Pro gayet kalitelli bir firmadır Bahadır Bey. Güvenerek kullanılabilecek bir firmadır yani. Kalitesiz olduğunu düşünerek fiyatların pahalı olduğunu düşünmeyin bence.
Pro, Shimano'nun belli bir oranda sahip olduğu (oranı net bilmiyorum) bir firmadır. Hatta %100'ü bile olabilir.
Evet, fiyatlarının pahalı olduğu konusunda haklısınız ama aynı oranda kaliteli ürünler alacağınızdan emin olabilirsiniz. Ben bir çok tamir aparatında Pro marka ürünler kullanıyorum ve hepsinden memnunum diyebilirim.
@Murat B.
Yanlış hatırlamıyorsam, bir kere daha sizinle aynı anda aynı mesajı yazmıştık Bu 2 oldu
Hepsiburada.com Outdoor ürünlerde saat 10:00 ile 15:00 araso % 20 var. İhtiyacı olan arkadaşlar değerlendirebilirler. İndirimler sepete ekleyince görünüyor bilginize.
Aksiyon kamera alımlarında da geçerli imkan olsa alacağım.
Hepsi burada sankı yıne yanlıslık yapmıs gıbı bu fıyata sadece malzemesı tutar gıbı gelıyor kalıtelı bır cadır degıl ama 16 tl den fazla da eder gıbı gelıyor...Geçen hafta 100 tl dıye hatırlıyorum bu urunu
(link)
Tek kat ise her koşulda insana zulüm olur.Ha günübirlik festival kıvır zıvırda yazın kullanırım derseniz alınır,gölgede kullanmak koşulu ile.Yazın üstünü kesip,sineklerden falan korunup gökyüzünü seyrederek terasta uyumak için cibinlik tarzı bir tül dikip de degerlendirilebilir.