Scudo Sports

'' haziran ayı kartepe ''

Scudo
@Hasan Bahri Toros

hasan merhaba msj aldım eğer haalede bilirsem tren istasyonunda beni görebilirsin :)
gelmeye çalışacağım tekrar kartepe tırmanışı iyi olur tekrar kendimi test etmiş olurum bu sefer kaç dk çıkış yapacağım diye
ama gelemesemde kalbim sizinle pedalınıza kuvvet :)
herkese sevgiler

sinan

@Hasan Bahri Toros

10 Temmuz Kartepe Liste Güncelleme :)

hasan götürün kartepeyi.............
çıkın bi daha bulutlar üstüne ..............
polineze epey insan olduk hadi hayırlısı ama biliyorsun garipçeden zor etap polinez ,,polinez rampalarını tırmanırken sizleri düşüneceğim ve diyeceğimki işte şimdi tırmanıyorlar .....

:in: :in:

bu sezon kartepe'yi epey meşgul edicem...10 temmuza kadar bir aksilik çıkmaz ise geliyorum..bu arada Bahri abi şile olayında belli bir yerden sonra sizden ayrıldım kusura bakmayın..yol bisikleti ile yavaş gitmek adamı daha çok yoruyor..

yeniden katılmak isterdim. Geçenkinde baya zorlanmamın 1. nedeni, Gölcükten 45 dakkada ort. 27 km hızla gelmem 2.si bisikletimin ağırlığı. Sizler trende gelip dinlenerek çıktınız. Neyse geçmişte kalıp ders oldu bana. Kask alıp, anadol pikapla maşukiyeye, 10 temmuzda belki gelebilirim söz vermiyorum.

@sonEr´´

soner izmitten 3 arkadaş ile beraber 2009 eylülünde çıktık istanbuldan 3 kişi idik izmitten 3 kişi geldi...bi arkadaşta yol vardı o 5 km lik offroada daldı yollla altında trek yol vardı ve başardı yaşı 18 idi sende alırsın sadece bi ara zinciri attı ama aldı yolu zirveye yolla çıktı, ikinci sen olacaksın hadi devir yolla offroadu işin en zoru,,,, canceralla mısın nesin mübarek ....

eurosportta bisiklet yarışları var...

:) :) :) :) :in: :in:

@Kudret Kurtcebe

çavuş acayip gaz verdin şimdi :D:):D neden olmasın diye dusunuyorum ama bisikleti acayip yıpratır...:)

@Hasan Bahri Toros

Bahri abi sizi öyle bırakmak istemezdim ama işte yavaş gitmeye başlayınca dişli çapları biraz ağır olduğu için zorluyor..mecburen basmak zorunda kaldım..

@sonEr´´

evet işin bedeli ,yol yıpranır tabi,,,,, tekerler olacak haşat ....

çavuş giden teker olsun problem değil ama benim kadrodaki furç sistemi hassas..hassas derken çanak vs yok rulmanları ve kadroyu koruyan..sadece rulmanları kadroya çakmadan yerleştiriyorsun bas gresi dewam..darbeler direk kadroya yansıyor..

@sonEr´´

5 km lik offroad yol taşlık kayalıklı yol ...oldukça beter bi yol direk kadroya vuracak inerken ..benim mtb çatal ile buraya girdik bel ağrısı bi gün sürdü..aynı şekilde bilekler ,,, anlamı yoktu çatalla çıkmanın ve inmenin..çıkarken sorun olmadı ama inerken canım çıktı ,fox 100 lük maşa ile inerken amortisörü açıyordum banamısın demiyordu hummer gibi iniyordum tekerler dişli continantel idi..her işin bi rajonu varda ....offroad yol yarışlarında milletin arkasında dev gibi sponsörleri var canına okuyorlar bisikletlerin ne olacakki adamların servisleri var herşeyleri var imkanları var ...

çavuş bizim hayel bile edemediğimiz bisikletleri adamlar kızıp fırlatıyor :) onlardaki jant seti için aylarca koşturan kişiler var forumda..bizi epey bi aşar o işler :D bakalım zirveyi çıkarım inerkende elle veya çok yavaş bir şekilde inerim başka bir çaresi yok..hani kalın lastik alayım desem şimdiki 700x23 anca 25 veya 27 yi kurtarır kadro..oda pek bi etki etmez..bakıcaz artık zirve yapmadan dönmek Enver abinin Edirne'den çiGersiz dönmesi gibi bişey olur :D

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@sonEr´´

ona çok bozuluyorum bazen bizde dünyanın parası o makineler adamlar yokluk nedir bilmiyorlarki ama biliyorsun fakir olmaya gör, ülke olarak hepimize ,cebimize kadar yansır bu iş...çıkarken soner düz toprak olmuş yol var ama dar ...o dar yoldan giderek tırmanmaca bazen bitiyor en sağa kaçma durumu bazen sol , giderken sürekli yön değiştirmece son 1 km de bi yer var sola dönüş ,,,ora komple taşlı yol... ondan sonra gene düz bi alan gelecek ama küçük taşlar büyük taşlar artı kaya toprak ile bir olmuş yoldan sonra,senin anlayacağın bayağı offroad .............inişte ben son kuzu yaylasına 2 km kala indim çünki bilekler isyan etti keza belim ....kuzu yaylasından sonra 2 km çeşmeye kadar stabilizeyi çok rahat alırsın rampadır ,,,çeşmeden sola dönünce bozuk yol başlıyor 5 km ..

Geri