Scudo Sports

hepsiburada.com vodafonlulara özel outdoor'da %50 indirim

@Roux
Benden de oha. Ama bunlar da bir acayip koca tekneyi niye kampanya dahiline sokmuşlar ki...

Scudo
@Roux
demek ki iptal oldu bende çadır alacaktım ..

@ONUR ÖZTÜRK
hayırlı olsun süper alışveriş olmuş gerçekten...

Çöktü uygulama çalışmıyor

alsana kötü bir reklam senaryosu daha madem iptal edecen neden o kadar gopro yada tekne koyarsın ki , madem koyuyorsun o zmn bırakacan insanlar alsın nedir amaçları anlamıyorum olay geçen seneki ghost meselesine döndü gene hayırlısı.

toplu alım yapanların dısındakıler kargoya verılmıs ...

vodafone avantaj cepte uygulamasında da internet sitesinde de hepsiburada kampanyası gözükmüyor.

@ONUR ÖZTÜRK
Şimdi vodafone i Aradım fakat böyle bir kampanya bilgisinin hiç olmadığını söylediler. Şaka gibi

@avanak_abdi
Bende de görünmüyor acaba gizliden kampanyayı iptal mi ettiler?

Kaçırdık GoPro'ları. :(

@Ahmet F.ELBİR

Tam tersi, çok güzel bir reklam senaryosu.
Olay duyulur, insanlar saldırır, uygulama yüklenir, siteye çokça kullanıcı çekilir.
Sonra iptal edilir, biter.

Yoksa tek üyelik üzerinden, kampanya dahilinde bir üründen sadece bir adet alınabilir, toplamda 5 kalem ürün alınabilir gibi bir uygulama ile bunların çok da güzel önüne geçebilirlerdi. Düşünemediklerinden değil, amaçları indirim olmadığı için böyle oldu ;)

@Gökhan Toros

Aynen öyle malesef hepsiburada'nın her yılki senaryosunun tekrarı, bu sefer ortağı Vodafone.

@Gökhan Toros
Ben de öyle düşünüyorum fakat GoPro alan arkadaşlarında ürünleri yollanmış. Yaklaşık 3 aydır kenara GoPro 4 İçin para biriktiriyordum ve tam yarısını biriktirmiştim. Bazı insanlar yüzünden beni gibileri faydalanamıyor :((

Türkiye de yapamazlar böyle şeyleri.... :D:D

Keşke ben de vaktinde alsaymışım alacağımı :D 28'ine kadar süre var diye acele etmemiştim.

Geri