Scudo Sports

Hayatınızda en çok istediğiniz meslek nedir

ıssız sakın ve ınsanların olmadığı bakir bi sahılde şezlonga yatıp akşama kadar içmek istiom hayatım boyunca:D
Bunu yapmak için de ukranıa da unı. ye yazıldım işallah sene başlııcam 20 sene soorada harıtadan yer beğenıcem...

Scudo
ya bilgisayar mühendisliği ya da makina mühendisliği:)

@semihcelikoglu

yapmak istediklerimle yapmak zorunda kaldıklarım ayrımı diyorsun.. şu an yaptığın işi de ben nasıl yapmak isterdim bilemezsin ama tabi zorlukları hakkında hiçbir fikrim yok. ben de sadece hayvanları deli gibi sevip de büyüklerinin "ayyy veteriner ol sen" dediklerindenim. yoksa iktisat okudum ve emlakçılık yaptım. ama gönlümden geçenler bunlar mı veya bunlar mıydı??? pek sanmam!!!

@_bluessy_

istediğin ve hatta şiddetle istediğin şeyi yapabilmen gerçekten çok güzel birşey ki zannımca bu artık senin için bir "iş" olmaktan çıkacak :p başarılarının devamını dilerim. dans etmeyi ben de çok ama çok severim. süper deşarj ediyor. favorim kenan doğulu eşliğinde dans eden gaffur ( avrupa yakası ) :D

ben gayet stresli ajans işinden sonra, şimdi kendi bakkal dükkanım olsa da, sabah akşam git-gel paramı cebime koyup turlasam diyorum:):):) skılmışım da biraz.

ama işin şakası, eğitim olayını işimde de kendime çok yakıştırırdım. mesleki eğitimler işi hoş olabilir kanımca:)

"televizyonla büyürken milyoner film yıldızı veya rock yıldızı olacağımızı sandık, ama olmayacağız. Bunu yeni yeni anlıyoruz ve bu yüzden çok ama çok kızgınız" çoğumuzun yaşadığı hayal kırıklığını anlatan güzel bir replik. (filmi söylemiyorum)
insanın severek, zevk alarak yapacağı bir işe sahip olması, hayatta ki en önemli şeylerden biri. Profesyonel sporcu(bisiklet), müzisyen(gitarist), copy writer/creative director. bunların biri olabilirdi. Aslında hepsiden birer nebze yaptım/yapıyorum, ama şu anda tam olarak nerdeyim bilemiyorum :D

ben psikolog olmayı insanları dinleyip yardım etmeyi çok istiodum.:rolleyes: ama içimde hırs olmadıgı için egitim hayatım istedim gibi olmadı.neyse şimdide mutluyum...

Valla bir baltaya sap olabilelim de diyorum artık. Eskiden şöyle bir şey istiyordum; veteriner hekimlik. Ancak malesef olamadı. Gıda mühendisliğine yöneldik.

Geri