Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Bu aksam ustu 4kisi Pendik yapip Avsarda kisa bir cay molasi verdik. Birol Kardesim de katildi....

• Beğen
Tepkiler: binRR
Dün akşamki turda Samet i kartaldan alıp Pendik e pedallayıp Bostancıya döndük.

• Beğen
dün akşam maltepede peşimize takılan adam nasıldı ama :) jokey gibiydi herif 52 kilo :D iyi gidiyordu yanlız hiç kopmadı bizden hatta öne bile geçti :D

Arkadaşlar bu hafta resimler biraz gecikti kusura bakmayınn :)

Ertan abi sana zahmet :)

(link)

• Beğen
Haftasonu altınoluktaydım, bu sabah geldim, birazdan hallediyorum:)

@binRR

Çok güzel olsa gerek oralar şimdi.
Gördüğün üzere İstanbul'da nane molla bahar havasına dönüş yaptık abi.

(link)(link)(link)
(link)(link)(link)
(link)(link)(link)
(link)(link)(link)
(link)(link)(link)
(link)

@robinthegreen

Oradada atıştırdı biraz pazar günü, zaten amelelik yaptığım için denize ayağımı bile sokamadım:D Yok salıncak kur, suyu aç, panjurları hallet çık çatıya sıcak suyu hallet derken baya bir antrenman yaptım:D sönüşte de sarozda bir arkadaşımın çiftlik evi var, 10 köpek, 4 kedi, 31 ördek, bir at derken:D baya bir stresimi aldılar, akşamda mangal geyik derken yola çıkmam yarım oldu, sırf yağmur altında geldim dörtbuçukta ancak evdeydim.
Ama güzel oralar, birliktede gideriz inşallah:D bisikletle olursa ballı börek:D

@binRR

Abim eline sağlık...
Altınoluk gerçekten harika bir yer.
Temmuzda 1 hafta geçireceğim bir aksilik olmazsa.Temmuzda bir arkadaş bisikletle izmire gitmeyi planlıyor.Dün birlikteydik bir aksilik olmazsa 3-4 kişi pilanlıyoruz.Gelirsin sende birlikte oluruz :)

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
Gideceğiniz zaman haberleşirizde denk getirmeye çalışırım;) orada bir tane bianci aspid im var 20kg. civarı:D antrenman olur hem:D

@arda taşan

oo anlaşılan ardada geliyor izmire :) artık izmire gitmişken çeşmeyede geçeriz senelik iznimi alayımmı? yoksa 2 günlükmü gider geliriz :D

• Beğen
@samet_özdemir

Samet süpersin:D sanda gezme olsun:D

@samet_özdemir

Ben altınoluktan ayrılırım şimdiden diyeyim :):):)

izmire kadar zorlama beni.Kondisyon yarıyolda bırakmazsa niyeti bozdum hayırlısı artık samet.Ertan abide geldiğiğne göre gönül rahatlığıyla gidebiliriz ;)

Bu arada al senelik iznini sen eğlene eğlene gideriz :D

@binRR

abi ne yapsın iş için bütün ülkeyi gezdi arada da kendi için gezmek istiyor :D

En güzel iş kendin için yapılan iştir:D

@binRR

aynen abi bitek morrali motivasyonu kendin için yaptığım şeylerden alıyorum...

Biraz önce gürseli aradım, ofiste işler hafif havada yağmurlu, dedim benim şu her tarafına mıknatıs yapışabilen:D atakanın ilk zamanlar kullandığı bir bisiklet vardı libero:D sirrustan arttırdığım parçaları ona takayım da vakit geçsin diye:D perşembe durukan yine onunla gelecek gerilerde kalmasın bari:D
Dedim ama gürsel dükkanda değil yarına kaldı:D kendim için birşey yapacaktım olmadı kısacası:D

Arda o izmire gidecek arkadas 1 Temmuz'dan 2-3 gün önce giderse bende gelirim :)

izmire 18 inde gidicez ersoy 17 siydi normalde ama benim çocukluk arkadaşımın birde şirketten bi arkadaşımın düğünü var ertesi güne sarktı o yüzden arda zaten 1 günde gitmicez acelemiz yok kasmayada gerek yok ben diyorumki balıkesir edremit burhaniye ayvalık dikili aliağa foça yapalım en azından manzaralı ve denize nazır gideriz :D tutupda akhisar manisa yolundan gitmeyelim madem gezicez deniz olsun gezide sıcaklandıkmı denize atlarız :D

ertan abi deki dünyanın öbür ucuna gidiyoruz atlar gelirim hiç farketmez yeterki gezmek olsun maksat :D perşembe günü fethiyeye gidicez arkadaş motorla gidelim dedi birden zıpladım yerimden hemen çıkalım diye eğer motorla gitmezsek bisikletide götürcem hem iş hem gezi :)

Geri