Scudo Sports

'' haziran ayı kartepe ''

Scudo
10 Temmuz Kartepe Liste güncelleme

1. Eren Tublek
2. Mehmet Ser
3. Hasan Bahri Toros
4. Memin Doğan Faceden
5. İbrahim Vatansever Faceden
6. Mustafa Boynukalın Faceden
7. Özkan Aydın Faceden

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
@Hasan Bahri Toros

Vayyyy mustafa boynukalın ile taaa ne zaman buluştuk tur yapmak 10 temmuza nasipmiş. Tam turunu bulmuş :) :D :in: :eek: ;) :D

abi ne zamandır çıkamıyorum bisikletle, yaz beni de kartepeye kendime geliyim. mezun oldum yahu sonunda. pazartesi antrenmanlarıma başlıyorum.

@Eren Boz

Kartepede senin için mezuniyet töreni düzenleyelim Eren :) Bu arada kartepe için antrenmanlara başlamalısın :in: Ben şimdiden başladım bile :)

10 Temmuz Kartepe Liste Güncelleme

1. Eren Tublek
2. Mehmet Ser
3. Hasan Bahri Toros
4. Memin Doğan Faceden
7. Özkan Aydın Faceden
8. Eren Boz
9. Mumammet Boynukalın Faceden

Arkadaşlar yoğun istek üzerine kontenjanı 15 kişiye çıkarıyorum. Dönüşte 17.50 trenine binebilirsek hepimiz bineriz eğer binemezsek grubun yarısı biner yarısıda bi sonraki trenle dönüşümüzü yaparız.

face te yazdım ama benide ekleyebilirsiniz...(ayrı topik açmıyoruz 10 tem. kartepe için değilmi?)

@mustafa ayvaz

10 temmuz mustafa ,,,,,,,,,,,

1. Eren Tublek
2. Mehmet Ser
3. Hasan Bahri Toros
4. Memin Doğan Faceden
7. Özkan Aydın Faceden
8. Eren Boz
9. Mumammet Boynukalın Faceden
10. mustafa

Arkadaşlar yoğun istek üzerine kontenjanı 15 kişiye çıkarıyorum. Dönüşte 17.50 trenine binebilirsek hepimiz bineriz eğer binemezsek grubun yarısı biner yarısıda bi sonraki trenle dönüşümüzü yaparız.

dışardan seyirci kudret kurtcebe...................

@mustafa ayvaz

mustafa iyi olurduda polinez var ...24 temmuza bi performans düşünüyorum bayağı yorucu olacak kartepe otel toplam 175 km ...bakalım gelen olacakmı..

1. Eren Tublek
2. Mehmet Ser
3. Hasan Bahri Toros
4. Memin Doğan Faceden
7. Özkan Aydın Faceden
8. Eren Boz
9. Muhammet Boynukalın Faceden
10.Mustafa Ayvaz
11.Ebrar Kartal Faceden

Arkadaşlar kontenjanı 15 kişiye çıkardık. Katılmak isteyen olursa bu liste altına ismini yazdırabilir.

tüm ekibe ve başarılar ,,,ve bu olayı götüren hasan dostuma gardaşıma canı gönülden desteklerimi sunarım, 10 temmuzda ben polinezde olacağım ...evet akşama haberleri bana verin mesaj düşün bu topiğe unutmayın ............
kartepe her bisikletçinin görmesi gereken zorlu bir sınav yeri bence zoru başarmanın 1640 ulaşmanın zevkini herkez tatmalı ...evet hala aklım orda kaldı ne iş anlayamıyorum ne var o 1640 da gene bulutlar altımızda idi bu görüntüleri almayı unuttuk gerçi ,çünki büyüye kapıldık tek ses yok araç maraç daha ne olsun patırtı gürültü....evet dostlar aklım sizlerle olacak ...alın bi kez daha 1640 ı ,,,,zirveye tek bisiklet yolu olan tepe kartepe....

@Kudret Kurtcebe

Teşekkür ederim Kudret abi Kartepeye bi kere çıkarttın bizi her zaman gitmek isterim Sisler arasındaki Kartepeye Sisli vadi ve zirve bizleri bekler 10 Temmuzda yine gidiyoruz :in:

Bahri abi Mangal olsunmu zirvede ? herkez 1 parça yük alırsa sırtına pek sorun olmaz malzemeler ?

@Mehmet Ser

Mangalı başka zaman yaparız Mehmet :) Bekçi baba bize yine bi kahvaltı sofrası hazırlar :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
10 Temmuz Kartepe Liste güncelleme

1 Eren Tublek
2 Mehmet Ser
3 Hasan Bahri Toros
4 Memin Doğan Faceden
5 İbrahim Vatansever Faceden
6 Mustafa Boynukalın Faceden
7 Özkan Aydın Faceden
8 Eren Boz
9 Muhammet Boynukalın Faceden
10 Mustafa Ayvaz
11 Ebrar Kartal Faceden

Arkadaşlar kontenjanı 15 kişiye çıkardık. Katılmak isteyen olursa bu liste altına ismini yazdırabilir.

10 Temmuz Pazar günü Haydarpaşa tren istasyonunda saat 07.30 da buluşuyoruz. Kartepeye gelmek tekrar zirvenin tadını almak isteyen rampaseverleri bekliyorum. Dönüşümüzü Büyükderbentten 17.50 treni ile gerçekleştireceğiz. Emniyetli bir sürüş için yanımıza Kaskımızı, eldivenimizi, iç lastik ve pompa almanızı öneriyorum. Birde bisikletimizin bakımını önceden yaparsak çok iyi olur.

@Eren Boz

Eren bende Avrupa yakasından geleceğim 06.30 da karaköyden ilk vapura yetişmeye çalışacağım. Karaköy vapur iskelesinde buluşabiliriz :in: Beraber kahvaltı yaparız :)

• Beğen
Tepkiler: Eren Boz
Geri