Scudo Sports

Hellaflush Çalışmam

@Evliya
Sahibinden.com, 22.90'a aldım kargo dahil ve 2x1 ölçü yarısını anca kullanmışımdır

• Beğen
Tepkiler: Evliya
Scudo
@lealtad Eline sağlık hocam, kısıtlı imkanlarla güzel şey yapmak gibisi yoktur ve tadından yenmez. BRAVO.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Hocam bu resmi gördükten sonra aklıma takıldı amcamın bisikletini(ben kullanıyorum kendi bisikletim olmadığı için) bu şekilde kapliyacağım amcamda izin verdi bisiklet şehir bisikleti ama biraz eski boyası felan biraz döküldü işte herneyse kapliyacam,yarış yada kelebek gidon takacağım bagajı düzeltecem ön de zaten piramit jant var arkaya da piramit jant takacam lastiklikleri biraz inceltecem heralde tam emin değilim ve tur ve şehir bisikleti olarak kullanacağım.

Hocam bir sorum var bu kaplama koçtaş'ta varmıdır yarın foruma gidecem varsa ordan alabilirim.Birde şehir bisikletine yarış gidonu takabilirmiyim?(SURY'e takılıyor)

@Evliya
Koçtaş da bulamazsın. Ofsetlerden, reklamcılardan ama en kesin internet den. Benim siparişi verdiğim yer esenlerde bu r reklamcıydı mesela.

Bence gayet güzel olmuş. Yalnız siyah kısımlar biraz boğmuş gibi. Beyaz lastik beyaz gidon sargisi ile çok daha hoş olabilir.

Bence sele borusu ve kelepçesi beyaz olsaymış tam olurmuş :) Bu halide gayet güzel, ben beğendim :)

• Beğen
Çok iyi olmuş bugün gerekli ekipmanları tamamlayıp yarın işe başlamayı planlıyorum bende az sonra çıkacam dışarıya ekipmanlar için.Ama biraz kararsız kaldım yol gidonumu taktırsam kelebek gidon mu ona da yolda karar verecem

• Beğen
Dediğin gibi herkes beğenmiyebilir ama benim çok hoşuma gitti güzel bir çalışma olmuş eline sağlık.

• Beğen
Beyler konuyla alakalı değil ama downhill e başlamayı düşünüyorum ama downhill bisiklet almıcam hemen bir mtb almayı düşünüyorum hesap kitap yaptım 1500 tl param oluyor bana bisiklet önerirmisiniz rengi forforlu yeşil yada sarı olursa güzel olur bide sıfır olsun çok istekde bulundum ama kusura bakmayın yardım eden etmiyen herkese teşekkür ederim

su mataranıda kaplarsan daha bi güzel olur bence

@Fırat Çetin
Eskoyi söktüm. Zaten amacım hood ları değiştirmekti. Kabloları sökmek için sargıyı sökmem gerekiyordu. Zaten 1 ay öncesinden iki tane sipariş vermiśtim sargıdan. Bunuda o zamana kadar boş durmasın diye aldım. Lakin orta seviye rahatlıkta

Bugün mersinde sorabileceğim bir çok yere sordum ve hiç birinde bulamadım.Artık son çare internetten almak aldığınız sitedeki linki verebilirmisiniz?

@Evliya

Özelden link attım

• Beğen
Tepkiler: Evliya
Geri