Scudo Sports

Heeeey İstanbul Ben Geliyorum!

KevSerSeri

Forum Bağımlısı
Tepki
3.316
Aman da aman kim geliyormuş?.. :eek:

Beklenen an geldi.

Her ne kadar ekibimle birlikte olmasa da bu haftasonu Pazar günü (25 Mart) sizlerle tanışıp birlikte pedallayacağız inşallah.

Bunu öntanışma kabul edelim. İlla ki bundan sonra ekibimle birlikte tekrar gelicem İstanbul'a...

Artıkım Ankara'dan gelen şu şirin misafirinizi nereye götürürsünüz, neler yedirirsiniz orasını size bırakıyorum.

Çok az kaldı, haydi birlikte gün sayalım...

Scudo
valla yemek işinden ben anlamam ama forumda cok ıyı bılenler
var sanırım.mesela cobıke.hatta tabaklarıda yıyormus dıyorlar:D ben forumun yalancısıyım.herhalde sana da bı karsılama komıtesı hazırlarlar;)

:eek: :eek: aaa genemi yola düşüon.oh valla.sen gez.bense evde pinekleyim.keşke aynı evde yaşasaymışız.tüh tüh:( :( .neyse burdan takip edicem.güle güle git arkadaşım.bizdende selam götür...

Bizi bırakıp gittin bakalım bunun acısını çıkarırım ben HIH :p

Hoşgeldiniz diyelim şimdiden, parkur belli mi peki ? Anadolu tarafında mı yoksa avrupa tarafında; mesela belgrad ormanında mı pedal planı ?

ooooooooooooooooooooooooo
bizi birbirimize düşürmeye çalışanlar utansın....:)

şimdi kevsercim sana bir parkur ayarlıyacağım... organizasyonu ben yaprım. burdan katılmak şsteyen katılır valla....
aslında biz bu pazar adaya bir tur yapalım demiştik dostlar ile fakat,
hava taporları yağmur olacak deyince biraz duraladık. ama madem sen buralara geliyorsun, bir organizasyon şart oldu....:):):)

şimdi senden ricam, kaçta, nerede olabileceğin? tek misin? gitmek istediğin özel bir yer var mı? duymuşsundur merak etmişsindir vs?
kaçta dönmek zorundasın?tüm bunlara bakarak iyi birşeyler yapmaya çalışıcam....

öpüyorum seni:):):)

Kevser Hanım;

Öncelikle hoş gelirsiniz sefalar getirirsiniz. Yanlız Banu Hanım'ın söylediği doğru mekan zaman durumu nedir? Ben böyle bir tur olacaksa hava durumu da müsait olursa katılmayı sizinle veya sizinle birlikte gelecek arkadaşlarla tanışmayı isterim. Burada bir kararlaştırma yapalım bence. Tur güzergahı, buluşma yeri ve zamanı belli olsun. Bisikletinizle beraber geliyorsunuzdur inşallah. :) Yoksa buralardan tedarik edilir.

Tur olarak benim önerim Anadolu yakası tarafları, çünkü anadolu yakasında oturuyorum heheheheh:) Tuzla turu olabilir, orada köfte yenilebilir. Fakat hava güzel olursa Sarıyer boğaz turu da olur. Ortaköyde döner Sarıyer'de börek veya Rumeli kavağında balık yenilebilir. :D Geçen hafta Adaya gittik orası da güzeldi. Adaya gidilip Aya Yorgide sucuk yenip şarap içilebilir. Ağzım sulandı şimdiden. :D Ne bilim içinizden ne geçiyorsa uymaya çalışırız. Misafir sizsiniz. :) Son bir not Pazar galiba saatler bir saat ileri de alınacakmış. Bu sayede günler daha da uzamış olucak. Daha bol gezilebilir yani. :D Umarım havada güzel olurda.

