Scudo Sports

Haydi performansçılar mayıs kartepe otel

hasan,ali emre ,yetkin bahtiyar erkan hep birlikte saat 07.00 pendikde buluşarak feribot ile yalovaya, erkan-bahtiyar biz saat 06.00 da bostancıda buluşuruz....eskort aracımız yok bizim, biz her zaman kartepenin zoruna talip olduk, yarışlar anadolu performansı ilgilendirmez biz kısa etap yarışçısı değiliz biz ağır tur neferleriyiz,ve bu ağır turlarda zamana karşı savaşırız bunu yarışlara hazırlanmak için yapmayız anadolu performans bisiklet yarışlarına karşıdır bisiklet sporu hiç bir kurumun tekelinde değildir bisiklet sporu halk içindir.bu düşünceler bizi bağlar ekipten erkan -bahiyar bisiklet yarışlarında var olmadılar keza bende 76 dan bu yana bisiklet yarışlarının düzenlenmesine ve uluslararası boyutunuda şahsım olarak asla tanımadım ve tanımayacağım hele doping rezaletlerinden sonra ,spor insanları rekabete soyundurmak ve onların sırtından para kazanmak ise bunu asla kabul etmiyorum
kartepe simgedir bisiklete ticari zihniyetler ile bakanlara karşı bir tepkinin adıdır ayrıca bisikleti hor görenlere tepkidir bisiklet satan mağazaların durumu farklıdır onlar insanlara hizmet için vardır bu sektörün bu ülkede gelişmesi önemlidir,,
anadolu performans elemanları birbirlerine rakip değildir bizler bu çatı altında toplanmış bir avuç gönüllü bisiklet sporunun emekçileriyiz bu hobimizi seviyoruz..

Scudo
biz bisiklete para için binmiyoruz spor için biniyoruz havalar bir ısınsa tozu dumana katalım

Kudret Abi ...6 Hafta önce BGB grubuyla Kısırkayaya gittim....Çok saglam gençler vardı..104 KM lik turda ne olur ne olmaz diye aldıgım ıvır zıvırı Heybe çantada taşıdım..Hava çok yagmurlu idi....Bisiklet 20 kg vardı..Son 15 km sinde ben o bisikletle Sarıyerden çok hızlı 3 kişi ile birlikte 35 km le gelirken Ortaköyde sag dizim yan baglardan esnedi..10 km ile Eminönüne döndüm.....Ondan 2 hafta sonra Karaburuna Sert ve yagışlı havada gittik 22 km ortalama ile 120 km yaptım..Arkadaş kaza geçirdi..Minibüs çarptı evine 1 km kala.... Ambulansla hastanaye kaldırıldı....Bisiklete heybe koymadım.... 2 hafta önceki Küçükçekmece Bisiklet grubu olarak organize ettiğim Küçükçekmece -RumeliFeneri turunu 132 km ile bitirdik....Salak kafam akıllanmadı gene heybe taşıdım öylesine tur diye gene dizim nüksetti.... 2 haftalık tedaviden sonra ..Dizlikle ve bisikleti hafifletim çıktıgım 80 km lik tempolu fazla zorlamadan alıştırma turunda fazla sıkıntı yaşamadım..Ara ara dizimde sızlama oluyor merdiven inerken çıkarken hissediyorum....Acaba sizin bu turu çıkarabilirmiyim bu kış 3000 km yol yaptım...Hemen hemen Her turum 100 km yi geçti ..Ama son 1 ayda 2 uzun tur çıkardım....

güzeL düşünmüşsün kudret abi çok çalışıp hamlığı atmak gerek o seviyeye geldigimi anladıgım zaman bende varım diyicem ;)

@Soner Kanar
selam soner.
geçmiş olsun şimdi ağırlık dez avantaj ,uzun etaplarda az yük ,bi adet orta boy bel çantası al ve asla sırt çanta alma bisikletin ağırlığı 20 kilo çok fazla bu kilonun altına düşmek 10 kiloya inmek demek paraya bakıyor malesef herkez onca para verip karbon ya da hafif aliminyum alması zor ,,,,,
benim bisiklet 10.250 grama düştü 10.700 den ,kilom olmuş 70 ...5 kilo aldım daha fazla alırsam rampada sorun olacak,,şimdi bu etabın en zor kısmı 74 km sonra gelecek olan 18 km lik rampa bunun için kesin kez 1 günde 200 km lik etaplarda zamana karşı az molalı olarak çalışılmalı soner bisiklet ağırlığı 20 kilo olmamalı çok fazla.dizinin sinyal vermesi kesinlikle 20 kilo yüzünden bu ara asla yüklenme ve mümkün olduğu kadar ve bütçenin yettiği kadar ayna kol ve ruble değişikliğine git slx iyi mal xt den ucuz ayna kol olarak dayanıklı ama 46 dişli varmı bilmiyorum sağ dizinin yan bağlarından esnemesi lif kopmasını beraberinde getirebilir çok dikkatli olmalısın bence ağırlık olayına kesinlikle çözüm şart... bostancı-kartepe otel bostancı 180 km ama 18 km si rampa ,bu turun eşdeğeri yaklaşık 200 km yi aşar

