Scudo Sports

Hayvanınız var mı?

beslediğiniz bir Hayvanınız varmı?

• Evet var

• Hayır yok

• almayı düşünüyorum

• kesinlikle almam

• Toplam katılım
    104
hep bi köpeğimin olmasını isterdim şu goldenlerden ama bir çok arkadaşım hayvan sahibi ve evde havyan beslemek zor oluyormuş . zaten onlarda genelde ailesinden biri yazlık mekanda yaşadığı için onlar için sorun olmuyor ama biz sadece yazın yazlığa gidebildiğimiz için bu mümkün olmuyor.inşallah ileride olur :)

Scudo
Evet Golden cinsi büyük kçpeklerin evde bakılması hem bakan için hemde köpek için zorluk çıkarıyor.Kuzenimin köpeği Golden retriever'dı.1.5 sene kadar evde baktılar ama bebekleri olunca vermek zorunda kaldılar gerçi birkaç aya geri alıcaklar.Aslında uysal bir köpek olduğu için sorun yaratmadı ama bence köpekler doğa yatkını hayvanlar.Ev için en uygun hayvanlardan biri kedi (ki benim oğlum var) bende bir köpeğim olsun isterdim(Birkaç kez olduda).Bahçeli bir evim olursa ilk iş bir köpek edilnmek olucak...

benimde bir dalmaçyalım var evde.babım iş yerinde bir kangalım ve birde malamutum var.evdekini her gün görüp ilgeleniyorum.diğerlerine de hafta da 3 gün ayırabiliyorum.Ailemden birileri oldular.Ama şu var eğer zevk için veya içinizde şüpe uyandıracak örneğin ben bir canlı ile yaşamak istiyorum diye kesinlikle bir canlı almayın.Onunla küçüklüğünde oynayıp büyüklüğünde size sahip çıkacak diye......Sonunda onlarda yaşlanacak ve gerekli sevgi ve şevkate ihtiyacı olacak.Onudan dolayı alıp bir yere vermek veya havyan barınağına vermek onlara verebileceğimiz en büyük zarardır.Barınaklardan veya sakatlanan hayvanlara gösterdiğimiz ilgi onlardan alacağımız ilginin en üst seviyesindedir.

@enis57

size sonuna kadar katılıyorum.Çoğu insan çocuklarına bir oyuncak yada hediye gibi alıyorlar hayvanları ve mutlaka küçükken alıyorlar daha şirin oldukları için.Zamanla sıkılıyorlar ve başlarından atma telaşına düşüyorlar.Bir hayvanı almak büyük bir sorumluluk altına girmektir.Onu aileden biri olarak görmekte insan zamanla.(ki annem çocuğu gibi görüyor bazı kişiler ver bunu dediğinde ha çocuğum hakkında konuşuyorsunuz ha kedim hakkında deyip şaşırtıyor insanları) Ama bu söylediklerimi ancak hayvan besleyen ve onu çok sevenler anlar...Ben oğlumsuz bir ev düşünemiyorum..

• Beğen
Tepkiler: enis57
2 tane kedim var

http://img185.imageshack.us/img185/5228/17072007904qn4.jpg

[http://img107.imageshack.us/img107/318/image005dy2.jpg

Papağanım var adı Şeker.

Hayvanım yok ama 3 senedir baktığım bir oğlum var :)) Adı Coffee..

(link)

• Beğen
Tepkiler: lepidoptera
Forumda en çok hayanı olan benimdir heralde akvaryumcuyum çünkü :dDükkandakileri saymazsak evde 2 akvaryum,bütün mahallenin tanıdığı hovarda kedimiz haylaz 1 tanede muhabbet kuşu var şimdilik evdeki nüfus hızla artıyor.

• Beğen
Kara aplumbagam var, surungenlere hayranım hatta bu konuda arkadaslarla beraber bır sıte kurduk www.surungenim.com zıyaret edersenız sevınırım.

benim çok kuşum vardı muhabbet kuşum hatta 2-3 tanesi konuşuyodu bigün ansızın bi yolculuğa çıkmak gerekti kışın bizim bi komşuya bıraktık bissürü nasihat verdim adama bak şöyle yem koy böyle sıcak olsun çok sıcak olmasın çok soğuk olmasın derkene bırakıp gittik tabi kışın adamda sobalı evdeler meğerse çok soğuk çok sıcak olmasın derken adam biraz kafadan çatlak olduğundan içeri çok sıcak olunca serinlesinler diye buz gibi odaya koyarmış bigünde orada unutunce gariplerim soguktan donarak ölmüş adamın evini başına yıkacaktım zavallı kuşlarım hala içim cızz eder ondan sonrada almadım zaten daha hayvanda almam ölünce çok pis koyuyo

• Beğen
Tepkiler: Fırat Ayanyan
1 çift kaplumbağam(topitop ve lolipop):D
orta boy bir akvaryumum..
ve sapsarı bir limonum var ..(muhabbet kuşu)

Benimde bir kedim var adı Yumoş :)

Konuyu görünce bende bi fotoğraf cekeyim dedim

Kedim Çok hırçındır ve aynı zamanda korkak.Ne dışarı çıkar nede çıkmak ister balkonda bile korkuyor yaklaşık 3 senedir bizde.Kendisi ne zaman sevdirmek isterse o zaman gelir yanımıza yoksa hayatta sevemessin hemen beyaz patileri bi silah haline dönüşür :Skull-175

Bende kedimi sokakta buldum herkezin peşinden koşuyordu ve az kalsın eziliyordu
dayanamadım aldım :)

Cep tel ile cekilmiştir biraz göründü kalitesiz ama nostarji bi fotoğraf oldu
http://img172.imageshack.us/img172/8421/minnosoc8.jpg

• Beğen
papaganım vardı ama suan bende degil:( :(

jacko turu grı renkli ve kırmızı kuyruklu baya anlasılır sekilde de konusurdu

ozluyorum simdi

• Beğen
@mecaoz1

benimde dedemin var 2 tane jacko papagandan cok guzel konusuyolar yazlıkta tüpçü filan geçerken ıslık atıyormus , tupcu de tup getiriyormus :D ayrıca o muhabbet kusu uretiyor 100-150 kusur muhabbet kusu var :)

Geri