Scudo Sports

Haydi performansçılar mayıs kartepe otel

anadolu yakadan avrupa yakadan katılmak isteyenlerin dikkatine sunulur...

1- bütün kış yatıp son gün bu ağır tura gelenler kartepede perişan olur.
2- anadolu performans her zaman işi ciddiye alır aynı ciddiyet ve hassasiyeti herkezde görmek isteriz..
3- bu ağır turda yardımlaşma yoktur herkez patlayan lastiğini değiştirecek ekibe bir an önce yetişecek
4- kartepe otel 1300 rakımdadır 18 km lik rampa stabilize yoldan çıkılacaktır
5- listedeki dostlar antremanlara devam etmişlerdir ve edeceklerdir
6 -her sene bu ağır tur yapılacak 1000 kez kartepe alınacaktır
7-ekip 28 lerden oluşur sadece yetkin 26 kullanır ama at başı gider 28 ler ile
8-kartepe yemekli gezi turu değildir hedefte köfte yoktur
9-bisiklet yarışlarına katılmış olabilirsiniz kısa mesafe,,,
bisiklet yarışları ile kartepeyi asla karıştırmayın bu tur ultra ağır turun hafif olanıdır kartepenin farklı güzergahlardan etaplarıda vardır
bu işi başaranlar 10 u geçmez..

güzergah güncellemesi...

(link)

73.3 km yalova -suadiye köyü genel toplam 182 km eşdeğeri 222 km bi günde, dönüş aynı yol emniyetli güney yolu....

kartepe 19 mayıs pazar,,,

buluşma yeri,,,,,pendik feribot ...07.00
anadolu yaka-buluşma 06.00 bostancı,,

avrupa yaka hızlı adamlar ..

1-korsan hasan
2-yetkin palgın
3- ali emre

anadolu yaka ,,
1- bahtiyar
2- erkan

yalova-kartepe otel- yalova

11 inci sefer hayırlı olsun...

yalovadan 73 km gidiş 18 km tırmanış dönüş aynı yerden 18 iniş ve 73 km sonra yalova,,,

Scudo
liste güncelleme,,

1-korsan hasan
2-yetkin palgın
3- ali emre

anadolu yaka ,,
1- bahtiyar
2- erkan

güzergah güncellemesi...

(link)[/URL]

73.3 km yalova -suadiye köyü genel toplam 182 km eşdeğeri 222 km bi günde, dönüş aynı yol emniyetli güney yolu....

bu topiğin şeref konukları bellidir ama ne hikmet ise artık kartepeden emekli olmuşlardır ....

Kudret abi ...Benide yaz ..29 Ekim Cumhuriyet bayramından buyana 2000 km yi geçtim.....sabah 7 de Pendikte olurum....Metrobüsle gece karşıya gelirim ..Yada Kartalda teyzemde kalırım....Sögütlü çeşmeden bastımmı oradayım....Yok olmaz dersen tekte giderim...Sudüşen şelalesine tek gitmiştim sora sora bulmuştum..Çilingozada tek başıma gitmiştim....125 km bol rampalı ..Heybe 30 kilo yükle 7 saatte Çilingoza varmıştım......

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Soner Kanar

222 km artı geldiğin yeride hesaplarsan sana bu olay 240 km ye gelir seni yazarım ama tek şartla yazarım önce bu şartları kabul etmen gerekecek

1- herkez tek olacak lastiğin patlar ise sen değiştireceksin ...ekip beklemeyecek eğer benim patlar ise kimse beni beklemeyecek eğer bekleme yapan olursa 50 şinav çektiririm tabi işin şakası ;)
2- gruptan kopar isen önde veya arkada olursan muhakkak cbs lazım olacak sana .

bunun dışında eklenecek bir şey yok sadece önerim şu olacak yalovadan 73 km sonra 30 kilo yük ile 18 km lik rampada eziyet çekersin..eğer bir sakatlanma olursa diz miz çekmez ise turu noktalarsın...

evet yanıtını bekliyorum..

