada bir biraz geç kaldığımız oluyor, bir 5-10 dakika gecikebiliriz, merak etmeyin.

@robinthegreen
Hava biraz bozuk,bende biraz keyifsizim o yüzden bu gece katilamıyacağım katilacak arkadaşlara şimdiden iyi pedallar

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Selçuk_UYGUN

Geçmiş olsun abi. Ama bence şu anda hava son 2-3 günle karşılaştırıldığında oldukça iyi sayılır :) gelseydin keşke.

• Beğen
@robinthegreen

Ulaş mesaj attım sana umarım almışsındır, ben geç kaldım malesef:(

Maalesef buluşamadık. 22:00'ye kadar bekledim, sonra ayrıldım.
Beklemek hiç sorun değil de Allah korusun insanın aklına hep kötü şeyler geliyor. Umarım kötü bir şey olmamıştır.

@Ahmet Ersöz

Kusura bakmayın. Sadece lastiğim patladığı için kısa kesmek zorunda kaldık.
Artık sonraki haftalarda katılırsınız inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Uygun
@robinthegreen

Geçmiş olsun, dediğim gibi beklemek sorun değil, çok şükür sadece lastik patlamasıymış.
Sonraki haftalarda görüşmek ve tanışmak üzere...
İyi geceler.

@binRR

bilgi için tşk. , arkadaşları gördüm ama onlara yetişmek için biraz ekmek yemek lazım( bir kaç fırın:) ) . bu sefer kendi adıma mesafe sınırımı aştım :) güzelyalı diye bir yerden geri döndüm. molalar ile toplam gidiş dönüş yaklaşık 120 dk. sürdü.

azimle çalışmaya devam edeceğim , hava böyle olursa yarın sabah da 08.00 de çıkacağım. bu gazla da kış bitmeden de ben de bir yol bisikletine kavuşurum sanırım

• Beğen
İnşallah:) bu arada diğer konuda okudum, kış tarifesine geçilmiş artık 08:30 da sahil yolundaki erenköy kantarcı durağından hareket:)

• Beğen
@binRR

Benim zor İstersen Bir yerde buluşup,Mert'in Poyrazköy turuna katılalım derim Saat 10:00 am Üsküdar iskele:in: :in: :in: .Ben düşünüyorum tek Üskidara gitmek istemiyorum..

• Beğen
@Selçuk Uygun

Abi sabah erken halledip tekrardan ofise döneceğim, aslında benimkisi birazcık kaytarma:D:D

• Beğen
Geri