Scudo Sports

'' haziran ayı kartepe ''

@Eren Boz

çıkarsın eren çıkarsın 53 lük fosil 1 saat 58 dakikada durmadan çıktı..............

:) :) :) :) :) :) :) :) :)

Scudo
@Eren Boz

erikliyi hatırla....orda bazı yerde 11 eğim vardı burda 9 sadece,,,
ama üst üste gelmesi adamı yorsada sonuçta yapılmayacak iş değil...

hasan ekibe başarılar...bu pazar mustafa akman dostumun ricası üzerine harekete geçerek yenikapıda olacağım çünki deniz otobüslerine bisiklet yasağı kondu uygulama 11temmuzdan itibaren başlayacak mustafa dost küçük evladı ile orda ve bende onu yalnız bırakmayacağım bu haklı davamız bizim ....evet sizler kartepeyi alırken ben burda yenikapıda düdük çalarak idoyu protesto edeceğim....

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

@Eren Boz

geçen sene saat 11 gibi filan tırmanırken güneş resmen yakıyordu..bir viraj sonrası bir rüzgar esti...sis filan vardı biraz kışı hatırlattı diyebilirim..yükseldikçe serinliyor.. ağaç gölgeleri vs.vs...harika bir atmosfer:in:

• Beğen
Tepkiler: Eren Boz
kartepe ekibini kutlarım .....
yalnız bazı noktaları açıklayacağım bunlar şunlar 14 km boyunca tırmanış yarışı demek durmadan çıkmak demektir kamyonlara tutunmayacak ve durma olmayacak resim çekilmeyecek idi.....bu prosedür olacak idi ....
bu prosedür olmaz ise derecelerin önemi yok arkadaşlar 2 ağusto 2009 da hava kapalı idi durmadan 14 km yi,1 saat 52 dakikada alırken mayıs ayındaki turda tepede güneş durmadan 1 saat 58 dakikada aldım bu tırmanış esnasında asla durmadım ,,,,,,,,,,,,,kamyonlara tutunmadım arkadaşlar ....

14 km. az gibi görünüyor ama eğimi düşününce ve de toplam erişim zamanını off diyorum başka ne diyim..:)

@Hasan Bahri Toros

hasan el altından kartepe otel tarih bile gizli ve özelden 200 km bi günde adamlar özel olacak...

:in: :in:

@Eren Boz

kartallar yüksek uçar eren bana söylediler zirvede yokmuşşun karnene -100 puan ...

:) :) :) :)

@Kudret Kurtcebe
çıkmasına çıkarmıydım bilmiyorum ama bisikletimi yolcu bi arkadaşa verdim o çıktı abi benim yerime, bisiklet zirveyi gördü :D
öte yandan bütün şartlar kötüydü abi benim için ne gece adam gibi uyudum ne düzgün bi kahvaltı ettim. çok aşırı sıcaktı bittim tükendim :). çıkmadığım da iyi oldu zirveye, kartepeye bi daha gitmek için bir sebebim var. Gerçektende çok ciddi iş kartepe. Düz yola hiç benzemiyor abi, derhal rampa antrenmanlarına başlamam lazım, zayıflamam lazım. geçen sene bıraktığım noktadan baya uzaktayım kilo olarak.

@Eren Boz

yav eren ne biçim adamsın hata yapıyorsun ,,,derhal 100 şinav çek ,,,,

:) :) :):) :)

eren neden başaramadı,,,

1- uyumadın
2- sabah kahvaltısı yok ...
3- antreman eksikliği

bu ne yahu...tabi çıkamazsın....
antreman olmaz ise iş zor tabi bide üstüne sabah kahvaltısı yok iyi orda şekerin düşmedi bayılırdın o sıcakta ......

@Kudret Kurtcebe

ab özelden benıde ekle o tura :D

@Mehmet Ser

memet sen yoksun kamyon ile akraba olmuşsun bu nedenle cezalısın ne vakit gideceğimiz ise meçhul ,,,,adamlar çoktan seçildi...

:D :D :D :D

@Kudret Kurtcebe

Abi kamyon yitikledim :D İstersen ekleme gelmem bende ;)

@Mehmet Ser

ben anlamaz senin durumun aynı fenerbahçe gibi oldu malesef dost acı söyler kartalda sabıkalı artık ,,evet olmadı bu iş memet kusura bakma dost acı söyler ....
ekleme yok özel kuvvet bu ..derinden iş bitirir,,,

:in: :in:

Geri