Scudo Sports

'' haziran ayı kartepe ''

@Mehmet Ser

Senimi kıracam Mehmet :) 3 Temmuz Kartepe bu sefer erken hareket edersek daha iyi olur Ben 07.00 de Haydarpaşada olurum dünkü trende yük vagonu vardı umarım kaldırmazlar kuzuyaylasına kadar çıkış kısa bir mola ve otellere intikal ediyoruz. Dönüş Büyükderbentten 17.50 trenine yetişecek şekilde yapıyoruz Kontenjan 10 kişi bakalım hava nasıl olacak Temmuzun sıcağında :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
Scudo
@Hasan Bahri Toros

Tamamdır bahri abi :) Çok iyi olcak bu tur çünki O rampaların tadına baktık. Şimdi 2 haftadan sonra 2.ci çıkışımız olacağı için rahat oluruz süperr :):eek:

• Beğen
Tepkiler: Hasan Bahri Toros
hasan başarılar dilerim 3 temmuzda gelen olursa şiledeyim son anda insanlar caymakta ....

kartepe şöyle olacak ekim sonu derbente trenle ordan kartepe otel ordan suadiyeye iniş ve ordan gebze tren istasyonu genel toplam 110 km ama 150 olur tabi 18 km lik rampa ile bunun için kampa gireceğim tabi.....

Halıları yıkamaya ver Mehmet 2,50tl bilemedin 3tl metre karesini yıkıyolar ben geçenlerde kendim yıkayayımdedim ama çok fazla su gidiyo ayrıca deterjan falan astarı yüzünden pahalıya geliyo yani ama kolları iyi çalıştırıyo bide deterjanın ellerine verdiği hasar var....Hasan ın dediği gibi yıkamaya ver halıları ananıda ikna et sende Kartepeye çık..:):):):):):):)

arkadaşlar gördüğünüz gibi sıcaklarda Kartepeye tırmanmak oldukça zor ama serin havalardada inişte problem oluyor komple kuru ve windstopper tarzı giyecek taşımak gerekiyor yukarıya sizinde gördüğünüz gibi çanta tırmanışta rahatsız ediyor... seçinm sizin...

Mehmet benle turlara gelip gelmemen senin nekadar önemli bilmiyorum ama Çavuşun dediği gibi bizim turlarda af olmaz ya gupla gelebilirsin yada hayatını yalnız yaşamak zorunda kalırsın...:):):):):):9 şaka şaka yol bisikleti al kendine o zaman bakarız....Kartepeye çıktım diye hemen havalanma..:):):):):)
bide kendine nabız saati al....

@Hasip Çehre

Aytekin abi MTB ile yaptığınız turlara katılabilir fakat haberdar olmam sorun olcak galiba :) Dediğiniz gibi Nabız sati alayım bari şart oldu artık.

Herkesin pedalina saglik guzel bir tirmsannis oldu :)
Donus icin rica ederim judret abi hic sorun degil di :)
Ilk defa boyle bir tirmanis yapmis olmam beni neler yapabilecegimi gosterdi iyi bir antreman oldu :)
En kisa zamanda baska turlarda gorusmek uzere
Sevgiler

Herkesin pedalina saglik guzel bir tirmsannis oldu :)
Donus icin rica ederim kudret abi hic sorun degil di :)
Ilk defa boyle bir tirmanis yapmis olmam beni neler yapabilecegimi gosterdi iyi bir antreman oldu :)
En kisa zamanda baska turlarda gorusmek uzere
Sevgiler

Kuzu yaylası girişinde kapıdaki görevli benden ücret almadı. Mesire alanına kadar çıktım, zirveye kadar çıkacaktım ama sizler otel yolundan inersiniz diye geri döndüm. :)

çok güzel bir tur oldu,çok zevk aldım,şu ana kadar 18-20 km lik düz yol hafif rampalı yerlerde kullandım,çok fazla idmanım yoktu ama başlangıç olarak, kendi adıma 14 km çetin bir rampayı çıkmak iyi bir sonuç diye düşünüyorum.
başta kudret abi,hasan arkadaşımıza ve diğer tüm katılan pedal dostlarına teşekkürler...tekrar bir turda görüşmek üzere...
(çekilen diğer fotoları topiğe koyabilirmisiniz?)

