Scudo Sports

'' haziran ayı kartepe ''

06:30
06:50
07:00
07:20
07:30
07:50
08:00
08:20
08:30
08:50

karaköyden saat 06.30 da vapur var pazarları saat 06.50 de kadıköyde olmaca ordan haydarpaşa yakın zati biz 08.15 adapazarı trenine bineceğiz....
07.00 vapuruna binerseniz 07.20 de varmaca bu iki seçenekten en riskli olanı bence ikincisi en sağlamı 06.30 vapurudur

Scudo
izmit hava durumu

28- 16 derece hava açık zirvede 10 derece farkedecek bu da 18 derece yani pişeceğiz ....................
yağmur yok pişmeye hazır olun sıvı tedarikli olacağız maşukiyeden alacağız suyu...................artı çıkın kuru üzüm kuru incir kuru kayısı
evde hazırlayın maden suyu soda ayran karışımını ....artı cevizli sucuk alın ...........................
hurma iyidir enerji olarak power gel var tanesi 5 ytl bisiklet mağazalarında .........................
ilk 14 km ye girmeden önce kültür fizik hareketleri yapacağız 14 km durmadan çıkılacak saat tutacağız dereceler buraya yazılacak................
2 ağustos tırmanışında birinci hasan bir saat 27 dakika ikinci kenan bir saat 28 dakika bayer bir saat 47 dakika dördüncü ben bir saat 52 dakika .................. o zaman şanslı idik hava kapalı idi ......bu sefer açık bu da işimizin çok zor olacağıdır durmadan çıkılacağı için sıcak en büyük düşmanımız olacaktır yüksek kadans olur düşük vites ................
kartepe rampaları ne şileye benzer nede uludağa burda rampalar durmadan üst üste gelir hiç düz yol yoktur herkez burda rampa tekniğini konuşturacak ..........

evet kuzu yaylasına kim önce varırsa orda bekleyecek kapı girişinde görevliler vardır oraya giriş düşük ücrettir 1.5 ytl felan...........
mangal yeridir ........bu pazar araç olabilir orda yalnız mesire yerine kadar, çeşmeden sonra araç kalmaz.............

3 ayrı noktaya 3 adam koyacağım böylelikle arkadan gelenleri alarak yol ayrımındaki diğer arkadaşlara yetişecekler

önemlidir..................

kuzu yaylasından sonra hiç sapmadan rampaları alacağız çeşmeye geleceğiz su ihtiyacı olabilir zirvede su yoktur............
ilk yol ayrımı burdan sola döneceğiz yol stabilizedir devam edeceğiz burada bi su merkezi daha var devam edeceğiz ikinci yol ayrımı burda soldan devam edeceğiz en meşakketli ve bol rampalı yola geldik paso kayalıklı toprak yoldur .........son 3 .yol ayrımı burdan sağa sapacağız ve direk yolu takip edeceğiz ve antenlere geldik gazanız mübarek olsun ...bi kartepe daha bizim olacak..................

1- mehmet ser ---
2- .. mustafa ayvaz ....
3- aydın ...
4- cengiz...
5- engin özen-
6- volkan-
7- ali kıran...
8- atom ,,,,,
9- kudret-
10- hasan...

kontenjan kapandı saat 07.30 haydarpaşayız....

turanza ve ahmet derbentte olacak bizden önce ,saat 10.40 da derbent tren istasyonunda olacağız....

turanza hava iyi şimdilik......cumartesi akşamı bakacağım son kez...

Tatilden yeni geldim, özlemişim bisikletimi ama biraz antremansızım, yarın biraz biniyim de pazara hazırlık olsun, bakalım napıcaz Kartepeyi çok merak ediyorum doğrusu, he bu arada foto makinesi var ama biraz ağır getirsem mi güzel fotolar yakalarız?

