Scudo Sports

Hayata döndürme çalışmaları

İşte bisikletin son hali :)
20150325_134824.jpg
Denedim harika bir akıcılığı var. Arka aktarıcı ve arka frende ince ayar gerekli o kadar :)
20150325_134841.jpg
Asıl sorun ön aktarıcıyı takıp ayarını yaparken kırmış olmam :( yeni bir ön aktarıcı alacağım, ön fren zaten patlaktı, ikisini de alana kadar böyle idare edeceğim artık...
20150325_134857.jpg
20150325_134914.jpg

Lastiklerin renkleri çok uyumsuz onları da değiştirmem gerekiyor ama maddiyat el vermiyor :D
Aslında lastiklerden önce jantların değişmesi lazım ama jantın değişmesi demek ruble aktarıcı zincir vs. herşeyin değişmesine kadar gidebilir demek, o nedenle şimdilik böyle kalsın :)
Siyah gidon sargısı taktım mı dış görünüş mis gibi olur ;)

Scudo
harika görünüyor. elinize sağlık.

Renk çok hoş. bisiklet gayet güzel olmuş Elinize sağlık.

@Denizhan ANALI dün akşam saat 19-20.30 saatleri arasında İsnabul Beşiktaş da görümüş olabilr miyim seni?

Bence de çok güzel olmuş, Eline emeğine sağlık

Renk Çok Güzel Seçilmiş Fakat Gidon Sargısı Ve Fren,Vites Kablosu Rengi Çok Kötü Durmuş... Farklı Bir Renkle Değiştirilebilir Diye Düşünüyorum... Ama Bu Haliyle Bile Mükemmel...

@gunce başkasını görmüşsünüzdür :) bisiklet izmirde ben muğladayım:)

Herkese de çok çok teşekkür ederim, çok uğraştırdı ama iyiki uğraştırdı. Emek vererek birşeyler başarmanın mutluluğu başka hiç bir yerde yok...

• Beğen
Tepkiler: xxxx
Merhabalar bende de bir bisiklet var kadroyu nasıl boyadınız acaba

@dr_mrh sprey boya sökücüyü sık boyayı sil yeni boya at vernikle o kadar .

@dr_mrh

Arkadaşların da bahsettiği gibi boya sökücü kimyasal jel var, onu sürüp bütün boyayı ve astarı söktüm. Astar için de biraz zımpara gerekli tabi:) Daha sonra sanayide kaporta boyacısına verdim, bu fırın boya değil:)

Cevabı geç verdiğim için kusura bakmayın, uzun süredir internet erişimim yoktu

teşekkürler zaten daha boyamadım bir arkadaşım illa bana sat bisikleti diye tutturdu
maalesef çok istediğim projem yattı

ben internetten aldım sahibinden den ilanlara bakıp aldım diğer herşey tamam da o boya işi ?

• Beğen
Tepkiler: Birtan Kolburan
Elinize sağlık. Metallerin o kadar parlayacağını beklemiyordum. Çok güzel olmuş.

Geri