4 yıl karaağaçtaki fen lisesinde yatılı okudum...
şimdi geçmişe bakınca, bsisikletsiz geçen her günümün büyük bir kayıp olduğunu görüyorum...
Sadece bahar aylarında bazen, onur bisikletten kiraladığımız bisikletlerle yıldırıma kiraz yemeye giderdik...
Birkaç kez bisikletli büyük bir kalabalığın okulun önünden geçtiğini görmüştüm. Geçen yıllarda yaptığınız toplu sürüşlerden birisi olsa gerek herhalde...
bu bahar istanbuldan çıkıp, liseme gideceğim...Söğütlükte bülbül sesleri ile beraber meriç nehri kıyısında kahvaltı yapmayı özledim en çok...
keşke, lisemede uğrayıp, bisiklet konulu bir seminer düzenleyebilseniz . inanılmaz faydalı olacağına eminim...
öss stresiyle yanıp tutuştuğum şu günlerde çok iyi bir stres atma aracı olabilecek bu tura katılamıyorum malesef. dersanem var... bu yıl bisiklet hayatım bitti resmen, ağlamak istiyorum
Yiğitcan sık dişini kardeşim. Hepimizin hayatında böyle zamanlar oldu, olacak. Sınavını başarıyla atlatıp sonra doya doya binersin bisikletine, önünde upuzun bir hayat var. Şimdi senin için önemli olan öss. Hadi görelim seni...
Mutlaka bekleriz, gelirken haberleşelim ama. Yalnız sizden önce biz Edirne-İstanbul yapacağız, bir aksilik çıkmazsa. Bu cuma sabah çıkıp pazar günü İstanbulda olmayı düşünüyoruz.
Bu sezon benim de gitmek istedigim sehirlerden biri...
Sevgiyle...
merhaba trinity
biz de Edirne fen de yatılı okumuş, farklı dönemlerden iki öğrenci olarak; bahar aylarında; edirneye tur düzenlemeyi planlıyoruz.
dilersen, beraber pedallamaktan mutluluk duyarım.
bu başlık sayesinde, Edirneli bisiklet dostlarından haberdar olmuş oldum. çok teşekkürler,,,