bende biraz daha fazla binmek adına caddebostan'a gelip oradan beraber başlarız. 20:30'da görüşürüz bu durumda . fakat ben de avşar cafe'de oturmadan , molasız devam edebilirim.
Ertancim iyi pedallar,Bugün hava güzeldi gündüz bir Kartal turu yaptik arkadaslarla...Bu arada İlter Bisiklet işi ne oldu.Giant Defy Advanced'i almamış ?:in:
merhaba, oncelikle umarim kimseyi bekletmemisimdir. eve erken donmem gerektigi icin haber veremeden ,erkenden cikip geri gelmek zorunda kaldim. sizin surus iyi gecmistir umarim.
bir daha ki sefere gorusmek uzere.
Müthiş bir geceydi.2 haftadır pedal çewirmeyişimin çok sıkıntısını yaşamadım.Ama yarın ne olur bilmiyorum.Ertan abi,Ters Arif ve ben başladık bu akşamki turumuza.Avşar kafede ilter ve birol abi ile karşılaşmamız geceyi dahada bir güzel kıldı.Selçuk abide gelseydi hiç pişman olmazdı ama sabahtan çıktığı için üstelemedim yoksa ısrar edecektim.Güzel bir sürüştü ama ya bisikleti atıcam ya bi çengel alıcam , yada kafayı bozup yol yapıcam bakalım zaman ve maddiyat gösterecek
Sağol abi, bizde bu akşam yaptık aynı turui Arda aradı seni ama sen gündüz çıkmışsın İlter in kafası karışık biraz, akşam yine konuştuk, biraz insinler fiyatı al dedim ben zira o boy bisikleti ne ilter pek bulabilir, nede bisikletin sahibi ilter gibi bir müşteri bulabilir, yani iki taraf açısından da zor, ortada buluşsunlar derim
Abi turun güzelliğine katılmamak elde değil, ama Perşembe ekibi olarak önce İstanbul çevresinde planladığımız turları doğru düzgün yapabilsek de sonra yurtdışı turlara gözümüzü diksek diyorum, ne dersin?
Arkadaşlar başlığı takip etmeye çalışıyorum ama günlerdir aşırı yoğunluktan pek yazamadım, kusura bakmayın. Elimdeki kitap çevirisini yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim. Bir aksilik olmazsa yarın akşama kadar bitmiş olacak ve rahat kafayla tura katılacağım
Bu arada lanet olsun ki Perşembe akşamı yine yağmurlu görünüyor, ama geçen hafta söylediğim bu hafta da geçerli. Gök delinmiş gibi yağmadığı müddetçe yaparız. Zaten bu hafta hem iş, hem de kötü havalar nedeniyle perşembeden beri bir kere bile binemedim