kartepe- avrupa yaka araç ayarlayacak,,

1-yetkin palgın
2- ali emre akcan
3-korsan hasan

anadolu yaka

1- erkan közen
2- bahtiyar közen

saat 07.00 de pendik feribotunda buluşmaca direk yalova dönüş aynı yol anadolu yaka farketmez dönüşte pendik yapabilir birlikte ekipçe döneriz tabi yalova üzerinden en kolay kartepe turu bize 200 km in üstünde yorgunluk verecek tarih olarak 19 mayıs,,,rüzgar ve hava koşulları önemli..

Bisiklet heybe ile 20 kilo oldu..Normali 13,5 kilo....28 janta geçtim ama ön amortisör var....700*42 lastikler.....

@Soner Kanar

ön amortisör giderse 500 kilodan fazla farkedebilir,lastikler maxxis over driver 700x32 olursa şık olur bu lastiklerden memnunum sert düz toprak ve stabilizede ve asfaltta iyi.

güzergah güncellemesi...

(link)

73.3 km yalova -suadiye köyü genel toplam 182 km eşdeğeri 222 km bi günde, dönüş aynı yol emniyetli güney yolu....

kartepe antremanları mart ayına bıçkıderede başlayacak prosedür aynı ilk 60 km ye eşdeğer etapta mola yok şile ,bıçkıdere rampaları durmadan alınacak eğimlerimiz 6-7-10-19 olacak marttan 5 pazar var nisandan 4 pazar ve mayıstan 2 pazar 11 pazar var 1 ağır tur ile birde marttan,mayıstan 130 luk bıçkıdere ile bu işi kotarmaca şile ulupelit nisanda olabilir martta klasik bıçkıdere,,

güzergah güncellemesi...

(link)

73.3 km yalova -suadiye köyü genel toplam 182 km eşdeğeri 222 km bi günde, dönüş aynı yol emniyetli güney yolu....

analiz-sentez,,,,,,

kim kartepeye hazır,,,,,,
rapor.........

avrupa yakadan antreman yapanlar kimler,,,,,

yetkin palgın antremanda ali emreden haber yok korsan
hasan face den kafayı kaldırırsa gelecek buraya avrupa yakadan bu ağır tura gelecek olanların kesin antremanlara devam etmesi gerekir araç ile gitmek başka bostancıdan bisiklet ile gitmek başka mart ayında erkan ile çalışacağız hava elverdiği ölçüde ,bahtiyar isterse katılır o serbest ama son güne kadar hiç bir çalışma yapmaz ise bahtiyar için kartepe yalan olur esas yoğunluk nisanda başlayacak

şimdiye kadar başarılmış kartepe güzergahları,,,,

1-30 ağustos 2009
yer- saat 04.30 bostancı -izmit suadiye çıkış 1640 metre dönüş maşukiye dil ovası bostancı 270 km mtb ile başaranlar aytekin erzan ,ali emre, suha onur er ,volkan akboga ,harun, evren tuğutlu
2- güzergah,,bostancı-mollafenari izmit-maşukiye kartepe otel maşukiye iniş dil ovası gebze bostancı yol bisikleti 273 km başaranlar faruk çelebi-evren tuğutlu

tebrikler dostlara..

erkan bir sen bir de ben varım anadolu yakadan bahtiyar çok uzun zamandır bisiklete binmiyor anladığım kadarıyle ,biz senle 20 ocakta bıçkıdere yaptık her ay bir ağır tur sadece aralıkta olmadı bıçkıdere o kadar ağır etap değil gerçi 130 km ye eşdeğer,, şubat berbat geçiyor ,24 şubat berbat ,17 şubat 35 km rüzgar,3 şubatta kısa oldu hiç yoktan iyidir dedik 3 mart sezon başlıyor artık, nisandan 4 pazarı dolduralım derim bir ağır 3 kısa 5 mayıs uzun olur 12 mayıs kısa olur..

@bahtiyar közen

mecburende şubat hava koşulları yüzünden güme gitti .sezonu 3 martta açalım bismillah deyip yolları dağıtalım..:in:

Kudret abi antrenmanlara devam ediyorum. Kartepe için hazırkıta bekliyorum. Merak etme takipteyim.

@Hasan Bahri Toros

helallllllllllll sensiz ve de yetkin ve de ali emresiz olmaz hızlı adamlar ile bu iş zevkli olacak ....

kartepe 19 mayıs pazar,,,

buluşma yeri,,,,,pendik feribot ...07.00

avrupa yaka hızlı adamlar ..

1-korsan hasan
2-yetkin palgın
3- ali emre

anadolu yaka ,,
1- bahtiyar
2- erkan

yalova-kartepe otel yalova

güzergah güncellemesi...

(link)[/URL]

Geri