Scudo Sports

Haydi bir imza bisikletli gelecek icin

Scudo
30.kişiyim..

31. Kişiyim :)

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
34 istanbul :harika:

Dosyalar

• Screenshot_20170415-204026.png
    Screenshot_20170415-204026.png
    22,1 KB · Okunma: 28
  • Beğen
Imzaladim.
Destek verin arkadaslar, burasi camasir makinesi forumu degil. Hadi bakalim...

50 yapar diyerek imzaladım fakat nolcak şimdi? Yani ben imza attım diye göbeğini kaşıyarak yatan babam bisiklet mi sürecek yada devlet bedava bisiklet mi verecek? Kafam da deli sorular..

Hadi bakalım imzaladık imzalamasına da,
Yarın bir gün yargı birinin eline geçerse eğer,
Tek adam misali,
O günden sonra babayı olur
Halkın istedikleri.
bknz: Türkmenistan .

Haydi pedaldaslar imzalayiniz

Ben de imzamı attım !
Saygılarımla

Ben de imzamı attım ! Hadi bakalım.
Saygılarımla

• Beğen
prensip olarak imzaladım ama zayıf bir çaba olarak görüyorum. defalarca yazdığım şeyi tekrar yazayım.
yaz kış k.çekmece-bakırköy arası sabahları sahilden akşamları e-5 üzerinden ev-iş arası bisikletle gidiyorum. hani bisikletliler selamlaşmıyor diye şikayet ediyoruz ya ben selam verecek adam bulamıyorum.
yollarda tek tük olduktan sonra ihtiyacı fiili hale getirmedikçe bu tür imza kampanyaları romantik girişimlerden öteye geçmez. önce yollarda sayıca çoğalacağız ondan sonra da böyle imza kampanyalarının yanı sıra sosyal medya üzerinden tabiri caizse yardıracağız. ilgili bakanlara, başbakana, cumhurbaşkanına, medyadaki etkin kişilere sesimizi duyurana kadar bıktırıncaya kadar mail, tweet, facebook yoluyla baskıda bulunacağız. ayrıca istanbul için konuşmak gerekirse özellikle ana arterlerde farkındalık sürüşleri yapacağız. başka türlü taleplerimizin yerine gelmesi zor.

Bence de.Açıkçası sayıyı olabildiğince çoğaltmalıyız.Dizilerde falan bisikletliler gösterilse kesin bir patlama yaşanır,ondan eminim :D

Birde net bir kampanya hedefiniz olsun.Fiyatları düşürmek mi hedef,yaygınlaştırmak mı?

• Beğen
Geri