Scudo Sports

Hem basınç göstergeli, hem de rahatça 100-110psi basabilecek el pompası

minimalist

Aktif Üye
Tepki
93
İsim
Fırat AKYOL
Bisiklet
Sedona
Var mı böyle bir pompa? :D Evladiyelik bir şey almak istiyorum.
120psi şişiriyorum lastikleri. Zorlanmadan 100'ü geçebilsin.
Biraz zorlanarak da 110-120'ye ulaşabilecek bir el pompası var mı taşımak için?
Basınç göstergesi de mutlaka olmalı.

Scudo
Selamlar ben de el pompası denedim ama o kadar küçük bir pompa ile zorlanmadan bu basınçlara ulaşmak çok zor (benim deneyimim). El pompası isteme sebebim patlak olursa yanımda pompa olsun diye idi. Bende biraz araştırdıktan sonra şöyle bir cözüme ulaştım.

Ev için sürüşlere başlamadan rahatca kullanmak adına dev bir pompa aldım Topeak Joe Blow
Yolda sorun yaşarsam diye de CO2 tüpü aldım. Hem çok daha kolay ve hızlı hemde cok yer kaplamıyor.

İki üründe hiç yormuyor.

Linkleri de ekledim
(link)
(link)

Sks Airworx kendim kullanıyorum. Decathlonda var ise hala temin edebilirsiniz. 120 psi basıyorum lastiklerime farkı hissedebiliyorsunuz, tavsiye ederim. Burada ingilizce bir inceleme makalesi mevcut, (link) .

(link)

Ayak pompam var, ondan çok memnunum.
Fakat yolda patlaklara müdahale etmek için yanımda taşıyabileceğim daha iyi bir el pompası arıyorum.
110-120'den de vazgeçtim. 100 bassın razıyım kollarım kopmadan.

@minimalist Ben eksik okumuşum mesajı yahu :) Bütçeniz imkan veriyor ise CO2 tüpü kullanın derim ben. El pompaları işkence biliyorsunuz :)

Yolda patlak olayı zaten sürekli yaşadığım bir şey değil.
CO2 tüpünü görüyorum sürekli ama nasıl kullanılıyor araştırmadım.
Aslında en uygun çözüm oymuş gibi gözüküyor, bir araştırayım ben onu.
Decathlon'daki şu iki pompa güçlü gibi ama göstergeleri yok.
Bunları deneyip memnun olan var mı?

(link)
(link)

@Bahadır Gürel

Baktım n11'de 90 TL'ye satılıyormuş. Hemen almayı planlıyorum. Sakın benden önce alıp tüketmeyin :)

(link)

Biliyorsunuz 100+ psi basıncı ancak yerden destek alarak uygulayabilirsiniz, el pompasıyla olacak iş değil. Topeak'in bu ürünü hem el pompası (arka cebe giriyor, 170 gr. ağırlıkta) hem de hortumu olduğundan yerden destek alarak basınç uygulanabiliyor (yerden destek için sabitleme pedi var). Max 160 psi destekliyor. Fikir dahiyane.

@Bahadır Gürel bahsettiğiniz ürünü kullanmaktayım.Gerçekten çok kaliteli kompakt ve yüksek psi... Dahası Topeak daha ne olsun ;)

Hocam zefal in pompalarini tavsiye ederim, hem ayak pompalari hemde tasinabilir olanlar cok iyi. Fp30 ayakli pompasini kullaniyorum, inanin lastigi sisirmek 10sn surmuyor.

(link)

El pompasından vazgeçip CO2 pompasında karar kıldım.
Yol bisikleti için en uygunu bu gibi.

Geri