Scudo Sports

Hem arazi hem de yol için bisiklet önerisi

Sehzade43

Daimi Üye
Tepki
147
Bisiklet
Salcano
Selamun Aleyküm arkadaşlar. Tanıdığım bir arkadaşım bisiklet alacak. Bütçesi 850 tl. Boyu 1.75-180 civarı. Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.

Scudo
dağ bisikleti her türlü koşulda gider ama yol bisikleti araziye gelmez

Biliyorum. Yanlış yazmışım [emoji2]

@Sehzade43
En güzeli hybrid(melez) bisikletler ama biraz pahalı olabiliyor :D

@Emre Yönlüer
O kadar bütçe olsa keşke [emoji2] Hibrid'in fiyatını söylesem kesin bırakır bisiklet almaktan

Yardım edecek yokmu ⁉ Eskiden daha hareketli idi forum

Carraro'nun modelleri var, önde maşa var ama aynı zamanda jant ve lastikleri inceydi modeli hatırlamıyorum ama şehir bisikleti sınıfındaydılar sanırım onlar Uygun olur arkadaşınız için diye düşünüyorum, ya da sedona'nın dağ bisikletlerinden bir tane düşünebilirsiniz

Carraro Sportive 225, 224 vs Bahsettiğim modeller bunlardı, bi bakın derim.

• Beğen
Tepkiler: Sehzade43
cyclocross tarzı al diyeceğim ama fiyatları biraz pahalı.O zaman bundan iyisini bulamassın bu bütçeyle (link)

• Beğen
carraro yahut bianchinin şehir bisikleti moldellerine bakın bence. sportive 224-225 çok idealdir. ben 224 kullandım, dağa da girdim yolda da gittim. güzel bisiklettir tavsiye ederim ayrıca bütcenize de uygundur.

• Beğen
Yorumlarınız için hepinize teşekkürler. İleteceğim kendisine.

Şöyle birşey var kendim kullanıyorum ama arazide binmeye kıyamadım;
(link)

Araziye uygun mu tartışılır özelliklede maşa yönünden biraz sıkıntılı ancak yol bisikleti o bütçeye (link) tavsiye ederim 5 dakika bir kullanım deneyimim oldu hafif ve güzel bir tasarımı var bence..

Salcano City Sport' u bir gözden geçirin derim hem yol hem hafif arazi için işinize gelecek bir bisiklet olarak görüyorum. belirttiğiniz fiyatta iyi donanıma sahip.

@Egemen Ocaklı
Araziye uygun değil :)

@Selo4856
Araziye uygun olmadığını bende belirttim farkettiysen ancak o bütçeye iyi bir yol bisikleti bulmak sıkıntı.. Ancak mtb istiyorsa Rock rider 500 de bütçeye göre iyi bir bisiklettir bu arada..

Kusura bakmayın arkadaşlar. Çizimler vardı. Giremedim. Bütçe 2000 tl. Dağ bisikleti olacak. Mtb kısacası. Şimdiden teşekkürler.

Sedano 840 alınmıştır. Tüm yorumlara teşekkürler

Bianchi yada Salcano dağ bisikletlerine bakın bence

Geri