Scudo Sports

Haydarpasa Lisesi Spor Kulübünden Geleneksel Bisiklet Turu

alquimista

Üye
Tepki
26
Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübünce her yıl Geleneksel olarak düzenlenmekte olan “Bisiklet turu” bu sene 24 ekim 2010 pazar günü
Bostancı-Bağdat Cd (Erenköy-Göztepe Işıklar-Feneryolu-Kızıltoprak) Söğütlüçeşme cd-Altıyol-Kadıköy İskele Meydanı-ATATÜRK anıtı arasında yapılacaktır.
Katılmak isteyen bisikletseverler;

Kayıt ve Bilgi için: 0216 330 46 94

START : SAAT 10.00 BOSTANCI,GÜNAYDIN RESTORAN önü

Güzergah:

BAĞDAT CAD.-KIZILTOPRAK-SÖĞÜTLÜ
ÇEŞME-ALTIYOL-KADIKÖY,İSKELE MEYDANI ATATÜRK ANITI

SAAT 10.30
SAYGI DURUŞU
İSTİKLAL MARŞI
ONUNCU YIL MARŞI

BİSİKLET TURU SIRASINDA YOL GÜVENLİĞİ EMNİYET BİRİMLERİ TARAFINDAN SAĞLANACAK OLUP, KATILIMCILARIN KASK TAKMALARI MECBURİDİR.

Scudo
Çok güzel bir organizasyon. Organizasyon ekibini kutlarız..

• Beğen
Tepkiler: alquimista
Katılanların da izleyenlerin de bu organizasyondan zevk alacağına eminim.

• Beğen
@alquimista

Güzel bir etkinlik olacağı kesin,umarım oğlumda Bir Haydarpaşa lisesi mezunu olarak bu etkinliğe katılır.

• Beğen
Başarılar. Bende katılmak isterim..

• Beğen
Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü'nün 24 Ekim pazar günü saat 10.00 da düzenlediği tur Bağdat caddesinde aynı saatte yapılacak olan 29 ekim provaları yüzünden valilik tarafından SAAT 14.30'a alınmıştır. ilgilenen gelmek isteyen bisikletseverlere duyurulur.

Gercekten süper bi olay.. Keşke yanımda olsaydı bisiklet katılabilseydim..

sabah antreman dönüşüme denk gelir 14.30 da bostancı taraflarından geçeceğim ...
kafileyi görürüm....

Katılan, destek veren herkese ve Bisikletliler derneğine çok teşekkür ederiz. Caddenin en kalabalık olduğu saatte bizlere trafikte yardımcı olan Kudret Bey'e de ayrıca çok teşekkürler.
Resimleri direk buraya aktaramadığım için link veriyorum;
(link)

@alquimista

esas ben teşekkür ederim bd nin 7 kasımdaki etkinliğine destek için atatürkün şişlideki evin önünde olacağım ve bir kez daha köprüyü geçeceğiz ....

ayaklarınıza sağlık

Geri