burada yazacaklarım kimse için değildir kendimden edindiğim tecrübelerdir,,mart 2008 den beri toplam 50.000 km yi karbon scott ile doldurdum bisikletin performansı artık bitti.. ama benim bitmedi . 52 dişli cyclo cross yola geçersem yolların tozunu atacağımdam eminim ama buna gerek duymuyorum ve 44 dişte kalıyorum,,,50000 km yapmak ne demek bi günde 50.000 km yi devirmek değil herhalde eşyanın tabiatına aykırı bi durum.26 jant ile 200 km yi 8 saate sığdırmıştım bu düşük bir tempo tabi ki...28 de iş fark etti..200 km lerin üstü gerçekten çetin olmaktadır ki kartepe eşdeğeri 222 km bi günde bu etabın zorluğu 73 km sonra gelen acımasız suadiyenin stabilize rampa yolları tam 18 km,10 sefer yaptım ama bana genede zor gelmektedir kartepe..kartepe kime kolay gelir sorusuna cevap bol bol 80 km in üstüne 18 tırmanış yapanlara tabi dönüştede 18 artı 80 km yi fırtına gibi alanlara kelimenin tam anlamı ile zor iş..

liste güncelleme,,

1-korsan hasan -300 km yi 9 saaate sığdırdı yolla..kartepe zirveyi 10 kez aldı--
2-yetkin palgın-elitlerde 6 ıncı oldu tekirdağda beraberdik dehşet hızlı sürer,,
3- ali emre akcan- 273 km yi mtb ile 14 saatte yedi.kartepeyi çok iyi bilir 1640 a çıktı hemde suadiye rampalarından,,

anadolu yaka ,,
1- bahtiyar -233 km yi bi günde yedi 200 km üstü tecrübesi var,,
2- erkan -aynı şekilde..

güzergah güncellemesi...

(link)[/URL]

sevgili dostum emektar performans bisikletçisi erkan,,
ben burada açıkça sıkı adamlar görmek istiyorum,bunun nedenleri var yetkinin hasanın temposunda olacak avrupa yaka hasan ve yetkin bu işi kesin başaracak onlara güveniyorum bu arkadaşların temposu hızlı asla kimseyi beklemek durumunda değiller biz bu forumda sürati seçtik lay lay lomu değil.bahtiyara gelince 233 km yaptı ama 18 km rampayı es geçti ve sende,şimdi bahtiyar geçen sene ne dedi 100 km in üstüne 18 çok zor dedi ama burada etap değişince 73.3 km sonra 18 km rampa olacak kesin kez suadiye rampalarında kopacağız orada tek bakkal yok bir iki yerde su var su tedarikli olunmalı,,onun için suadiye çeşmesi kilit nokta tırmanış oradan olacak en önemli konu 18 km rampada zamana karşı verilecek olan savaştır illaki kısa molalar olacak 73 km üstüne durmadan 18 i çıkacak baba yiğitler kumda iğnedir..

liste güncelleme,,

1-korsan hasan -300 km yi 9 saaate sığdırdı yolla..kartepe zirveyi 10 kez aldı--
2-yetkin palgın-elitlerde 6 ıncı oldu tekirdağda beraberdik dehşet hızlı sürer,,
3- ali emre akcan- 273 km yi mtb ile 14 saatte yedi.kartepeyi çok iyi bilir 1640 a çıktı hemde suadiye rampalarından,,

anadolu yaka ,,
1- bahtiyar -233 km yi bi günde yedi 200 km üstü tecrübesi var,,
2- erkan -aynı şekilde..

güzergah güncellemesi...

(link)[/URL]

evet ekip 19 mayıstan sonra bisiklet forumda turlarıma nokta koyuyorum yani emekli oluyorum bundan sonra bisiklet forumda 200 km lik etap düzenleyenler olursa katılırım,,,tabi istanbuldan sadece enver üstat açarsa açar ,artık bu işleri üstlenmek gibi bir olayım olmayacak

erkan dostum..
şimdi kartepe için 19 mayısa ayar çektik mayıs-haziran ayında ferhat köse dostumu karşılamak istiyorum 350 km gelecek buluşma noktası eskihisar kavşağı saat 17.00 gibi ferhat dostum burada olmaya çalışacak özelden mesajlaşacağız ,
senle tabi pazar olması lazım çünki sen çalışıyorsun şimdi pazar günü saat 13.00 de harekete geçsek bostancıdan yavaş tempoda dura dura gideriz ve saat 17.00 de eskihisar kavşakta oluruz ve dönüşü birlikte yaparız bostancıya..

