Scudo Sports

Hayat felsefeniz nedir?

@sniper

huseyin abicim her zamanki gibi supersin !

Scudo
Sevdiklerinizi sahiplenmeyin fakat onlara sahip çıkın çünkü sevmek sen benimsin demek değil; sevmek sana bir şey olmasın demektir!

Selim Çam

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
şerefli,onurlu namuslu,namussuzların olmadığı özgür ve demokrat bir toplum içinde yaşamak

• Beğen
Tepkiler: Özgür Nevres
" İnsanları zaaflarından ötürü yaptıkları kötü davranışlar için suçlayamam. Çünkü onlar yaptıklarının kötü olduğunu bilselerdi, yapmazlardı. "

gercekten söyleyecegim cok sey var ama tek cümle altında
sev ve yaşa... diyebilirim mutlukalın...

yaşamak için yaşa ölmek içi n öl aşk için sev huzur için çalış olabilir .....

benim öncelikli felsefem hayattaki tüm güzellikleri görmektir, ögrendigim tek şey kadınları anlamak ve onlara yakın olmaktır

Para için çalışmamak; yaptığın işi en güzeliyle yapmak, kalp kırmamak. Para da zaten kendi haliyle geliyor.

Yunus Emre'nin Allah'a bir sözü var, "Bana senin cennetine gerek yok, rızanı kazanayım yeter." Allah'ın rızasını kazanacak işleri yapsak cennet zaten açılacak. Ama sırf cennet için çalışırsak yada para için, hayatımız tek vitesli bisiklet gibi olur.

Sahip olduğum güzel şeylerin farkında olmaya çalışırım ve bu farkındalık beni mutlu eder. Bir bakıma bardağın dolu kısmını görmek gibi birşey bu. Bu aynı zamanda benim kafama taktığım çeşitli sorunların aslında hiç de o kadar kafaya takılacak şeyler olmadığını görmeme yardımcı olur.
Asıl amacım yaşamımdaki engellerin ve zorlukların arasına gizlenmiş olan mutlulukları görebilmek , anı yaşamak ve son nefesimi verirken keşke şunu da yapabilseydim dememek.

@yunusgibiyim

arkadaşım
sen hayat çok acımasız, çookkk! diyorsun
ben ise biraz açarmısın ne yapıyor mesela diyorum

ben buradaki açarmısın kelimesini senin bahsettiğin konuyu biraz daha açıklayarak(derinlemesine,izah ederek,örnek vererek gibi tabirlerde kullanılabilir) anlatırmısın anlamında kullandım.hayat için kullandığın cümle aşırı yüzeysel ve basit.ben bunca senedir hayatın bu kadar acımasız olduğunu hiç düşünmedimde açıkcası seni böyle düşündüren nedenleri merak ettim.bilmem yeterince anlatabildimmi?

(alıntıdır)
hayattan yok çıkarım...
Herkes birşeyler yapabilsin diye biz, bir şey yapmamak suretiyle, hep sizler için birşeyler yapmaya çalıştık

hayat felsefem hiç değişmedi değişmezde heralde capital sisrtemın çarkları arasına karışmadığım sürece
bana göre; İçelim dunyanın nşaraplarını...

Hayat felsefem:

Sadece bekliyoruz. O kadar.

Dünyamıza Sahip Çıkalım! :eek: :D
Pedallayalım Coşalım!
Hüzün kederden uzaklaşmanın basit yollarını bulalım :eek:

Geri