Scudo Sports

Hayes Stroker Ryde Dİsk Fren

iskender

Forum Bağımlısı
Tepki
250
İsim
iskender özbey
Bisiklet
Cannondale
frenler yeni bisikletten söküldü ve sadece birkaç kilometre kullanıldı.balata ve rotorlarda sadece iz var,aşınmadı bile.sıfır sayılabilir.beyaz renk.(normalde sadece gri ve siyah rengi bulunuyor)sadece bir kaliperin alt kısmında takılırken rotor değmesinden dolayı oluşan bi çizik dışında boyası tertemiz .iade garantili...avid elixir alacağımdan dolayı satıyorum.rotorlar:ön 185 arka 160 mm.komple setinağırlığı 823 gram.tüm bağlantı parçaları ve vidaları mevcuttur.fiyat:300 tl.hemen satılması için fiyatı zaten uygun tutuyorum.lütfen pazarlık teklif etmeyiniz.foruma her zaman giremediğimden dolayı telefonla daha rahat ulaşabilirsiniz.05327456820 (link)
(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)
(link)

Scudo
ilan günceldir....

bende shımano mekanik set var üzerine bir miktar para verebilirim benim elimdeki set sıfır sayılabilir daha 3-4 güblük set en fazla 5 km. kullanılmıştır zaten 1 haftadır hasta olduğum için çok kullanma fırsatım olmadı hidroliğe geçmek istiyorum eğer düşünürseniz görüşelim msnim: thunder.moon@windowslive.com

yazılar siyah renk mi yoksa mavi mi? fotoda siyah görünüyor,normalde mavi olmalı diye hatırlıyorum.

@brkymstn
malesef takas düşünmüyorum.zaten elimde ayrıca satmaya çalıştığım mekanik bir fren takımı var.ilginiz için teşekkür ederim....

@majic

.0532 745 68 20 cerp tlf nundan sorman mümkün...
İskender özbeyy...

frenler satılmıştır.ilan kaldırılabilir.ilginize teşekkür ederim....

Geri