buluşma noktası a nokta eskihisar kavşak,,

(link)

@Kudret Kurtcebe

kudret abi tam tarih bellimi mayıs hazitan demişsin daha 4 5 ay var

@Erkan Közen

özelden haberleşeceğiz.
erkan ben sana buradan mesaj atarım.daha var nisanda hava güzel olursa nisanda olur.

erkan şimdi,diğer topiği 31 marttan sonra kapatıyoruz her ay ağır tur prosedürleride kapanıyor kasımda 200 devrildi aralıkta hava şartları süratli sürmemize izin vermedi ocak berbat idi ,şubatta kısa mesafe oldu ben hafta içi kısa takıldım bu topik hem nisan hemde mayıs topiği olacak 19 mayıstan sonra tüm topikler kapanmış olacak, yerel bisiklet grublarının olduğu topik kapandı yaza artık sen açacaksın, bundan sonra topik işi senin, prosedürler sana kalmış ama süratli sürdüğün için süratten taviz vermeyenler olmalı tavşanlı topik artık senin...

@Kudret Kurtcebe
kudret abi yeni topik açmaya gerek varmı illa topik açaçaksak hiç kapanmayacak bir topik olsun

Abi bir kaç gündür internete giremedim....Benim bisiklet 13 kg ...30 kg degil...Kartepeye o kadar yükle çıkılmaz.....Abi ben geliyorum.. Birde abi sana teşşekür ederim..İlk başladıgım zamanlarda yanıma kimseyi bulamıyordum...Sende beni yanına turlarına almadın süratlenmem için beni hırslandırdın...İyiki öyle yapmışsın 8-9 aylık kondüsyon yüklemesinden sonra turlara katılmaya başladım...Sonra çevrem gelişti...Küçükçekmece bisiklet grubunu kurdum....140 üyeye ulaştık.....Güzel turlar yapıyoruz.....(link)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Erkan Közen

hiç kapanmayacak topik fikri cazip o vakit burda anadolu performans grubu adında yeni topiği açarak sürekli kılarız, kartepeden sonra topiği açarız yaz kış o topik gider..

ben aytekin erzan onur berberci ile çalışırken süratli bisiklet kullandık ve 3 lü çalışmalar yapıldı.ekip halinde çalışmak çok önemli birbirinin rüzgarından faydalanmak gibi...
şimdi soner dostum.200 km lik bol rampalı etapları avrupa yakada belirle ve mart-nisan aylarında çalışma periyodu yap derim, eğer küçükçekmece bisiklet grubundan kartepe için istekli ve hırslı olanlar var ise gelebilirler süratli pedalşörlerden kurulu bir ekip ile kartepe oteli alırız.şimdi seni bir önceki sayfayı okumuş sayıyorum ve kuralları kabul etmiş olduğunu kabul ediyorum kartepe güzergahta kimse kimseyi beklemeyecek herkez tek olacak herkez hatasını kendisi bizzat ödeyecek bu tur hiç bi tura benzemez

19 mayıs pazar

kartepe otel
-----bostancı-kartepe otel-bostancı--222 km ye eşdeğer 73 km sonra 18 km tırmanış bu ağır turun kuralları..

1-herkez tekdir
2- lastiği patlayan kendi değiştirecek iç lastik almayan yolda kalır herkez iç lastikten sorumlu keza pompa
3- ekip beklemeyecek ağır bir yaralanma olursa durulacak bunun dışında lastiği patlayana yardım söz konusu değildir herkez anında iç lastiğini takarak ekibe ulaşmak zorundadır
4- yolu tam bilmeyenlerin yolu tam anlamı ile çözmeleri söz konusudur bunun için cbs olabilir ve cepten haberleşme.
5- özellikle suadiye rampalarında yalnış yola girilirse başka yerlere çıkılır irtibat cepten olacak ...

avrupa yaka

1- korsan hasan
2- ali emre
3- yetkin
4- soner

anadolu yaka

1- bahtiyar
2- erkan

buluşma yeri avrupa yaka ile - pendik saat 07.00 anadolu yaka saat 06.00

11 .sefer hayırlı olsun

yukardaki dostlarımız antremanlara devam ederek sistemli bir biçimde kartepeye hazırlanmaktalar--

Geri