Scudo Sports

HAYDİ BİSİKLET SEVDALILARI, EYLEM ZAMANI....

Bir olayda fail bulunamıyorsa veya dosya kapatılıyorsa, muhakkak devletin üst kademelerinin müdahalesi vardır.
Siradan bir vatandasin yapabildigi tespitleri yapamayan hakimler ve savcilarin yatacak yeri yoktur! Bisikletli burada kusurlu evet ama arac surucusunun(kim oldugu asla umrumda degil) sucsuz yargilanmasi cok yanlis. Hiz sinirlari icinde olsaydi belki de onlenebilecek bir kazaydi.

Scudo
Doğanay abinin katili hakkında bugün veledromda bir abi tarafından bir şey duydum. Abi bana katilin suriyeye kaçabilmiş olacağını söyledi (tanıdığı, katilin mahallesinde oturuyormuş galiba öyle anladım) var mı bilen duyan?

Adaletin olmadığı yerde adalet bekleyerek zamanın hızla geçtiğini de görerek çaresizce bekliyoruz...
Yoksa bir ilizyon içinde miyiz?

• Beğen
Tepkiler: stizzy
Yarın tam 2 ay olacak. Doğanay beyi öldüren katil hala bulunamadı!

Gece yatmadan önce twit atanı sabaha karşı 5'te özel harekat polisleriyle evinden alan bu devlet, Doğanay beyi öldüren katili adalete teslim etmekten aciz.

Bu herif uyuşturucu satıcısı olduğuna göre işin ucu sırma saçlı arkadaşa kadar gider! yada bunak bir zaatı muhtereme,zira fotoğraf albümlerinde bu modellerden çok var.

Bir insanı haksız yere öldürmenin cezası ölüm olmalı. Hak olan budur. Ülkeyi yalan kıskacının içine almışlar cinayetten müebbet alanları 10 sene sonra dışarda görüyorsunuz. Halkın vicdanında esamesi okunmayan tuhaf kelimelerle serbest bırakılan suçlular aramızda geziyor. Allah rahmet eylesin

Bir insanı haksız yere öldürmenin cezası ölüm olmalı. Hak olan budur. Ülkeyi yalan kıskacının içine almışlar cinayetten müebbet alanları 10 sene sonra dışarda görüyorsunuz. Halkın vicdanında esamesi okunmayan tuhaf kelimelerle serbest bırakılan suçlular aramızda geziyor. Allah rahmet eylesin
İdam, veya kısasa kısas, veya şeriat, hiç bir şekilde suç oranlarına olumlu etki yaratmaz. Adalet sisteminin düzgün işlememesine karşılık adalet sisteminin düzgün işlemesini istemek yerine idam istemek..

Sonunda, umarım en ağır cezayı alır. Bir daha gün yüzüne çıkamaz.

Son düzenleme:
İdam, veya kısasa kısas, veya şeriat, hiç bir şekilde suç oranlarına olumlu etki yaratmaz. Adalet sisteminin düzgün işlememesine karşılık adalet sisteminin düzgün işlemesini istemek yerine idam istemek..
Ben bu konuda farklı düşünüyorum. "Müebbet hapis" nedir abi? Bu pislikler niye devletin hapishanesinde yatak işgal etsin, su ve gıda israfına sebep olsun? Müebbet yerine idam gelmeli. Tabureye atılacak tekme de bir gönüllüye, isteyen çıkarsa maktulün yakınlarına attırılmalı. Ayrıca, tecavüzcülerin çükünün kesilmesini de destekliyorum.

Umurbey adalet sistemi dediğiniz yazılı cümlelerden ibaret. Bu cümleler cinayet suçlusunu 12 senede belkide daha sürede serbest bırakıyor. Kaldıki bu şahıs büyük olasılıkla cinayetten yargılanmayacak. Ama bu sonuçları doğuran hükümlerin olduğu metinde hakkı olan ceza yazmış olsa idi o araba o yolda taş çatlasın 80 le gderdi. Elbette farklı düşünülebilir bu doğal birşey.

Sonunda yakalandı (teslim oldu!), bakalım ne indirimler alıp ne kadar ceza yiyecek. İdama karşıyım o ayrı mesele ama bu "takım giymişti, kravat takmıştı, mahkemede hiç sesi çıkmadı" indirimi veren hakimleri eşşeklere teslim etmeli, bi güzel evire çevire sevsinler.

Takım elbiseye indirim verilen bir adalet mekanizmasına güvenim sıfır! Cinayetin ilk günüyle şimdi arasında düşüncemde bir fark yok! işin içinde uyuşturucu varsa ipin ucu malum içişleri bakanına kadar gider katil 3 5 sene alırsa amenna! herifin fotoğraf albümünde bir tane temiz adam yok! lanet olsun bu bozuk adalet sistemine ve düzene...

Uyuşturucu çetesi elebaşı şerefsiz özellikle uzun bir süre teslim olmadı ve kanındaki uyuşturucunun temizlenmesini bekledi. Gerekli ortam sağlandıktan sonra da gidip teslim oldu. Bir yıla kalmadan serbest kalacaktır. Ne yazık ki...

Adalette ölçü prensibi ne yazık ki suçun cezasını hafifletiyor. Buna gerekçe eğer ceza çok büyük olursa suçlular daha büyük suçlarla kendileri eleverilmekten alıkoyabiliyorlar, tanıkları riske atmış oluyorsunuz.
Allah rahmet eylesin. Kötüler ölmüyor ne yazık ki bu hayatta.

Uyuşturucu çetesi elebaşı şerefsiz özellikle uzun bir süre teslim olmadı ve kanındaki uyuşturucunun temizlenmesini bekledi. Gerekli ortam sağlandıktan sonra da gidip teslim oldu. Bir yıla kalmadan serbest kalacaktır. Ne yazık ki...
Böyle birşey mi var bilmiyorum gerçekten tamamen etkisi geçebiliyor yani?

Böyle birşey mi var bilmiyorum gerçekten tamamen etkisi geçebiliyor yani?
Kullanılan maddeye bağlı olarak vücuttana atılması 30 güne kadar sürüyormuş, ancak 30 günden sonra tespit edilemeyecek diye bir şey yok. Kılcal test ile son 6 ay içinde kullanılan bütün maddeler tespit edilebilir, ancak bunun için adli makamların test yapılmasını istemesi gerekiyormuş.

(link)

Kullanılan maddeye bağlı olarak vücuttana atılması 30 güne kadar sürüyormuş, ancak 30 günden sonra tespit edilemeyecek diye bir şey yok. Kılcal test ile son 6 ay içinde kullanılan bütün maddeler tespit edilebilir, ancak bunun için adli makamların test yapılmasını istemesi gerekiyormuş.

(link)

Teste kendisi girerse tabi, bunlar ülkemizde yaşanan şeyler.

Geri