Scudo Sports

Haydarpasa Lisesi Spor Kulubünden 10. Geleneksel Bisiklet Şenliği

alquimista

Üye
Tepki
26
Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübünce her yıl Geleneksel olarak düzenlenmekte olan “Bisiklet şenliği” bu sene 16 Mayıs 2010 pazar günü
Bostancı-Bağdat Cd (Erenköy-Göztepe Işıklar-Feneryolu-Kızıltoprak) Söğütlüçeşme cd-Altıyol-Kadıköy İskele Meydanı-ATATÜRK anıtı arasında yapılacaktır.
Katılmak isteyen bisikletseverler;

Kayıt ve Bilgi için: 0216 330 46 94

START : SAAT 10.00 BOSTANCI,GÜNAYDIN RESTORAN önü

Güzergah:

BAĞDAT CAD.-KIZILTOPRAK-SÖĞÜTLÜ
ÇEŞME-ALTIYOL-KADIKÖY,İSKELE MEYDANI ATATÜRK ANITI

SAAT 10.30
SAYGI DURUŞU
İSTİKLAL MARŞI
ONUNCU YIL MARŞI

BİSİKLET ŞENLİĞİ SIRASINDA YOL GÜVENLİĞİ EMNİYET BİRİMLERİ TARAFINDAN SAĞLANACAK OLUP, KATILIMCILARIN KASK TAKMALARI MECBURİDİR.

Scudo
Tarih yaklaşıyor bir hatırlatma yapayım istedim :)
Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübünün Bisiklet etkinliği bu pazar Bostancı'dan Bağdat Caddesi'nden sabah 10:00 da başlıyor, Kadıköy'de son buluyor. Katılmak isteyenleri bekleriz.
(link)

• Beğen
Tepkiler: çirkin
katılmak isterdim aslında ama pazar günü ankaraya gidicem o yüzden gelemiyorum sizlere iyi pedallar

• Beğen
Tepkiler: alquimista
Etkinliği biraz açarmısınız? Ne gibi bir etkinlik olacak.Etkinlikten kastınız Bostancı-Kadıköy arasında bisiklet yarışımı?Eğer öyleyse ;

MTB'mi Yol bisikleti yarışımı?
Lisans gerekiyormu?
Yaşa göre kategorilendirme olacakmı?

@FREEKARTAL

Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü daha önce bisiklet federasyonunun da yardımıyla yarışlar düzenlemişti ancak kulüp takımını oluşturmamış sadece düzenleyici olmuştu.
Bu etkinlik bisikletseverleri biraraya getirmek ve arzu edenler ile kulübün bünyesinde takım oluşturup müsabakalara katılmak, onun haricinde ,yine isteyenler ile şenliklerde biraraya gelebilmek ve tanışma amaçlıdır.
MTB ve yol bisikleti ayrımı yapmadan isteyen herkes katılabilir.:)

• Beğen
Tepkiler: Cycleone
Turda olacağım için ne yazık ki katılamıyorum. Sizlere şimdiden başarılar dilerim. umarım keyifli bir sürüş olur.

• Beğen
Tepkiler: alquimista
Arkadaşlar bizim için keyifli bir pazar oldu. birkaç resmi paylaşmak istedim, katılan ilgi gösteren herkese teşekkürler :)
(link)
(link)
(link)
(link)

Geri