Scudo Sports

Haydi performansçılar mayıs kartepe otel

(link)

suadiye köyü -kartepe otel güzergahı-----18 km rampa bu yol çok önemli...burada yalnış yollara girmeyerek kartepe otele ulaşacağız bu harita ilk gidenler için önemli....

aşağıda uydu görüntüsü..

(link)

aşağıda gidiş ve dönüş yolumuz yalova-suadiye köyü-yalova

güzergah güncellemesi...

(link)

73.3 km yalova -suadiye köyü genel toplam 182 km eşdeğeri 222 km bi günde, dönüş aynı yol emniyetli güney yolu....

19 mayıs pazar

kartepe otel
-----bostancı-kartepe otel-bostancı--222 km ye eşdeğer 73 km sonra 18 km tırmanış bu ağır turun kuralları..

1-herkez tekdir
2- lastiği patlayan kendi değiştirecek iç lastik almayan yolda kalır herkez iç lastikten sorumlu keza pompa
3- ekip beklemeyecek ağır bir yaralanma olursa durulacak bunun dışında lastiği patlayana yardım söz konusu değildir herkez anında iç lastiğini takarak ekibe ulaşmak zorundadır
4- yolu tam bilmeyenlerin yolu tam anlamı ile çözmeleri söz konusudur-yukarıdaki haritalar önemlidir- bunun için cbs olabilir ve cepten haberleşme.
5- özellikle suadiye rampalarında yalnış yola girilirse başka yerlere çıkılır irtibat cepten olacak ...

avrupa yaka

1- korsan hasan
2- ali emre
3- yetkin
4- soner

anadolu yaka

1- bahtiyar
2- erkan

buluşma yeri avrupa yaka ile - pendik saat 07.00 anadolu yaka saat 06.00 bostancı adalar iskele---

11 .sefer hayırlı olsun

yukardaki dostlarımız antremanlara devam ederek sistemli bir biçimde kartepeye hazırlanmaktalar

Scudo
kudret abi hayırlı akşamlarben her zaman foruma giremiyoru bana ulaşmak istediğinde faceye mesaj yollarsan sevinirim

erkan olaki bir aksilik olurda bahtiyar gelmez ise ve avrupa yakadan katılım olmaz ise senle 06.30 da bostancıda buluşup 2 tabanca olayı başlatırız ,aldığım bir bilgiye göre deniz otobüslerinde 3 feribotlarda 10 bisikletten para alınmıyor bize 14 lira yol parasına patlayacak , 180 km yi 14 liraya kapatacağız.....

belge bu 15 şubat kararı...10 ağustos-15 eylül arası bu uygulama yok.

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/537076_349866665122140_105661070_n.jpg

bu olayı 19 mayısta kutlarız...:in:

kartepe güncellemesi.

19 mayıs pazar

kartepe otel
-----bostancı-kartepe otel-bostancı--222 km ye eşdeğer 73 km sonra 18 km tırmanış bu ağır turun kuralları..

1-herkez tekdir
2- lastiği patlayan kendi değiştirecek iç lastik almayan yolda kalır herkez iç lastikten sorumlu keza pompa
3- ekip beklemeyecek ağır bir yaralanma olursa durulacak bunun dışında lastiği patlayana yardım söz konusu değildir herkez anında iç lastiğini takarak ekibe ulaşmak zorundadır
4- yolu tam bilmeyenlerin yolu tam anlamı ile çözmeleri söz konusudur-yukarıdaki haritalar önemlidir- bunun için cbs olabilir ve cepten haberleşme.
5- özellikle suadiye rampalarında yalnış yola girilirse başka yerlere çıkılır irtibat cepten olacak ...

avrupa yaka

1- korsan hasan
2- ali emre
3- yetkin
4- soner

anadolu yaka

1- bahtiyar
2- erkan

buluşma yeri avrupa yaka ile - pendik saat 07.00 anadolu yaka saat 06.00 bostancı adalar iskele---

11 .sefer hayırlı olsun

yukardaki dostlarımız antremanlara devam ederek sistemli bir biçimde kartepeye hazırlanmaktalar

Abi son 1 senede bir çok insanla pedalladım....MTB ciler içinde son dönemde benim pedalladıklarım içinde orayı rahat devirecek...Muhammet Şentürk,Azim Kasap,Recep Demirbaş gibi BGB İstanbul grubunun üyeleri var..Genç arkadaşlar.......Yarın Avcılardan,Bagcılardan,Fatihten çıkıp Ballıkayalara gidecekler.....Bizim grupta Küçükçekmeceden çıkıp Kartepeye kadar gelebilecek dönebilecek arkadaşlar var ama yokuşta çok zorlanıyorlar ...Yukarı zor çıkarlar.....Orhan var..O polis zamanı uymuyor,Cihan Ünal var ama oda talihsiz bir olay yaşadı 3-4 ay kadar ara verdi ..Perşembe günü formsuz gördüm.....Belki Tugay Elbasan çıkabilir ama oda ders çalışıyor...Tam hazırlanamaz .....Ben 1 aylık sakatlık döneminden sonra tekrara form tutmaya başladım..pERŞEMBE AKŞAMI sEFAKÖY RAMPASINI 15-16 KM İLE ÇIKTIMKİ..bu hız orası için çok iyi bu bölgenin iyi tırmanıcılarındanım..............Birde abi Tuncaylada tanışma fırsatımız oldu Perşembe akşamı oda bizim düzenlediğimiz etkinliğe geldi.....Uzun yol tepti ..Trek yol bisikleti var..8 kilo....Spd siz.....

