Scudo Sports

Hazİran 26-28 Kapadokya Mtb YariŞina Gelecekler !!!

gambler-dh

Daimi Üye
Tepki
96
Merhaba arkadaşlar kapadokya yarışına gelecek olanlar varsa toplu halde bir otelde kalabiliriz. Sayımız ne kadar fazla olursa fiyatı o derece düşürebiliriz. Lütfen gelecek arkadaşlar eğer gelecekleri kesinse ismlerini ve sayılarını bildirirlerse seviniriz , buradan haberleşerek yarışa kadarki sayımızı bilelim ve o şakilde hareket edelim... teşekürler.

• Beğen
Tepkiler: sadana ve celil
Scudo
Arkadaş oteli tavsiye edebilirim fiyatı 25 tl sabah kahvaltı dahıldı gecen sene fıyatı...

@d.berkay

Berkaycıgım biz şimdiden zaten başladık otel bakmaya ama fiyatlar baya pahalı daha önce de dediğim gibi... ama zaten yarış hem ürgüp / hem göremede olacağı için her iki yerde de kalabiliriz; ama başka arkadaşların istekleride önemli. .. benim ve ekip için problem yok. çünkü göreme biraz daha ucuz , ürgüpe göre göremede birkaç yer var uyabilecek ama bakalım belki daha iyi yerler bulabiliriz.

Abi geçen sene Ürgüp'teki arkadaş otelde kalmıştım gayet rahattı.. 25tl'ye sabah kahvaltı + akşam yemek vardı ancak akşam yemekleri açık büfe değildi malesef.. Yine de biraz daha araştırılıp belki daha iyi yerler bulunabilir..

İstabbul'dan gidecekler nasıl gitmeyi düşünüyorlar (hangi firma)? Kalıcak yer konusunda toplu olursa güzel olur :)

bizim nevşehirde kaldığımız oteli önerebilirim aracı olanlar için sorun olmayacaktır nevşehirden gitmek 20lira sabah kahvaltısı+öğlen yemeği

@d.berkay

Berkay arkadaş otel bu yıl sanırım 50 tl kahvaltı dahil.

arkadaş lar kalacak yeri dert etmeyin gayet ucuza konaklıyacağınız bir sürü otel var kısa bir araştırma yaparsanız her isteğe göre otel bulabilirsiniz

@gambler-dh

Hadi yav, o kadar artırmışlar mı fiyatı :eek:
O zaman başka bir yer arayacağız kendimize..

• Beğen
Tepkiler: gambler-dh
İmkanı yok o kadar olamaz ben 6 senedir hep aynı fiyata kalıyorum daha geçen sene 25 tl di %100 zam gelemez heralde ...

50 tl'ye havuzlu oteller var.. bence 25'e çok rahat bulunur.. daha bile aşağısı vardır mutlaka ama yemekleri nasıl olur bilmem..

Arkadaş otelde yıllardır kalıyorum şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım yemek konusundada mehmet abım haklı bazı ucuz otellerde nasıl oluyor bilmek zor ama arkadaş otelinkiler oldukca guzeldı bence bir deneyin siz ;)

• Beğen
Tepkiler: gambler-dh
@Şerif Şentürk

Şerif, İzmir'den Erica gelecek.Bu sefer ben gelemiyorum.Meemurluk sınavına gireceğim maalesef.Siz gidecekseniz, perşembe turunda konuşalım bu konuyu.

tamam arkadaşlar herkez araştırabilir tabiiki bu konuyu hem bizler içinde iyi olur en uygun olan yeri bulan buraya yazar hem böylece birarada ve birlikte hareket etmiş olunur.:)

@temu90

yarış tarihi yaklaştıkça bu tür sorularımız cevap bulacak temuçin,bende daha önce gidip orada bulunan arkadaşlarla görüşmekteyim.
bir gelişme olura yine buradan bilgilerimizi paylaşırız.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
arkadaşlar biz oteli bulduk sabah kahvaltı + akşam yemeği fiyat 25 TL isteğe göre makarna da çıkaracaklar, bisikletleri yıkayacak yer olduğunu da sölediler. gelecek olan arkadaşlar yaklaşık sayılarını bildirirlerse seviniriz.teşekürler

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
@gambler-dh

Otelin adı nedir abi? Odalar kaç kişilik olacak? Ona göre bende sayıyı bildirebilirim..

Geri