Scudo Sports

Hayes mx4 180 mm round rotor Tr.'de nereden bulabilirim?

reha genç

Forum Bağımlısı
Tepki
895
Arkadaşlar;Hayes mx4 180 mm round rotor arıyorum,Sadece rotor olarak bulamazsam set halinde bulsamda alabilirim.ÇAP'ı 203'lükte olabilir.Birde Disk fren çeşitliliği bakımından Tr'de bildiğiniz en zengin mağaza hangisidir?Ben şahsen Kaçkar'ı görüyorum.Daha zenginini arıyorum:) Teşekkürler...

Scudo
Hayes'ın Türkiye'de resmi olarak bir distribütörü olmadığı için, büyük ihtimalle bulamazsınız. Fakat shimanonun 180 lik ve avidin 185 lik rotorları bulunabilir büyük ihtimalle, ayrıca her iki markanında 203 lük rotorları var.

Disk fren için erdoğanlara bakmanızı öneririm, şu an avid, shimano ve magura nın yetkili satıcılığını yapıyor ve oldukça çok model var.

• Beğen
Tepkiler: reha genç
Başka arkadaşlar...Rotor ürün yelpazesi olarak geniş bir firma aramaktayım.

bende hayes mx 4 kullanıyorum :D160 lık rotoru var boşta istersen sıfır kullanılmadı bende balata sorunu yaşadım bulamadım magura nın balatasını taktım:Dsorun çözüldü bende shımano 180 lik vidalı rotor kullanıyorum ama orjinal balata kullanıyorsan shımano rotor sorun ola biliyo normal giderken kitleye biliyo veye ısınınca olmadık işler yapıo normal ve ısınmış halleri farklı oluyordu magura balatada sorun kalmadı.birde tek taraflı yedi balatayı???anlamış değilim ayarları dört dokuzluk olmasına rağmen:D:Dbu konuda yardımcı ola bilirim çünki bayağı kullandım her türlü şekli denedik mx 4 te:D;)

• Beğen
Tepkiler: reha genç
@cannn3715

Sağol ,160 mm rotor düşünmüyorum

@İsaAlp

Sizde sağolun,gerçekten zengin bir site!Lakin,İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde acemiyim,Hele hele yabancı alışveriş sitelerinde ne yapacağımı hiç bilmiyorum:unsure: .Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz peki ?:dua:

Yardım talebi isteğim günceldir :rolleyes:

illaki hayes rotormu arıyorsun 180 lik vidalı shımano rotor ?????

@reha genç

Ben linki sadece örnek olsun diye vermiştim, çünkü istediğiniz rotor resmi olarak Türkiye'de yok, şanslıysanız belki bulursunuz ama.

Bunun dışında, eğer kargo masraflarını karşılarım diyorsanız yurtdışından alışveriş yapabilirsiniz tabii. Kargo konusunda en hesaplı site chainreaction, 1 kg a kadar 11 euro, 2 kg 22 euro civarında gönderiyor. Eğer siparişinizin toplamı 100 euro nun altındaysa herhangi bir gümrük vergisi de ödemiyorsunuz, kargo kapınıza kadar geliyor. 100 euro üstü ise, kargoyu gümrükten teslim alıyorsunuz ve yüzde 10 kadar vergi ödüyorsunuz.

Tabii bu anlattıklarım ideal koşullar, eğer herhangi bir sorun çıkarsa çözmeniz çok zor, çünkü Chainreaction kargoları royal mail ile yolluyor, Royal mail in dağıtımı da PTT ile yapılıyor ve takip numarası da olmadığı için kargonuz bir kere kaybolursa bulunması imkansız oluyor.

Sonuçta karar size kalmış, eğer kredi kartınız varsa internetten alışveriş yapmak çok kolay ama elinize geçmesi biraz şansa kalabiliyor. PTT hariç, herhangi bir firmanın takip numarası olan bir servisini kullanırsanız daha pahalı olur ama sorun çıkmaz büyük ihtimalle.

Herkese teşekkür.Başlık kapatılırsa sevinirim.

Geri