Burak uzun Daimi Üye Kayıt 25 Ocak 2010 Mesaj 316 Tepki 909 Şehir Ankara İsim Burak Uzun Bisiklet Cube 21 Mart 2010 #1 hayes marka frenler genelde hangi bisiklet türünde kullanılıyor.(xc,fr,am,dj)Yoksa hepsi iyi midir?
S seydi şahin Üye Kayıt 23 Şubat 2010 Mesaj 37 Tepki 31 Şehir ADANA 21 Mart 2010 #2 fr right veya down hill tarzında yani sert tarzlarda..Dirt jumpda da kullanılır.Bayağda iyiler. Tepkiler: sadana ve Burak uzun
Hüsnü Deniz Kalaycı Forum Bağımlısı Kayıt 25 Haziran 2007 Mesaj 656 Tepki 184 Yaş 32 Şehir Konya İsim Hüsnü Deniz Kalaycı Bisiklet Scott 22 Mart 2010 #3 Bu çok genel bir soru ve cevap olmuş hayes'in her alanda kullanılacak bir freni vardır çoğu markada olduğu gibi. Tepkiler: Burak uzun ve Hasan Çağri
Bu çok genel bir soru ve cevap olmuş hayes'in her alanda kullanılacak bir freni vardır çoğu markada olduğu gibi.
d.berkay Forum Bağımlısı Kayıt 2 Ekim 2006 Mesaj 3.863 Tepki 2.981 Şehir Ankara İsim Demir Berkay Bisiklet Marin 22 Mart 2010 #4 Ben aynı freni XC'de de kullandım Street Bisikletimde de hala kullanıyorum.. Burak ayrıca benim XC yarış bisikletinde de Hayes Stroker Carbon var.. Tepkiler: Burak uzun
Ben aynı freni XC'de de kullandım Street Bisikletimde de hala kullanıyorum.. Burak ayrıca benim XC yarış bisikletinde de Hayes Stroker Carbon var..
D Doruk Atay Forum Bağımlısı Kayıt 4 Ağustos 2008 Mesaj 1.084 Tepki 1.380 Şehir Tuzla 23 Mart 2010 #5 Çok ucu açık bir soru olmuş.. Ama hayesler genel olarak performanslı frenlerdir. Nine dan Ace modeline kadar bütün modellerini uygun rotorlarla DH/FR de kullabilirsiniz. Tepkiler: d.berkay
Çok ucu açık bir soru olmuş.. Ama hayesler genel olarak performanslı frenlerdir. Nine dan Ace modeline kadar bütün modellerini uygun rotorlarla DH/FR de kullabilirsiniz.