@VOLKAN ÇELİK

volkan ağırlık alma resimler çekilecek ...akşam saat 09.00 da yatacağım 6 saat uyuyarak kalkacağım ......evet yarın haydarpaşada bu turun prosedürünü anlatacağım ....yarın saat 07.30 da haydarpaşada buluşuyoruz...

Özür diliyorum sizden.. Gerçi ben zaten özürlüyüm :(
BU TURA KATILAMIYORUM!
Niye? diye sorarsanız; cevap: Ben özürlüyüm.
Kısaca anlatayım mı?
Cengiz hergün olduğu gibi Fatih teki evinden çıkar bisikletle,
O gün hava güzeldir!
Unkapanı na gelene kadar yağmur aniden bastırır,
Artist gibi giyinip yola çıkan Cengiz, Yağmura aldırış etmez...
Unkapanı yokuş aşşağı giderken durağa yanaşan otobüsü görür,
Arka freni sıkan Artist Cengiz bisikletle sanki su kayağı yapar,
Bizim Artist Cengiz olur Özürlü Cengiz
Sağ ayak, sağ omuz, dirsek ve baş parmak sakatlanır,
2 gün geçti üzerinden çok önemli bişey yok ama olduğundan biraz daha şişman durumdalar şimdi...
Kim demiş bisiklet zayıflatır diye?
Bakın benim elim şişmanladı !!!

Arkadaşlar üzgünüm bu durumda gelemiyecem. Herkese kazasız belasız özürsüz yolculuklar

@Cengiz Yargıç

Cengiz bey çok geçmiş olsun.:(
Bu durumda kontenjan açığı olursa ben gelebilirim Kudret abi
Çok özledim Kartepe'yi :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Cengiz Yargıç
@VOLKAN ÇELİK

volkan ağırlık fazla olmasın resim çekeceğiz zati..evet ben saat 21.00 de uykuya çekileceğim...

1- mehmet ser ---
2- .. mustafa ayvaz ....
3- aydın ...
4-sado
5- engin özen-
6- volkan-
7- ali kıran...
8- atom ,,,,,
9- kudret-
10- hasan...

kontenjan kapandı saat 07.30 haydarpaşayız....

turanza ve ahmet derbentte olacak bizden önce ,saat 10.40 da derbent tren istasyonunda olacağız....

evet beyler herkeze iyi geceler ben yataş.................

yarın saat 07.30 da babalar gününde babalar gibi çıkartma yapacağız
kartepeye hedef 1640....................
sıcaklık 28 derece en düşük 17 derece ...........zirvede ısı 18 derece
kavrulma tırmanışta olacak......................
sıvı kaybı olacak..............................

10 .turum.......................
1000 kez alırım.........................
saat 06.00 da face ve foruma bakacağım................
06.15 de evden çıkacağım......................erken yatan erken kalkar ..................

iyi geceler millet .................

cengiz abi çok geçmiş olsun çok üzüldüm. tur seninle ayrı bir güzel olacaktı ama olsun ömür uzun daha çok kezler çıkarız inşallah. tekrar geçmiş olsun.

ben de izmit e ulaştım. yarın sabah erkenden yola çıkıp 10:30 b.derbentte olacağım.görüşmek üzere.

saat 05.29 kartepe ekibi 10 kişilik kadro ile hazır ahmet 11 kişi olarak derbentte bizi bekleyecek engin özen cebini yazmadı bana ...volkanı arayacağız ..mehmeti arayacağız ...turanza sana elveda....turanzanın tersi..aznarut......

kudret kurtcebenin telefon numarasını bilen varmı. Varsa yazsın.

@turanza

iskender seninle buluştuk ve bu trenin azizliğine uğradık açıkça ...08.15 treni saat 08.22 de kalktı ..izmitte bekleme yaptı...neyse gene senle buluştuk kuzu yaylası girişinde .......

dereceler ...14 km rampayı durmadan çıkanlar eğim 9-10

ısı 28 derece idi..

