Scudo Sports

Hepsiburada'da Ghost bisikletler 3te 1i fiyatına :)

Ahmet Faruk Eğit

Daimi Üye
Tepki
566
Bisiklet
Scott
Hepsiburada Ghost, Carraro ve Bianchi de satmaya başlamış. Fakat Ghost bisikletlerin fiyatını yanlış girmiş. Örneğin Ghost'un kendi sitesinde 396 euro olan bisiklet, hepsiburadada 396 lira :) Ghost SE 8000 top mtb modeli 1100 lira civarında :) Gerisini siz düşünün artik :) Hadi kolay gele

Scudo
Hepsiburada sitesinden hiç alışveriş yapmadım o yüzden bilmiyorum ama siteye Euro cinsinden fiyat girilemiyorsa kur değişmelerinden etkilenmemek için hatadan ziyade bilinçlide yapmış olabilirler. Ya da sizin de dediğiniz gibi büyük bir hata vardır. :)

Bildiğim kadarıyla Euro olarak da fiyat girebiliyorlar, buradaki fiyatlarına baktım çok şaşırtıcı. Belli ki hata yapılmış, ama hepsinde mi hata yapılmış :/

Gerçi para birimini Euro olarak girileceğine yanlışlıkla TL olarak girilmiş anlaşılan, çünkü orada TL yazan rakamlar burada Euro olarak yazıyor :eek:

Bende gecen gafta deore hidrolik fren aldim. 16sinda kargo diyordu ama hala firmadan bekleniyor diye bisey yaziyorlar. Siz de de kargo tarihi ile gonderim tarihi geciktimi?

kargo tarihi ile gonderim tarihi gecikti ama sonrasında mail attım aradılar ürünü tedarikçi göndermiyecek paranızı iade edelim yada hediye ceki verilim dedıler . bende ürünü aldım tedarikçi ile olan durumunuz benı ılgılendırmez dedim .paranız bekler falan dedıler bende beklesin dedim. 20 gun sonra kargo numarası cep tlefonuma geldi.

Konunun hortlatılmasıyla beraber başlığı gören direk hepsiburada'ya girecektir. :D

Bir an dedim aha bu sefer bende yakalayacağım daha 6 mesaj yazılmış. Meğersem eski konu imiş.

Bence konu kitlenmeli. Yoksa her hortladığında insanlar büyük bir heyecanla hepsi burada ya girip üzülerek foruma geri döneceklerdir :D

Cube Agree GTC Pro (2014) Loading %99...

• Beğen
Tepkiler: Berke
Yine hatırlayınca üzüldüm sepetteki ürünüm tam alacakken başkası kapmıştı.
Al-Sat yapmak için 5-10 adet sipariş veren arkadaşlar olmasaydı şuan kullanıyor olacaktım sağlık olsun ne diyelim.

@Ahmet Bey

5-10 tane sipariş veren olması en fazla 4 sipariş veren var o kişiye de sadece 1 tanesi geldi ondan sonra da uğraşmadı zaten diğerlerini almak için. :)

@Ahmet Bey

5-10 tane sipariş veren olmadı en fazla 4 sipariş veren var o kişiye de sadece 1 tanesi geldi ondan sonra da uğraşmadı zaten diğerlerini almak için. :)

Abi yapmayın ya ne hevele açtım biliyomusunuz dedim bir fırsat daha

Geri