Scudo Sports

Hayatının geri kalanını bisiklet üzerinde ve survivor tarzında yaşamak isteyenler

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Scudo
@Triban
tavsiyeniz üzerine "the captain" filmini seyrettim ve beğendim, bunu da izlenecekler listeme dahil ediyorum. Yeri gelmişken sormadan edemeyeceğim "ahlaksız" rumuzundan neden vazgeçtiniz?

@emir yakup bulut
Sevgili Emir;Baktım,abdestli kapitalistler köşeyi dönüyor,ben de ''ahlaklı'' olmaya,abdest alıp,cenabet gezmemeye karar verdim..:hhhhhh:

@emir yakup bulut
Ben de okurken bu tarz bana birini hatırlatıyor diyordum ?

@Mert E.

Bu filmi izlemiştim. Doğaya dönmek yerine her şeyden ayrılmak da bir seçenek tıpkı aşağıda afişini paylaştığım film gibi ama bunu yapabilmek (ben de dahil olmak üzere) herkesin harcı değildir. Bu da @Mert E. 'nin paylaştığı film gibi mutlu olmayan bir sonla bitiyor:

MPW-77193

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Candeniz ÖZCAN

Fikre katilmayabilirsin anlarimda gorselde Hz İsa aleyhisselamın kavmine yaptigi cagri hikaye kabilindenmiş gibi alaya alinmis. Bu cok yanlis bir resim. Inanmamak ayri sey, insanlarin kutsalina saldirmak yada alay etmek ayri sey

@yenhesa
Yukarıda Alexander Supertramp paylaşımını görünce benim de aklıma bu gelmişti.

Şunu da şuraya bırakalım o zaman.

Tabiki konu sahibi troll olduğu için kayıp, buda başka bir nokta ?

• Hahaha
Tepkiler: Serkan.Sezer
@kaju
Troll olduğunu sanmıyorum, kendisi eski bir forum üyesi. Ama projelerini biraz anlatırsa iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@specific
@Mert E.
Filmi izledim. Hangimizin hayatı mutlu sonla bitecek bilemiyoruz. Birde bu fotoğrafa bakınca ben mutsuz birini göremiyorum. Belki de kendine sorabilme imkanımız olsa ,sonu mutsuz sonla bitmesine rağmen. "Çok mutlu şekilde öldüm." diyecek.

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
Bu konuyu Okuyunca Youtube da takip ettiğim bir kanal var o geldi aklıma.Kanalın ismi ''Sürdürülebilir Evlilik'' İstanbulda yaşayan ve çok iyi işleri olan karı koca bir çift(Plaza insanıydık diyorlar) Herşeyi bırakıp toroslarda bir dağ köyüne yerleşiyorlar.Bir gün her şeyi bırakayım , doğada yaşayayım yada ne bileyim bu şehir hayatından bıktım köye göçeyim diyenler bu kanalı bir ziyaret etsin.Yaşadıklarını tecrubelerini o kadar güzel anlatıyorlar ki.

@Levent11

Yok, çok öyle dememiş. Kendisine ulaştıklarında otobüsün kapısında buldukları not buydu:

3a3da201dbd0ee713318a7368072f171.jpg

* Türkçe edit: Olası ziyaretçilerin dikkatine. SOS. Yardımınıza ihtiyacım var. Yaralıyım, ölmek üzereyim ve burdan gitmek için çok zayıfım. Tamamen yalnızım. Bu bir şaka değildir. Tanrı adına, lütfen beni kurtarmak için burda kalın. Yakınlarda meyve toplamaya gittim ve akşama dönmüş olurum. Teşekkürler.
Chris McCandless, Ağustos?

@Mert E.

Çevrede yaşayan Alaskalı'lar onun ahmak olduğunu; 400 metre ötede nehri çok rahat, 800 metrede daha da rahat geçebileceği bir yer olduğunu söylemişler.

Keşke durumu kötüye gitmeden uzun uzun yürüseymiş.

@Candeniz ÖZCAN
Yok ben size demedim gorselde problem var sevgili arkadasim

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
Hocam huyunu suyunu bilmediğin bir adamla asla yola çıkılmaz. Hasan Söylemez, Gürkan Genç, Yiğit Can İç vs. vs. Bu adamlara yoluna neden yalnız devam ediyorsun, yanına hiç bir yoldaş almayı düşünmedin mi? diye bir sor istersen. Bakalım ne cevap verecekler....

Adam ortaya iddia atip arazi olmuş.
Burda gunlerdir guzel paylaşımlar yapılıyor.
Forumdaki coklu katilimin ortaya cikarttigi kultur fazlaligini yasiyoruz. Ben bu foruma yazanlar kadar, bilgilenmek icin okuyan arkadaslarimizin oldugunu dusunuyorum.
Adam trol murol bak fikir cesitliligi olusturdu. Ayrica ustteki yoruma katiliyorum. Huyunu suyunu bilmedigin adamla oyle ha diyip yola dusulmez. Yukardaki filmlerin ve kitaplarin da hicbirini okuyup izleyemedigimi de uzuntuyle belirteyim

@asibol
Evet, aslında dönmek istiyor ama 4 ay önce geçtiği buz tutmuş nehirden, buzlar eriyip de su seviyesi yükselince geçememesi bölgeyi bilmemesinden ve doğa koşullarına bu denli hazırlıksız olmasından kaynaklanıyor. 400 metre sonra suların geçişine izin vereceği de doğru ancak etrafı kolaçan etmek için gerek fiziksel gerekse mental olarak yeterli durumda olmadığını da düşünmek lazım.

Aslında tüm konunun özetini, ölmeden kısa süre önce okuduğu bir kitabın satır arasına yazdığı cümlede bulabiliriz:

Happiness is only real when shared. (Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir)

(Youtube videosu koydum ama çok spoiler olacağı için kaldırdım :))

Son düzenleme:
Geri