@Soner Kanar
soner dostum
ayın 19 una daha çok var bu ismini saydığın arkadaşlardan 19 mayısa müsait olanlar gelebilir tabi 2.5 aylık dönem boyunca gerek diğer topikten çalışmalar yaparak ve o topiği martta sonlandırıp gerekse bu topiğe nisanda geçeceğiz. anadolu yakadan sadece 2 adam çalışacak kareye bahtiyarda gelecek ama evli insanların programlarını alt üst etmek istemiyorum bu işler birazda bekar işi ve işi bisiklet sporuna müsait olanların ,tuncayı biliyorum tekirdağ yaptı yalnız kartepe olayına hazır olmadığıı kendisi ifade etti...korsan hasan 300 km yi 9 saate sığdırdı foruma uğramaz 28 kullanır yalnız antreman herkez için şart olayın zorluğu 73 km in üstüne gelecek olan 18 km rampa evet güce herkez ayar çekecek bu olayda baştan yüksek tempo yapan 18 de dağılacak bu olayları çok gördüm ve bizzat yaşadım.kartepenin suadiye rampaları oldukça çetindir 10 turun 3 ünde suadiye rampalarından çıktım istanbulda 18 km rampa yok ne anadolu yakada ne avrupa yakada ,,,
son güne yaprak dökümü olabilir hiç belli olmaz 3 kişi gideriz olayın zorluğunu ali emre akcan dostum 30 ağustos 2009 yaşadı ..
şimdi 3 kişide kalsak gideceğiz bu zorluğu yenip 11 kez kartepeyi alacağız 1640 metreyi 6 kez aldım 21 km rampa çıktım iki kez 1300 rakımı aldım 18 km rampa çıktım iki kez de 1100 rakımı 14 km rampa çıkarak aldım bu olay kartepe turların en kolayı sayılır 180 km güneyden .
eşdeğeri 222 km ye yakın yorgunluk verecektir bostancı-kartepe-bostancı etabı tabi....
şimdi saat tam 07.00 de pendik feribotun orada olursan şık olur metrobüs söğütlüçeşmede bitiyor ordan trene binersen çabuk gelirsin pendiğe yalnız 07.05 de biz feribota geçmiş olacağız anadolu yakadan belkide 2 kişi olacağız erkan ve ben...daha önce olduğu gibi.

ok abi 007:00 Pendik Feribotunun orada olurum 03:30 da yada 04:00te Metrobüse binerim....Geçen hafta Recep Demirbaş Avcılardan Metrobüsle Uzunçayıra gitti...Oradan Eskihisara oradan Yalova oradan Bursaya Uludaga heybe çanta ile gitti.....Güçlü adam Kısırkaya turunda şahit olmuştum.....Heybe çanta ile Uludaga çıkmak.....

@Soner Kanar
soner heybe alma yanına orta boy bel çanta al ,su matara bisiklette monte olsun gereksiz olan ağırlık yok.pompa bel çantaya iç lastikte ve iç lastiği janttan çıkarmak için aparatlar...yiyecek ise almıyoruz yanımızda tabiki para olacak ,,yolda muz yenecek maden suyu içilecek enerji için power gell bar 7 lira .bir adet ayrıca power protein bar 7 lira, 14 lira toplam şimdi bu enerji jellerin üstüne et yenmez lop yumurta tehlikeli olur şeker kaybı ise dönüşte çikolata olur fazla değil.enerji gell i 60 km in üstüne iyi gelir 20 dakikada bir su içildiği vakit faydası var esas olay rampada protein barı çakmak...

