Scudo Sports

Hem bisiklette hem denizde kulanıllabilecek kamera önerisi

Xiaomi Yi alabilirsiniz. Ben gearbest sitesinden aldım. 7 gününüz varsa o zaman DHL gibi kargo seçeneklerine bakmanız gerekiyor. Fakat kameradan daha fazla kargo parası ödersiniz.

@M.Fatih akıllı telefonunu nereden aldınız? Yurt dışından alışveriş ile Türkiye'ye getiremiyoruz sanırım. Bende merak ediyorum telefonları nasıl açıkçası. :)

Scudo
@Murat Ü. Telefonu yurtdışından getirten bir arkadaştan almıştım. Mi3 modeli gerçekten Samsung vs. hikâye kalır yanında bunca yıl boşa para vermişiz dedim buradaki markalara.
Aliexpresste bir firma öğrenmiştim yanında Türk çalıştırıyor ve gümrükten geçme garantisi veriyor oradan alanlar memnun.

@Elbrus Hocam bende sj 4000 wifi var (replika değil) tatilde su altında ve aracım seyir kamerası olarak kullanabiliyorum.

Henüz kask alamadığım için bisiklete bağlamadım ama kutusundan bisiklete bağlama aparatı, su altı kutusu, kemer, kask, göğüs gibi bir sürü aparat da ücretsiz olarak geliyor.

Gopro hero kullan varmı acaba o model de başlangıç seviyesi olarak gözüküyor uygun fiyatlı

@Anonim abi seni takiptekiyim incelemeni gördüm başarılı bir kamera yurt dışından getirme işlerinden pek anlamıyorum 17 yaşındayım kredi kartım var ama onu riske etmek te istemiyorum şu sanal kart mevzusunu öğrenebilirsem getirtmeyi düşünüyorum ama videoda da bahsettiğin gibi orhinal olup olmadığını nasıl teyit edebiliriz ayrıca gümrüğe takılır mı

Bende araştırmalarım ve tavsiyeler üzerine tercihimi xiaomi yi den yana kullandım. Yorumlar o kadar iyi ki pişmanlık duyacağımı zannetmiyorum. Ürün yolda umarım bir an önce elimde olur :)

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
Gopro 4 Silver kullanıyorum, yaklasık 5 aylık yogun arastırma sonucu aldım, karada denızde havada hem cekım kalıtesı hem pil süresi, ekranı olması, kesınlıkle buyuk avantajları, sahıbınden gıbı sıtelerde 2.el temız bakabılırsınız ardından ebay den aksesuar getırtırsınız sonrası iyi pedallamalar :)

Geri