Sevgilerimle

MFG(+)

Merhaba

Evet sevimli Ankara rüzgarı hosgeldin diyelim

görüşmek üzere

saglıcakla kal...

ufff ist ist ist keyfını cıkar
bıraksalar okul mokul dınlemıyecegım ıst a yerlesecegım :(
ıı gezmeler...

arkadaşlar,

ben bir program devreye soktum... umarım ilginizi çeker.. haftalar önceden hazırdı demek ki kevseri beklemişim:):):)

katılımlarınızı şiddetle bekliyorum:):):) ayrıca assolist kevser... sensiz olmaz yani:):):)

@cobike

Banucum ilgin ve alakan için çooooooooook teşekkür ederim.

Kaçta nerde olmam gerektiğini sizden öğrenicem. Ben Ataköy'de kalıyor olacağım. Niko ile çok yakınmışız onunla irtibata geçip birlikte gelmeye çalışıcam... Bu sefer ekibimle değil tek geliyorum ön tanışma babında. Gitmek istediğim çok yer var İstanbul'da ancak seçimi size bıraktım. Ada turu diyerek de beni kalbimden vurdunuz, hep gitmek istemişimdir ama nedense bir türlü nasip olmamıştır. Mükemmel bir seçim yapmışsınız... ihhi... :)

Saat kaçta döndüğümün çok da bir önemi yok. Gece otobüse yetişiyim yeter. Bu arada pazar günü size ekstradan bir saat getiriyorum. Malum saatler bir saat ileri alınacak. Yani daha çok gezebileceğiz...

Bisikleti getirmeyi düşünmüyorum. Dediğiniz gibi adadan kiralamayı düşünüyorum.

Aman da aman ben iyice heyecanlanmaya başladım. Yağmurda olsa çamur da olsa ben sizlere kartılırım. Antalya'da az mı ıslandık peeeehhh...

evvet istanbul yer aç bakalım kevsere,kırmızı halıları hazırlayın,sokakları temissleyinnnn duyduk duymadık demeyin kevsersiz kebap yemeyinnnnissss:D :D

Bu arada msj yazıp bu heyecanıma ortak olan herkese teşekkürler. (Ayrı ayrı msj yazamıyorum şu an ona vaktim yok kusura bakmayın.)

Pazar günü yağmur çamur da olsa aman ne olucak erimicez ya diyip pedallara basmak dileğiyle. Biz yine de inşallah hava güzel olur diyelim de sonra tepemizde bulut patlamasın heheheh....

@burgazz
aha bu ne yawww hahahaha üne bak tabak yiyen banu:D :D , bunu ben deseydim kesin beni döverdin banu ablaaa:mad:

@hızlı

yokkkk.. bu denli çabamın, bu tarz konularla gölgede bırakılmasına izin vermeyeceğim... hayır hayır...
bunlar magazin kokan hareketler:):):)

ben ne yediğimi ne yemediğimi biliyorum... asla gaza gelmeyeceğim:):):)

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
ne karışıyosunuz be....
yemek eleştirmenleri, siz bisiklet mi seviyonuz, magazin mi?
arkadaş geliyo diyoz di mi ....

arkadaşlar,
çok bişey demiycem. pazar günkü gezide grubun geneli bu kanıya varırsa o zaman konuşuruz. kişisel yorumları dikkate almıyorum:):):):D :D :D

yaw benı neredeyse afaroz edıceksınız banu hanıma sadece saka yollu takılıyorum kendısının buyuk affına sıgınaraktan.kendısını foruma su kısa zamanda sevdırdı ne mutlu ona.;)ayrıca sadece havadıslerı yazıya doktum okadar:D

Ya senin resimlerini devamlı internetten takip ediyoruz.
Muhteşem geziyorsun Trekinle , aslını görmek için sabırsızlanıyoruz valla.
Arkadaşlarım ve kendi adıma hislerimize tercuman oldum dört gözle beklicez seni.

@burgazz

aynen öyle.. ben de aynı yolla yazııyorum zaten mesajlarımı dikkat edersiniz.. kırılmam bu tip konulara asla:):):)

@Bibendum

ooooo teşekkür ederim:):) herkese selamlar... görüşmek üzere...:)

@Bibendum

Çok teşekkür ederim. Ben de sizlerle tanışmak ve birlikte pedallamak için sabırsızlanıyorum. Görüşmek dileğiyle...

Geri