Scudo Sports

Hem bisiklette hem denizde kulanıllabilecek kamera önerisi

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
arkadaşlar soruyu başlıkta belirttim gerisini size bırakıyorum:)

Scudo
SJCAM 4000 benimde almayı düşündüğüm f/p olarak ideal bir ürün, araştırarak detaylı bilgi edinebilirsiniz. :)

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
Sony nin kameraları da oldukça iyi , ama fiyat olarak tabii çin markaları kadar ucuz değil

Sjcam 4000 wifi ihtiyaciniz olan butun aksesuarlarla geliyor ve geekbuying.com sitesinde 92$ gibi fiyatı vardı doların düşmesini bekleyip alırsanız iyi olur. Site guvenilirdir. Zaten kayitlı posta ile yolluyorlar. Ödemenizi de paypal üzerinden yaparsanız güvenlik açısından hiç bir sıkıntı kalmaz.

@big bike 'arcamx' tavsiye ederim fiyat/performans bence çok iyi yaz başı almıştım tatile gideceğim zaman eğlenceli olur diye bu kadar memnun kalacağıma inanmazdım su altı su üstü çok başarılı bisiklet aparatları hem kask hem gidon için mevcut bence 10 numara içinde sd kart mevcut değil bilgin olsun bide incelemek için link vereyim gerçi ispanyolca galiba ama işini görür..........

Hocam xiaomi yi almanı öneririm.Fiyatına göre en iyi çekim kalitesine sahip kameradır.1080p 60 fps çekim yapabilir.Ben kameraya 200tl birde aksesuarlarına 150tl vermiştim.

@big bike youtube.com/geziniyo kanalımda sj4000 ve codegen ve keecoo incelemelerim mevcut bakıp kıyaslayabilirsiniz, paraya kıyarım derseniz gopro kesinlikle yok aksi takdirde düşünmeden xiaomi derim...

@big bike şok marketten almıştım ama denk geldi bide indirimdeyken almıştım.. nette 130 lira civarında mevcut yine söylüyorum f/p çok çok iyi

@big bike Hocam ben GearBest den aldım.Tam 1 ay da geldi :)

@big bike Xiaomi'den şaşmayın ben aylardır hem akıllı telefonunu hep taşınabilir şarj(powerbank)'ını kullanıyorum gerçekten kaliteden ödün vermeyen bir firma. Alırken su altı kılıfını da almanız gerek su altı çekim için ibuygou.com dan orijinalini temin edebilirsiniz çünkü aliexpresste sahtesini satan çok oluyor. Tabi yurtdışından almanın bir ay ya da daha fazla beklemek gibi kötü bir handikapı var. Beklemek istemezseniz forum.miuiturkiye.net sitesinin ilanlar bölümünde az bir fiyat farkıyla satan arkadaşlar olacaktır.

Geri