Hellmet Test Ride 2 - Alone Day -

Mumi

Üye
Tepki
44
[Öncelikle "Videolar" kısmını bulamadığım ve gezim şehirlerarası bu konuya uyduğu için buraya açtım,yanlış bölümdeyse modaratör arkadaşlar kusura bakmasınlar :eek: ]

http://i18.photobucket.com/albums/b135/halfmumi/forumsal/zirveyedogru.jpg

Papuçların %70ini bırakarak,41 km hızla yavaşlamayı başardığım ve ,bütünleşmediğim bayan sürücüye buradan çok "saygılar ve teşekkürler"
göndererek başlıyorum bir videoya daha....Kendisinin plakasını görebilecek kadar iyi mercekli bir external kameraya kavuştuğum zaman,
trafikte "ispiyonlama" yeteneğine yeni bir boyut getireceğim..[Öyle hataysa,"böyle bugda" var bölümünüde finişte göreceksiniz zaten ..Totally Legal :) ]

Sırtta 5 kglık bir akü ve beraberinde milyarlarca liralık mini mini japon teknolojisini taşıdığımı hesap edince,frene sık sık gitti parmaklarım...

Tek çıktığım içinde mükemmel aksiyonlar beklemeyin,sadece minik bir akü testiydi,eskisinden kalan hatayı düzettim o kadar :) [Bkz: Hellmet Test 1 ]

Rüzgarlı bir gündü aynı zamanda,20 KM den fazla rüzgar kaydı gösteriyordu meteor arkadaşlar.[Sanmam 20km,30du arazide..]

Eve gidip,3-4 saat uğraşıp böyle birşeyler çıkardım,bazı yerlerde hız biraz olsun belli olmuş [Bir ara beraberimde gelecek bir kameraman
olursa,o zaman daha ne belli edeceğim ama.. :p ]

iyi Seyirler.

Hellmet Test Ride 2 - Alone Day -

Uzunluk: 8 Dakika 28 Saniye
Çekim Tarihi: 07 - 03 - 06
Boyut: 42,0 MB
Video Türü: WMV

(link)

Ölümüne!...

• Beğen
Tepkiler: tayfur
Scudo
T

Tuğrul

Misafir
Bu tip konuları Cafe bölümüne de açsak daha iyi olurdu ama önemli değil.Sonra taşırız.

Paylaşım için çok teşekkürler.Foruma tekrar hoş geldin Mumi :)

Murat CER

Forum Bağımlısı
Tepki
1.132
teşekkürler mumi..

rapidshare kullanımı hakkında fikri olmayanlar için not:
mumi'nin yazsının sonundaki linke tıkladığınızda rapidshare sayfası açılacaktır. açılan sayfanın altında sağda free seçeneğine tıklayın. gelen sayfada saniye sayacı var. o sofor olduğumda 2 yada 3 haneli harf rakam kombinasyonu çıkacaktır.renkli karakterler.orada verilen kodu hemen yanındaki kutucuğa yazınız.download'a tıklayınız..indirme işlemi başlayacaktır. flashget veya getright tarzı download manager programları kullanıyorsanız, onu iptal edip kullandığınız web browser ile indirmeyi deneyin ;)

iyi seyirler.

Mumi

Üye
Tepki
44
Rica ederim,Hoşbulduk Tuğrul bey :) Genelde buralardayım ama sessiz sedasızız işte.Antrenman süreçleri 7/24 :)