bugün bostancı feribot iskeleye bisiklet ile uğradım yukardaki durumu anlattım görevli ,bize bu konuda bilgi verilmedi dedi..kimsenin birbirinden haberi yok anladığım kadarıyle dernekte artık bu işe el atmıyor neyse pamuk eller cebe deriz gidiş dönüş bayılırız 10 kağıda ,dönüşte yalovadan döneriz duruma göre ya feribot ile pendik ama pahalıya geliyor deniz otobüsü ile geçen sene tavşanlı dönüşünde 11 lira vermiştik...zati erkan sen ile ben varız iki bisiklet sorun olmaz deniz otobüsünde..bahtiyar bilemiyorum gelirmi gelmezmi ...şimdi bu gün çıktım sahilde önde barış arkada ben rüzgar itince iyi geldi çok az rüzgar vardı ,ısı düşünce rüzgar dönüşte tuttu,
beni düşündüren rüzgar benim bisiklet aerodinamik değil mtb den bozma hibrit oldu gerçi bisiklet 28 tekere geçince süratlendi..erkan yavaş yavaş martta sezona geçelim derim kartepe için bıçkıdere etabı dönüşte aydos cafe tarafına gidelim o yol kötü yani kurtköy pendik bağlantısı ve sahil yolu tam cehennem viaporttan direk biliyorsun aydos cafe ve teme çıkmadan direk başıbüyükten ideal tepeye ineriz...3 martta sezon başlıyor ama hava izin vermiyor 10 martta kötü 57 km rüzgar 17 marta bakacağız ve bismillah bıçkıdere...

(link)

@Erkan Közen
evet olabilir ama havaya bakacağız..

(link)

35 km rüzgar-yağmurlu-3 mart sezon başladı ama sezona muhalif hava şartları

(link)

10 mart kar geliyor 47 km rüzgar,,,

abov karmı geliyor 47 km rüzgar oh oh ne güzel yine yataş olduk

@Erkan Közen
(link)

3 mart durum değişti 18 km rüzgar...yağmur yok 3 martta bıçkıdere ya da uzun polinez her ikisi için buluşma yeri dudullu saat 09.00 ct akşamı netleşir 10 mart durum değişti ....

(link)

kudret abi bıçkıdereye ne dersin 3 mart için hava değişmezse tabi

@Erkan Közen

erkan forum he babam bata bata bi hal oldu ama maşallah biz batmıyoruz evet bıçkıdere orta kanala uğra erkan face batmayan güneş face in iyi tarafı çatır çatır 24 saat çalışıyor oradan özelden haberleşme hasan ve yetkin ile irtibat orası face de performans gruba gerek yok bizler face book un gizli performanscılarıyız sen duvarına bol bol döşeyeceksin kartepe resimlerini burayada bir iki tane koyarsın ...

(link)

suadiye köyü -kartepe otel güzergahı-----18 km rampa bu yol çok önemli...burada yalnış yollara girmeyerek kartepe otele ulaşacağız bu harita ilk gidenler için önemli....

aşağıda uydu görüntüsü..

(link)

aşağıda gidiş ve dönüş yolumuz yalova-suadiye köyü-yalova

güzergah güncellemesi...

(link)

73.3 km yalova -suadiye köyü genel toplam 182 km eşdeğeri 222 km bi günde, dönüş aynı yol emniyetli güney yolu....

kartepe güncellemesi.

19 mayıs pazar

kartepe otel

1-herkez tekdir

avrupa yaka

1- korsan hasan
2- ali emre
3- yetkin
4- soner

anadolu yaka

1- bahtiyar
2- erkan

11 .sefer hayırlı olsun

(link)

3 mart bozdu. 32 km rüzgar ve yağmur.....

(link)

10 mart hava iyi 32 km rüzgar ,rüzgar fazla kısa polinez olur..hekimbaşı saat 10.00 durum değişirse 17 sine bakarız..

(link)

17 mart,,,31 km rüzgar kısa tur...

(link)

24 mart rüzgar 19 km açık hava güneşli bıçkıdere uygun

geriye 31 mart kalıyor belli değil mart ayında bi adet kesin bıçkıdere olabilir...erkan kartepe antremanlarına sadece anadolu yakadan biz talibiz korsan hasan avrupa yakada orta kanaldan haberleşiyoruz çalışan kazanır diyor doğru diyor sanırım sadece sen ve ben 19 mayıs pazar sabahı saat 06.00 da bostancıda olacağız avrupa yakadan 4 kişi olacak ali emre-hasan-yetkin-ve soner..

teknik detaylar ,,,,,
daha önce güneyden yolu uzatarak 70 km yi rüzgara rağmen 3 saatte almış idim ortalama 23 ,,,,,ki bu benim için iyi şimdi 73 km yi 3.5 saatte alırsam iyi olacak saat 08.00 de yalovadan çıkış olmalı saat 11.30 da suadiye köyü 15 dakika mola tırmanış...18 km yi 4 saatte alırsam kendimi yormadan çıkarım kısa mola ile saat 15.45 de kartepe otel 15 dakika mola ve dönüş saat 16.00 da aynı yerden, 35-40 dakikada inerim temkinli...saat 16.40 da suadiye tekrar olurum,dönüşte yorgunluk olacak 1 saat rötor yapacağım 4.5 saat
saat 21.10 da feribota hayda hayda yetişirim toplam 13 saat 10 dakika ile bu işi kotarmaca

Geri