Scudo Sports

Hayallerinizdeki bisiklet

Hocam disk yokmuş bu modelde ve 53 bin Türk lirası 🥲
105 set istiyorsanız pahalı oluyor zaten en ucuz 105 setli bu. Disk halini istiyorsanız 063d alacaksınız. 105 set çok pahalı maalesef

Scudo
giant atx kadromu 2010ların ilk yarısında parça parça toplayıp 3x10 xt vitesli lx frenli bir tur bisikleti haline getirdim, hayallerimin bisikletini 10 yıldan fazla süredir ve neredeyse 50bin km'dir kullanıyorum. öğrenciyken yaptığım masraflar aldığım tur malzemeleri, çantalar vs şu anda çalışırken bile benim için ulaşılmaz görünüyor, iyi ki zamanında aç gezip toplamışım diyorum. umarım herkes istediği bisiklete bir gün kavuşur.

105 set istiyorsanız pahalı oluyor zaten en ucuz 105 setli bu. Disk halini istiyorsanız 063d alacaksınız. 105 set çok pahalı maalesef
Hocam şu an 063d diskli model 48.000 TL en ucuz. İyi değil mi

Hocam şu an 063d diskli model 48.000 TL en ucuz. İyi değil mi
Hocam 062 ve 063d aynı bisiklet tek farkları disk fren. Yol bisikletinde disk fren gereksiz masraf bence aralarında 9 bin lira fark var

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Çelik kadro Mtb'mi elden geçireyim. Bi güzel Ferrari etiketleri yapayım başka da bir isteğim olmaz.
Shimano'nun üst düzey göbekleri iyi nir jant seti de fena olmaz ha.
Ultra hafif amörtisörlü ön maşa . Ortaya havalı amörtisör sertlik ayarlı .

Üfff binmesi ne zevkli.olurdu (şimdi hayalime biraz yakın

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Ricochet
Hayal olduğu için maalesef tek bisikletle sınırlı kalamıyor. Orası şöyle şurası böyle olsun derken her şeyin tek bisiklette olamayacağı mantığına varıyorum.
Onun için;
1 tane geniş lastik imkanı tanıyan ATB surly, crust, curve, tumbleweed vs. (link)
1 tane kargo bisikleti omnium tarzında olabilir,
1 tane dağa bayıra gitmeye mtb haya nasıl olsa çift süspansiyonlu 140lık bir bir makine yeter fazlasına gerek yok,
1 tane seri makine lazım, o da olmuşken titanyum olsun, onda da çok uzağa gitmeye gerek yok Soulrider olurdu.
İlle de tek bisiklet olacaksa atb tercihim olur yada alt görseldeki

Dosyalar

• cargo2.jpg
    cargo2.jpg
    188,6 KB · Okunma: 26
  • cargo3.jpg
    cargo3.jpg
    130,9 KB · Okunma: 26
  • Beğen
Tepkiler: BloodBela
Hayl demek doğru değil fakat şundan isterim. merida scultura 6000 bahreyn takım şeysi.

Dosyalar

• SCULTURA_6000_TBV_prlblu_MY25.jpg
    SCULTURA_6000_TBV_prlblu_MY25.jpg
    104,9 KB · Okunma: 35
custom titanyum bisiklet dışında hayalimde her zaman bir Salsa Fargo veya Salsa Cutthroat bulunmakta, cutthroat daha ağır basıyor.
Belki bir gün,
(link)

Dosyalar

• 2024-salsa-cutthroat-new-1-2000x1333.jpg
    2024-salsa-cutthroat-new-1-2000x1333.jpg
    134,2 KB · Okunma: 18
Duyduğum en acımasız sözlerden birini yazayım: "Zengine sormuşlar. Ne istersin? Bana fakirin hayallerini getirin demiş."

Bunu okuyan zengine bir fakir olarak hayalimdekini yazıyorum
RİDLEY

Elimde bir tane Scott bisiklet var. Ridley de olunca ne olacak? (Devlet Bahçeli 40 yapar gibi oldu)
RİDLEY SCOTT.
Ridley Scott hayranıyım bu arada.

Dipnot: Ridley bir Flaman bisikleti ayrıca Ridley'in kurucusu da Ridley Scott hayranı olduğundan markasına Ridley demiş.

Ey @Cemal Ç. Yok Hınzır'mış yok Karakaçan mış. Bir alayım Ridley'i de bak noluyo.

van schothorst marka 28 jant paslanmaz çelik jant'a ihtiyacım var . Ulaşabilir misiniz?

Hayallerinizdeki bisikletlere ulaşmanıza elbette yardımcı olamam ancak hayalinizdeki bisiklete ulaştığınızda, o bisikletin hayalinizdeki bisiklet olup olmadığını anlamanıza yardımcı olacak sihirli sözcükleri size söyleyebilirim. "Bu muymuş? " :ckskc: derseniz o bisiklet hayalinizdeki bisiklet değildir.

Bu sözcükleri her hayalinizin sağlamasını yapmanızda kullanabilirsiniz.

Hayallerinizdeki bisikletlere ulaşmanıza elbette yardımcı olamam ancak hayalinizdeki bisiklete ulaştığınızda, o bisikletin hayalinizdeki bisiklet olup olmadığını anlamanıza yardımcı olacak sihirli sözcükleri size söyleyebilirim. "Bu muymuş? " :ckskc: derseniz o bisiklet hayalinizdeki bisiklet değildir.

Bu sözcükleri her hayalinizin sağlamasını yapmanızda kullanabilirsiniz.

Seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım :snzdglsn:

images (2).jpeg

Geri