Scudo Sports

Hayırlı günler...

Mesut Girgiç

Forum Bağımlısı
Tepki
11.601
Bugün, günün hayrı hepimizin üzerinde zahir olsun.
Bugün, aç,tok; fakir,zengin; çirkin,güzel; herkez elimizden merhamet ve rahmet bulsun.
Hiç birşey veremezsek bir minik tebessüm verelim. Bir kusuru görmeyelim, bir hatayı affedelim.

Farzedelim ki bugünün güneşi bir daha doğmayacak. Mesela: yarınki başka bir güneş olacak. Onun için, bugünün hakkını verelim. Yarına birşey bırakmayalım.

Çalışanlara hayırlı işler, öğrencilere başarılar... Boşta olanlarında herşey gönüllerince olsun.

Scudo
@Mesut Girgiç

Mesut Bey günaydın

Tabi tüm herkese de günaydın.
İnanın bende foruma girdiğimde, bugün, herkese mutluluklar, işlerinde derslerinde başarılar dileyeyim diye aklımdan geçirirken, sizin bu güzel sabah açılışınızı gördüm. Demek kalplerimiz birmiş.

Bende aynen siz gibi herkese hayatında başarılar diliyorum.

Sevgi ve esenlikle kalın.

Günaydın
Günaydın arkadaş
Sen de günaydın de
Sevgiye, kardeşliğe
Ağaçlara, kuşlara
Dostluğa, güzelliğe..
Hiç beklenilmeyen bir anda hediye almanın sevincini hissettirdi bana bu sabah günaydını…
İnsan her sabah sessizliğe uyanıyorsa, günaydın diyen kimsesi yoksa, sanaldan da olsa bir “günaydın “ denilmesi nasıl bir sevinç, neşe, çoşku veriyor insana.. Teşekkürler…..
Yüreklerinizden umut ve sevgi, çevrenizden dostlar, yüzlerinizden tebessüm eksik olmasın....Sevgiyle, dostlukla kalın...:)

Hay Allah ne güzel başlık :)
Okudum ve yüzümde kocaman bir gülümseme oluştu...

Herkese hayırlı günler, herkese merhaba :)
Sağlıcakla kalın.

Mrb...

Mesajlarınızı okuyunca keyfim yerine geldi.
Herkese hayırlı günler. Herşey gönlünüzce olur inşallah.

Sağlıcakla kalın.:)

Herkese hayırlı günler...(bende bu konuyu açmayı düşünüyodumfakat bununla ilgili bi çok konu olduğunda açmamıştım ama sizin açtıınız iyi olmuş::D)

Merhaba,
Herkes gibi pozitif duygular doldu içime.

Sabahları bende yukarıdaki felsefe ile bazı sürücülere ( yol benim hakkım olsa bile ) yol veriyorum. Umarım onlarda başkalarına yol veriyor veya karşılıksız iyilik yapıyorlardır.

Trafik durumu bunu pek yansıtmıyor olsada . :)

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Yarın da diğer isteyenler ilk olarak selam versin yeni güne..
Her gün yeni bir ömür..
kelebeğin ömrü bir günlük derler..
kelebek misali bugünün sonuna yaklaştık.
ne kaldı elimizde, ne birikti cebimizde..,
neyi artırdık yarına..
yarın ola hayrola..
herkese hayırlı akşamlar ola.. :)

Güzel bir Pazar günü olması dileği ile herkese hayırlı günler.

Haftaya bugün yarış var ben antreman yapacağıma evde kös kös oturmuş coğrafya çalışıyorum...:(:(

Ayrıca herkese mutlu pazarlar

Walla sabah sizden aldık feyizi ve guzel bir goller ve camur gezisi yaptık cidden guzeldi

gune nasil baslarsan oyle devam eder
insanları ne kadar seversen senide okadar severler
herkeze gunaydın dersen ise sevindirirsin onları

@mert fr

Coğrafyadan iyi not alanın, coğrafyasının iyi olacağına, coğrafyasının iyi olanın da daha iyi yarışacağına inanıyorum.
Önce iyi dersler, sonra iyi yarışlar.. :) :) :)

• Beğen
Tepkiler: Mert Bağcılar
Mutlu pazarlar..Bi pazar daha geçti sayılır ama gelecek pazara ne kaldı şunun şurasında:):):):)

Yeni haftanın herkese hayırlı olmasını dilerim.
Hayırlı günler..

@Mesut Girgiç

Coğrafyayazılısı çok iyi geçti soruları nerdeyse gözlerim kapalı yaptım...Çalıştığıma deydi.Yanlız,pazar günü yarıştada büyük ihtimal nal toplıycam...:D :)o )

Herkese iyi günler...

@mert fr

Kardeşim başarılar.
Umarım istediğin dereceyi elde edersin...

Geri