Scudo Sports

Hellaflush Çalışmam

Allah izin verirse bugün-yarın siparişini vereceğim haftaya kadar gelir diye düşünüyorum

Scudo
@Evliya
Pazartesiye kargolansa en geç çarşamba gelir

Ha iyimiş o zaman gerçi ben gene haftasonu başlıyacağım için yapmaya birşey farketmiyecek :D bisikleti kaplama işi kaç dakka sürdü acaba birde zormu acaba?

@Evliya
Benim maşa ve arka üçgeni kaplamam 1 saat falan sürmüştü kalan kısımlarda farklı gün 2-3 saatte bitmişti. Sadece bu soğuk havalarda fön ile yapması zor biraz sıcak hava tabancası bulabilirsen daha rahat edersin

Sıcak hava tabancası hımm hımm imkansız gibi biraz.Şöyle birşey var mersin öyle istanbul kadar soğuk değil hatta ben 16yıldır yaşıyorum daha 1kere kar yağdı saç kurutma makinasıyla yapsam sorun çıkarmı?yada balkona çıkartıp güneşe koysam?Birde yağmur kaplamaya nasıl bir zarar veriyor?

@Evliya
Yağmurun altında kalırsa zarar verir elbet ama sürüşlerde sorun olmaz. Birde kaplama yaparken hangi tarafa dışını vereceğine bağlı. Örneğin rüzgarın tersi yönüne açılacağı tarafı verirsen bişey olmaz ama ağız kısmı tam rüzgarı alacak şekilde olursa elbet zamanla aşınır

Onu ben değil o zaman rüzgar belirleyecek gibi çünkü rüzgar heryerden gelir olmadı o yerlere görünmez şeffaf bant yapıştırır sağlama alırım onu kaplamayı elime ulaştıktan sonra karar veririm müteşşekirim verdiğiniz bilgiler için

@Evliya
Nasıl rüzgar karar verecek. Sen bisikletle geri geri mi gidicen sanki:D DÜz şekilde maksimum hızlara ulaşacaksın. An olacak düz şekilde 80-90 km hızı bulacaksın mesela. O şekilde baz almalısn;)

Hocam 80-90 km hıza ulaşmak hocam altımdaki bisikletle çok imkansız gibi peki o rüzgar şeysini nasıl ayarlıyabilirim? Rüzgarın nerden geleceğini bilemem ki?

@Evliya

Ya sen bisikleti düz süreceksin ekseri olarak karşıdan gelecek sana rüzgar. Hızın ne olursa olsun bu değişmez. Çünkü hareket eden cisim sensin;) Doğal olarak uç kısımları öne bakmayacak. Yani resimlere bak mesela. Eline fön makinesi alıp rüzgar olarak varsayarsak kaplamayı açmak için bisikletin arkasından önüne doğru tutman gerekir yani arkadan rüzgar gelmesi gerekir çünkü yapışma açısı ve şekli önden rüzgar tutarak onu açmaz. Ama ek yeri ön tarafa baksaydı bu kaplama rüzgarda zamanla açılırdı;)

IMG_20150214_205338.jpg IMG_20150214_214613.jpg

• Beğen
Tepkiler: OguzGyan
Yeap şimdi anlamışam :D Bakalım yapabilecekmiyim :D Sence yol gidonu mu kelebek gidonmu :D ?

@Evliya
Önemsiz:harika:

• Beğen
Tepkiler: Evliya
@lealtad
Harika olmuş :)
Bunun üzerine birde şeffaf kadro koruyucu yaparsanız belki ayrılma derdi olmaz.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Geri