• Beğen
@Hasan Bahri Toros

3 temmuz Kartepe mi????

O tarih biraz sallantili benim icin.Sunu 10 temmuza alamaz miyiz bende gelebilirim o zaman.Zaten bu sefer gelemedim hevesim kursagimda kaldi.Ama mutlaka 3 temmuzda olmasi gerekirse caniniz sagolsun ne diyelim:)

@Eren Tublek

Eren abi Hasan bahri toros abimize havale ediyorum sizi :) Çünkü tecrübesinden dolyaı turun başı komutanı Hasan bahri abimizde :)

• Beğen
evet bu topiğin sorumlusu korsan hasandır ve organizeyi o yapacaktır şimdiden kartepe ekibine başarılar ..evet ben şilede olacağım ordan bana duman işaretleri yapın ateş yakın, dumanı görürüm ..................

:) :) :) :)

Mangal dumanı çıkartcam kudret abi :D Rahat ol

@Mehmet Ser

valla memet mangal derken koca ormanı yakarsanız o vakit görürüm o zaman derimki bizimkiler iyi ateş yakmış...şaka şaka

:D :D :) :) :) :)

Salı günü oldu ve vücut fonksiyonlarım henüz normale dönmeye başladı. Tur benim için oldukça zorlayıcı ama kat kat daha fazla eğlenceli oldu. Aytekin ve Kudret abi uyarılarınız olmasa çok daha fazla zorlanırdım herhalde. Çok sağolun. -Daha ne kadar zorlanabilirdim onu da bilmiyorum ama :)- Başta Hasan abi ve Kudret abi olmak üzere turu düzenleyen ve katılan herkese sonsuz teşekkürler. Görüşmek üzere.

@Eren Tublek

Abi şöyle yapalım o zaman Kartepeye gelmek isteyipte gelemeyen arkadaşlar için Yada Kartepeye çıktık ama tekrar olsa yeniden çıkarım diyenler için :) Bir tarih belirleyelim 10 Temmuzda olur 17 Temmuzda benim için farketmez İsterseniz 10 Temmuza sabitleyelim :) Yine Haydarpaşada buluşuyoruz. Saat 07.00 de ne kadar erken hareket edersek bizim için o kadar iyi olur. Dönüş saatimiz Büyükderbentten 17.50 trenine yetişecek şekilde yapıyoruz. Kontenjan 10 kişi diyelim. Nedeni adapazarı treninde bazen yük vagonunu kaldırıyorlar ve dönüşte tren çok kalabalık oluyor onun için kontenjanı 10 kişi tutuyoruz. Gelmek isteyen arkadaşlar ismini bu konu altında yazabilirler.

• Beğen
Tepkiler: Eren Tublek
Tura katılan arkadaşlara bende teşekkür ediyorum.Gerçekten bir düş bir rüya gibiydi Kartepe .Yeşilin en güzel tonlarını tabiatı ve yüksek rakımı hep birlikte yaşadık.Herşeyin en iyisi sizin olsun arkadaşlar.Birlikte pedallayarak gene güzel doğa köşelerini paylaşmak dileğiyle.

Bu arada Ahmet Akkılıç'ın çantasından yanlışlıkla benim zannedip dekatlon gözlük çantasını başka bir yerde de gözlüğü almışım.Halbuki benim gözlük kutusuyla sırt çantamdaymış.Hasan ın zannetttim ama değilmiş.Kiminse yazarsanız en kısa zamanda ilk turda veririm veya mesaj atarsanız ptt veya kargo ile gönderirim.

• Beğen
Tepkiler: sinan aksu
Çektiğim resimlerden bulurum herhalde aynı gözlüklerden kimde olduğunu, arkadaşlar.Zaten çekilen fotoğraflara bakıyorumda herkes jön arkadaşlar bisikletçi falan değil bunlar. (Çevremde resimleri görenler öyle diyorlar.)En çok Kudret babo'yu soruyorlar .Atletizmin hangi dalıyla uğraştığını ???????

@Hasan Bahri Toros

Hasan bence super program

10 temmuzda beni yaz kadroya:)

Geri