Scudo Sports

Her Pazar Gaziantep Yol bisiklet Turu

Scudo
@Falkee valla tubis ne onu bilmiyorum ama 30 Ağustos ile ilgili bir tura takım olarak katılacağız.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI dolayısıyla yapılacak bisiklet turuna katılmak için 30 ağustos Pazar günü sabah saat 07:30 da Cansunar bisiklet in önünde buluşuyoruz daha sonra hep beraber diğer arkadaşlara katılacağız. Masal parktan başlayıp Şahinbey anıtına gidilecek ve anıtta mola verilecektir .

• Beğen
Tepkiler: Falkee
@Onur YCL Arada dondurma yemeye geliyoruz . Geldiğimizde buradan size haber ederim

@Nefer Seti Yalnız lütfen milleti kandırmayın forumda. Ellerinizde yarım ekmeklerle falan :D Gerçekten yediklerinizi gösterin :D :D
Abi ben sedatın faceden ve cansunar grubundan takip ediyorum sonunda o yemekler olduktan sonra 208 km çokta değil :) Afiyet olsun, yolunuz açık olsun.

• Beğen
Tepkiler: Nefer Seti
Vay be 200 km yol gitmişsiniz.Tebrik ederim.Biz yarım kilometreye abov derken siz tam 200 km gitmişsiniz :D

Gaziantep'ten selamlar, çok hoşuma gidiyor Antep'te böyle aktiviteleri görmek. Birde şehir içinde, şehir bisikletleri için bisiklet yolumuz olsa, ah olsa. Bu şehirde yaşamak için daha bi hevesli olurdum. Ben önce Gazelle diye yola çıktım, dün tesadüfen Carraro 225 aldım, bilsem Gazelle'ye ayıracağım fiyata bende bir yol bisikleti alırdım, sizlerle pedallamak büyük keyif olurdu. İşten güçten ayırdığımız zamanlarda kafa dağıtmış olurdum. Kısmet değilmiş, size bol keyifli haftalar diliyorum.

@beyhan.dikici Gaziantep'ten çıktık Kahramanmaraş'tan sonra fırnız diye bir mesire yeri var oraya gidiyorduk . Yolda durduk kavun yiyecektik . Kavuncu müşteri gelmez diye bizleri kovalamıştı :). @onur d. Bisiklet yolu meselesi zannedersem tüm memleketin sorunu maalesef :( . Valla geç kalmış sayılmazsın bisiklet seçiminden dolayı sonuçta herkes bir gün yollu olacak diyorlar buralarda :)

Esas ta biz antrenman yerine mangala falanmı gitsek nasılsa yemek yiyerek 200 km gidilebilirmiş yada her sabah boşuna antrenman yapıyoruz[emoji4]

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI dolayısıyla yapılan bisiklet turundan fotoğraflar .
Cansunar yol bisikleti takımı
Koca adamlar bisiklet kulubu
Zirve dağcılık akşam bisiklet grubu
Gaziantep ünivertesi bisiklet toplulugu
Tubis (Gaziantep Bisiklet tutkunları) olmak üzere toplam 70 kadar bisikletçi katılmıştır. Turu organize eden Tubis (Gaziantep Bisiklet tutkunları) ayrıca teşekkür ederim.

Dosyalar

• 1cansunarönü.jpg
    1cansunarönü.jpg
    103,9 KB · Okunma: 27
  • 2basla.jpg
    2basla.jpg
    175,9 KB · Okunma: 26
  • 22baslangı.jpg
    22baslangı.jpg
    162,4 KB · Okunma: 26
  • 23baslangıc.jpg
    23baslangıc.jpg
    175 KB · Okunma: 26
  • 30yol1.jpg
    30yol1.jpg
    132,1 KB · Okunma: 25
  • 31yol2.jpg
    31yol2.jpg
    160,8 KB · Okunma: 25
  • 32yol3.jpg
    32yol3.jpg
    210,5 KB · Okunma: 26
  • 33yol4.jpg
    33yol4.jpg
    140,6 KB · Okunma: 25
  • 41anıt.jpg
    41anıt.jpg
    268,4 KB · Okunma: 25
  • 42anıtg.jpg
    42anıtg.jpg
    216,9 KB · Okunma: 25
  • 43anıtgen.jpg
    43anıtgen.jpg
    234 KB · Okunma: 26
  • 44anıtgenel.jpg
    44anıtgenel.jpg
    234,7 KB · Okunma: 25
  • dön.jpg
    dön.jpg
    137,7 KB · Okunma: 24
Gaziantep'te bisiklet satın alabileceğim yer nerde var, adres verirmisiniz

Gaziantep te benim tanıdığım Cansunar Bisiklet var , Oradan alışverişimi ve yol bisikletinin bakımını yapıyorum .Başka şuan için aklıma gelmiyor

Geri