Scudo Sports

Hayvanınız var mı?

beslediğiniz bir Hayvanınız varmı?

• Evet var

• Hayır yok

• almayı düşünüyorum

• kesinlikle almam

• Toplam katılım
    104
köpeğim war adı da lord, bi tane daha alıcam onun da adı reggae olucak:)
cinsleri cocker..

Scudo
Muhabbet kuşu, kaplumbağa, köpek, kedi, koyun, tavşan, tavuk, ördek, örümcek, kurbağa dahil bir sürü hayvanı ömürleri yettiğince misafir ettim. Şu anda da bir sürü balıkçığımın olduğu bir akvaryumum var.

Bu arada hayvanları kesiyorum falan sanmayın haa! Hepsi doğal ömürleri kadar yaşadılar :) Üretebildiklerimi de ürettim (Örümcek dahil!). Bi tek koyunlar çok yaşamamış olabilirler, bilemiyorum :D

Muhabbet kuşum var ama şaşırtacak kadar akıllı mantıklı cevaplar veriyorr..takla atıyor ayrıca cha cha müziğinle ritm tutup cha cha cha diye şarkı söylüyor ee kimin kuşu=)

eskiden bir av köpeğim vardı, 1 yaşına gelmeden başkasına vermek zorunda kaldım...

şimdi de çok güzel bir kedim var, 2 aylık olana kadar dişi zannediyorduk kendisini ama meğersem erkekmiş :) eski adıyla eva, şimdiki adıyla muhittin:

(link)

• Beğen
Tepkiler: lepidoptera
benımde dunyalar tatlısı pıkbull köpegım var saldırgan degıl sadece ınsanları sevıyor

Benımde balıkesırdekı abımın cıftlıgınde
-1 adet atım var (keske resmı olsa )
-2 tane kurtum var sıbırya kurtu
-1 tane garfıeld tıpınde kedım var :)
-2 tanede pirana balıgım var...

Bir adet köpeğim var, adı mex, cinsi kangal...
Bakımı biraz zor, çok yiyor. :)
Ama etrafa güzel göz kulak oluyor...

bakım ve temızlık - yemek konularında benım balıklarımın uzerıne kımse konusamaz :D

2 adet pirana gunluk ortalama yemeklerını

mesela bugun ne yadıler ;

sabah:

-1 adet buyuk boy salam
-2 adet sosis

öglen:
-10 adet kusbası koyun etı

aksam:
-2 adet buyuk boy salam
-5 adet sosıs
-2 adet lunc-ver (yanı bunların gece boyunca tok tutmaya yarıyan bır ilaç gıbı bırsey )

Cok yeselerde onları cok sevıyorum :)

temızlıge gelınce:

-2 gune bır okşijenli su arıtmasıyla suyu temızlenmesı lazım..
-suyun derecesı tam olarak hatırlamıyorum ama soguk su olaması gereklı bunun ıcınde su derecesını koruyu makına aldım.(made ın vıetnam :) )

Eger bu perıyodık bakımlarından bırısı 1 gun eksık yapılırsa zaten neslı tukenen bu hayvanlar ölüyor :( ve bende dahıl olmak uzere kımse bunu ıstemez...

ve arkadaslar benım balıkların yumurtlama donemı yaklasıyor isteyen varsa elden gelıp alabılır ucret talep etmıyorum ama sadece ıyı baksınlar :( onları cok sevıyorum ısteyen olursa buraya yazarsa sevınırım...

Aslında benim bildiğim piranalara kırmızı et verince balıklara yağ yapıp ömürlerini kısaltıyormuş.

:eek: ınanamıyorum umarım oyle bıse yoktur :boese157: :Skull-175

Balıklarımın özel vet.lerı var onlar dedı yedıreceklerımı ve yemek lıstesını aylık gonderıyorlar ve 3 ayda bır tedavıye gıdıoz oyle bıse olsa galıba soylerdı :eek:

ama yınede sormakda yarar var ;)

Bir tane kedimiz var adı Boncuk.Kediden başka dört tane muhabbet kuşum vardı.En uzun yaşayanı sadece adını söyleyebiliyordu...Maviş...Soğuk muhabbet kuşlarına yaramıyor malum sebepten öldüler...

Geri