Nazz ne güzel söylemişsin, işte akıl yaşta değil baştadır sözünü doğrulayan bir yazı ve kişilik.
Şahsına münhasır derler ya, o tarz biriyim.Böyle olmaktan da mutluyum.İkizler burcunun getirdiği çok yönlülük, hiçbir yerde ve ortamda sıkıcı olmamamı sağlıyor, renk renk bir kişilik ortaya çıkıyor.
Ben de herşeyi erken ve hızlı yaşadım, halen de hızlı yaşamaya devam ediyorum.Bunun hem getirileri, hem de götürüleri var fakat beni ben yapan özelliklerden biri de bu, değişmek zor oluyor.
Hayattan beklentim başta sevgidir.Çünkü içinde büyüdüğüm ailemde gördüğüm sevgi, kimsede göremediğim kadar büyük ve koşulsuzdu.Kendi hayatıma da bunu uyarlamaya çalıştım.Genelde karşıma çıkanlar bu kadar yüce sevgiyi haketmeyenler oldu ama olsun birgün o da çıkar.
2.beklentim saygı.Bu olmadan sevginin bile anlamı yok, birini suçlarken, uyarırken, tartışırken, severken bile "tarz" ınız çok önemlidir.Seçtiğiniz kelimeler, 2 kişiyi düşman da edebilir, ebedi dost da.
3. beklentim adalet, her ne kadar günümüzde bunu hakimler bile önlerindeki çok sayfalı suçlu koruma kitaplarına bakarak adaleti dağıtamasalar da.Hz. Ömer'in adaletini herkesten beklemek zor olur, yine de onun bu konudaki örnek kişiliğini inceleyip takip etmeliyiz.
Çok kolay dost edinirim, kolay kolay birine kıl olmam.Benim sevmediğim insanı zaten kimse sevmiyor, bunu gördüm hep.Herkesin bende kredisi vardır, zamanla ilişkimiz boyunca yapılan güzellikler ve yanlışlar, o krediyi azaltabilir veya artırabilir.Aynı tanrının kullarına uyguladığı sınav yöntemi gibi.
Hayvanları çok severim, insanlardan daha hisliler, vicdanları bize göre daha gelişmiş.Bu yüzden uzun süre hayvan psikolojisi ile de ilgilendim, zaten bütün çocukluğunuz onların içinde geçince, bir nebze bu konular hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz.Kediler benim vazgeçilmezlerim.Kendimi onlardan biri gibi görüyorum.
Mutlaka bir kedi veya köpek edinin, onu besleyin ve korumaya alın.Zarardan çok faydası olduğunu göreceksiniz, ama yine de faydasını düşünerek edinmeyin.İnsanlara küstüğünüzde yanıbaşınızda onları göreceksiniz.