Scudo Sports

Hazİran 26-28 Kapadokya Mtb YariŞina Gelecekler !!!

evet, sıra kapadokya'da organizasyon vakti geldi :) yavaş yavaş bilgilerimizi paylaşırsak iyi olur.

Scudo
hotelin yeri ve ismi beli ederseniz sevinirim.bide şu yarışın tam olrak yeri kesinleşsse onagöre hsreket edriz.biz istanbuldan şimdilik 2 kişiyiz.

ben 23 akşamı yola çıkmayı planlıyorum.. geçen sefer kent turizm diye bir firmayla gittim kapadokya ya ve daha önce bu kadar rezalet bir seyahat yaşamadm.. siz hangi firmayı tercih edersiniz kapadokya için? malum her acenta gitmiyor kapadokya ya..

yamaç bende çarşamba akşamını düşünüyorum, metro turizm'e baktım ürgüp için internet fiyatı 55 TL. hareket saatleride 21:15 ve 22:00 varışlarıda sırasıyla 07:30 ve 08:15 olarak gözüküyor

ya metro turizim'in bagajlarıda küçük sorun çıkartıyorlar büyük bagajlı otobüs 0bulabilsek ii olurdu.bende çarşamba günü yola çıkıcam birleşelim,buluşalım hep beraber gidelim

aşkın abi thy ile gidelim diye düşündük bir arkadaşımla eğer size de uyarsa beraber uçakla gidelim? çarşamba günü saat 10:00 da uçak, dönüşüde pazartesi günü saat 12 ye ayırttık eğer bize katılmak isterseyen olursa aynı saate biletlerini alsın..

uygun otel önerisinde bulunan arkadaşımız detayları veya otel'e ait herhengi bir bilgi verirse çok memnun olacağız. ;)

sabah kahvaltı ve akşam yemeği artı oda 25.00 tl diye pazarlık ettik çaktırmayın

Şu anda otelde kalan arkadaşlar acaba yemekler falan nasıl otelde? Biz 10 kişi falan gelmeyi düşünüyoruz...

berkaycım ben salı yada çarşamba orda olacam inşallah seni ve diğer arkadaşları yemek konusunda bilgilendiririm.

Tamam abi genel olarak otel ile ilgili yorumlarınıda yazarsan sevinirim.. Bizdende baya gelecek var sanırım perşembe sabahı orda olacağız.. İlk grup 10 kişi olacak daha sonra da gelenler olacak..

Ürgüp ve Göreme arasında otelin haricinde cadirda konaklanacak bir yer var mıdir arkadaslar ? hani bir kamping olur ya da cadir kurmaya musait bir alan. konu hakkında bilgisi ve fikri olan arkadaslarin yardimlari icin cok teşekkürler..

Arkadaş otelde yaşar beyle görüştüm sabah kahvaltı aksam yemek 30tl daha once kaldıgım bır yer yemekler mukemmel dıger yerler 25 tl olabılır nevsehırdekı gıbı yemeklerden mıdenız bulanmasın dıkkat edın kalmak ısteyen arkadaslar adımıda verebılırler dırek gıdınce gorusedebılırler kapodokyada gorusmek uzere ...

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
arkadaşlar ben çarşamba akşamı metro turizimle büyük bagajlı akşam 21:15'te yola çıkıyorum ürgüpte sabah 8gibi inş orda oluyorum benle gelmek istiyen varmı?

Arkadaşlar ben yemekli kalmak istemediğimden Park otel'de kalmayı düşünüyorum, otel yemekleri ile aram pek yok da, Nuri Yıldırım arkadaşımızdan bilgi alabilirsiniz ayrıntılar için...

Arkadaşlar internette şöyle bir bilgi buldum, kamp yapmak isteyenler için...

Özer Camping
Nevsehir Ürgüp Yolu Üzeri
Tel: (384) 213 12 59

Dilek Camping
Göreme / Nevsehir
Tel: (384) 271 23 96

Göreme Motel Camping
Göreme / Nevsehir
Tel: (384) 271 25 23

Kapadokya Camping
Göreme / Nevsehir
Tel: (384) 271 23 17