Scudo Sports

'' haziran ayı kartepe ''

Şefimize hiç bu yapılırmı :( Ne güzel adam başa gelecekti :( her gün köprüden bisikletle geçecektik :) Adamcağız sırf ömrünü bisiklete adamış :) Ülkemize baştan aşağı bisiklet yolları yaptıracaktı :) Şefimle beraber bir hafta yas ilan ettik :( :( :( :( :( :(

Scudo
@Zafer Ünlü

duvarına bakıyorum..şef çok üzgün...

:) :) :)

ve diyorki her kavim layık olduğu gibi yönetilecek bu lafı biri etmişti ama kim...bilmiyorum ama atam etmedi biliyorum...
şef bunu yazmış altına gazinin adını yazmış ....tabi ben buna katılmıyorum ..demokrasi kazandı...

:in: :in: :in: :in:

1- mehmet ser ---
2- .. mustafa ayvaz ....
3- aydın ...
4- cengiz...
5- engin özen-
6- volkan-
7- ali kıran...
8- atom ,,,,,
9- kudret-
10- hasan...

kontenjan kapandı saat 07.30 haydarpaşayız....

turanza ve ahmet derbentte olacak bizden önce ,saat 10.40 da derbent tren istasyonunda olacağız....

Kudret abi bende bir degisiklik yok, 19 haziranda sabah 7.30 da haydarpasadayim, gorusmek uzere...

kudret abi sanırım tam olarak hazırım tura.. cumartesi büyükada'da 2 kere kiliseye tırmanmıştım bir kaç ta tur atmıştım.. pazar gittiğimde 4 kere tırmandım.. bugün de polenezköy ömerli barajı.. kartepe korksun benden :)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@engin özen

o.k kartepe bizim bi şey kalmadı................
tabi son anda hasandan süpriz olmaz ise...

:D :D :D

bu aralar hava ara ara yağışlı gidiyor, pazar günü umarım yağmur yağmaz. Yağmur varsa ben yokum, yağmurlu havada bisiklet sürmek işkencedir bana, uyuz olurum.

@turanza

ahhhhhhhhhhh sağ kolum gitti oda yağmura yenik düştü.....

:) :) :) :) :) :)

evet yağmura rağmen varım diyenler el kaldırsın ......hasan 5 temmuzu hatırla ne gündü değilmi....aşağıda sicim gibi yağmıştı o gün sapanca gölünden kaldırdı ,tepemize indirdi üstelik 20 km vardı hedefe ....şimdi iş kolay yağmurda yağsa depremde olsa gideriz, çünki iş çok kolay derbentten kestirmeden işi bitireceğiz ,hasan senle hiç böyle yapmadık derbentten çıkmadık iş kolay ,,,,,

:in: :in: :in:

@Kudret Kurtcebe

Abi 5 Temmuzdaki yağmur neydi o yağmurun altında zirveye çıktık. Ben yine gelirim.

@Hasan Bahri Toros

5 temmuz dehşet idi muson yağmuru idi istanbulda böyle yağmur olmaz ,orada ağaçlık alan çok koca göl var sapanca tabi alıyor aşağıdan indiriyor tepemize..istanbulda ağaçmı kalmış göl bile yok sapanca gibi..istanbul çöl çöl.....

:) :) :) :) :)

bu arada izmit en yüksek 27 derece açık hava .....

:in: :in: :in:

yağmurda sürüş kuru yoldaki gibi zevkli, sorunsuz ve en önemlisi güvenli değildir. Yol uzar. Kudret bey, beni sağ kolu olarak görmesine sevindim. Inşallah ters bir durum olmaz, sağ kolunuz tura gelir.

@turanza

şu an baktım buraya link koyacağım izmitte pazar güneşli tabi son cumartesi akşamı ne olur bilemem.....27 derece en yüksek en düşük 16 derece

(link)

volkan çelik:............
mustafa ayvaz
atom
aydın agca

face den beni bulun evet 19 haziran gidiyoruz ona göre bu topiği boşlamayın...forumda sorunlar inşallah bitecek...............

1- mehmet ser ---
2- .. mustafa ayvaz ....
3- aydın ...
4- cengiz...
5- engin özen-
6- volkan-
7- ali kıran...
8- atom ,,,,,
9- kudret-
10- hasan...

kontenjan kapandı saat 07.30 haydarpaşayız....

turanza ve ahmet derbentte olacak bizden önce ,saat 10.40 da derbent tren istasyonunda olacağız....

turanza hava iyi şimdilik......cumartesi akşamı bakacağım son kez...

Geri