1- hasan bahri toros...bir saat 23 dakika...
2- aytekin erzan ----bir saat 25 dakika....
3- mehmet şer ...bir saat 26 dakika
4-volkan çelik bir saat 28 dakika
5- kamil -atom- ...bir saat 29 dakika
6- engin özen bir saat 30 dakika
7- sinan bir saat 53 dakika
8- kudret kurtcebe çavuş steiner bir saat 58 dakika...
9- özkan ...2 saat 17 dakika
10- ali kıran 2 saat 22 dakika..
‎11- ahmet 2 saat 28 dakika
12- mustafa 2 saat 50 dakika
13- sarkiz 2 saat 50 dakika...
tebrikler....

teknik hatalar yok denecek kadar azdı yalnız ahmet dostumuz gereksiz ağırlık almış idi ve kendiside olayı sonra anladı ilk kez kartepeye gelmişti aytekin erzan şeref verdi zati hissediyor ve biliyordum geleceğini teşekkürler aytek iyiki varsın ,mehmet gerçekten mükemmeldi engin bi tane idi volkan çok iyi idi hasan eski formunu kaybetmiş sayılmaz
ali kıran ilk kez tanıştım ama yılmadı offroadda ....
atom kamil gene şiledeki performansını yineledi..
sinan arkadaşın hem bisikleti güzeldi hemde performansı..
dönüşte sağolsun bizi tren illetinden kurtardı ama şunuda öğrendik saat 18.00 de trende yük vagonu var ve kanka özkan o da iyi idi.....mustafa kuzu yaylasına kadar geldi evet onuda alkışlarım ....bu tura gelen ilk kez tanıştığım dostum sarkiz bey az değildi yol bisikleti ile kuzu yaylasına ulaştı ..... evet açıkça fena kadro olmadı açıkça iyi bi kadro oldu ...gene 1640 a çıkıldı çaylar içildi peynirler yendi bekçi babaya helal olsun çok teşekkürler ...kartepe gene temiz oksijeni ile benim uykumu getirdi....

Çavuş iyi bi eekip toparlamışsın yazdıklarına katılarak bende herkesi tebrik ediyorum benim için çok faydalı bi antreman oldu ve yeni arkadaşlarla tanıştım...Teşekkürler...

<script src='https://www.bisikletforum.com/shareable/?i=dscf4709b.jpg&s=64&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>http://img64.imageshack.us/img64/1604/dscf4709b.jpg</noscript>

Bisiklet kurdu olan Kudret bey ile tanıştık sonunda. Katılan tüm arkadaşları tebrik eder, bol sağlıklı günler diliyorum. 15 kg'lik bisikletin kartepe gibi rampalarda bu kadar yoracağını tahmin etmemiştim. Çok zorlandım birkaç kere yürüyerek çıktım. 10 kg'lik bisikletlerin önemini daha iyi anladım. 83 dk ile 1. Olan Hasan'ı tebrik ediyorum. Hasanın bisikleti neydi ve ağırlığını merak ediyorum. Karbon kadrolular ile Bisikletimi yenilemem lazım. İnşallah yeniden buluşup zirveye beraber çıkarız.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Bahri Toros

aytek geldiğin için çok teşekkür ederim bi kartepe daha bitti işte ne hikmetse bizi çekiyor ora ..yalnız şu anda bel ağrım var krem sürdüm bayağı yaktı evet mtb çatalın azizliği bu işte evet son 5 km lik yola amortisörsüz girmenin bedelini ödüyorum şu anda bileklerimde hafif ağrılar var anlaşıldı bundan sonra 18 km kartepe otel olur artık ...bu arada gerçekten bekçi dostumuzun ikramkarlığı karşısında çok duygulandım doğrusu ne güzel insanlar var .....

@Cengiz Yargıç

Cengiz abi geçmiş olsun :( Kendine iyi bak abi görüşmek üzere

Geri