Scudo Sports

hayalinizdeki....

wildcraft

Üye
Tepki
8
ben de ""her"" nikli arkadasımızın actıgı konuya ilaveten aklıma gelen bi başlık açmak istedim..

hayalinizdeki meslek nedir??

benim hayalimde uluslararası ilişkiler wardı ama kısmet....

kucukken bi ara kendimi nuri alço filmlerine oylesine kaptırmıstım ki elimde kola kutusu arkadaslarıma hep yol yordam gosterir olmustum:D :D

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Scudo
Hayal degil mi:) Ben Türkiye de Atam markası ile Türk otomobli iretmek isterdim.Türkiyede herseyi Türk olan bir otomotiv markası yaratmak:) Ne güzel olurdu.

Zooteknist olmak istiyorum ama buyuk ihtimal bitki korumacı olacam

koyunların mölüm mölüm bakmasına bitiyorum ...

• Beğen
Tepkiler: sniper
Ben kaptan olmak istiyordum, okumak istedigim bölüm ise İTÜ Güverte idi , ama hayat işte :)

http://img211.imageshack.us/my.php?image=koyunmy1.jpg

@kcuk_

böyle bişi mi:D

ewt boyle amma bunların topluları olsa idi daha iyi olurdu :)

fakat bu ise girsem hic bir koyunu kesemeyecegim icin anında batardım herhalde anca'' ivesi '' filan olması lazım ki sutten para kazanıyım :)

@xcangel

Aylin Abla bu ülkede kaynaklar satıldıkça değil otomobil kendi suyumuzu bile üretemiyeceğiz neredeyse:( :(

@propcadmin
Yaaa evet çok haklısın.Çok spesifik bir soru ama adı üstünde hayal iste bende madem hayal kurucam sağlam bir hayal olsun ülke gayrisafi milli hazılasını ve istihdam gücünü arttırayım dedim.Hayal ya :)Annen ve babana çok çok selam

Ben makina müh. olmak istiyorum hala istiyorum hep isticem.Kadro üreticisi kurmak isityorum Türkiye'de evet.Büyük potansiyel var ama kimse bilmiyor.Kadro üretmek istiyorum...

Jeoloji okumayı çok istedim ama bu ülkemizde mümkün olamazdı. Çünkü ben ortaokulda matamatiğe önem vermemiştim ve lisede sayısal sınıfta okuyamamıştım. Haliyle mühendislik hayalim, adı üstünde sadece hayal olarak kalmıştı.

• Beğen
hayalimde bi meslek yok!
sanirim en kotusu:S
cunku suan tam meslek secmem gereken donemdeyim, ama hangi meslege baksam bana uygun olmadini dusunuyorum...

• Beğen
hayalimdeki meslek yazarlık. (roman - senaryo - reklam vs) bunun içinde ağustos ayında 9 eylül üniversitesi güzel sanatlar fakültesi dramatik yazarlık ana sanat dalı yetenek sınavlarına gireceğim. inşallah iyi geçer :D

• Beğen
ben de basketbol ile ilgili bir şey olsunda ne olursa olsun diye hayal etmiştim.. bir dönem oldu da:) .. ama hayalim kısa sürdü malesef..:(

• Beğen
@baymineral

İyiki okumamışsın , Türkiye de iş bu alanda zor torpil olması gerek .. Ben tek ders yüzünden jeolojyi uzattım .. Okulu bitirdikten sonra şansımı yurtdışında denemeye kararlıyım ..

@nyx

sağlam bir piskolojiyle okuldan kurtulursan piskoloji oku :D bi öneri

ben elektrik teknikerliği mezunu olduğumda bizim piyasanın genişliğinin farkındaydım ve makinalara yönelmek istiyodum. şansa mı denir kadermi denir tam istediğim gibi hemde oldukça uygun şartlarda böle bi iş buldum ;)
umarım her kez sevdiği seveceği işi yapar

Bende hep Basketbolcu olmak istemişimdir.Hakan abi gibi bende bir ara istediğim yere geldim ama olmadı.

• Beğen
Ben Hep ÖĞretmen Olmak İstedİm Bu Sefer Puanlarim GÜzel Geldİ Bakalim Neler Olacak :d

• Beğen
Her zaman profesyonel bir sporcu olmak istemişimdir...Basketbolcu olmak yolunca gidiyordum.Çok iyi yükselmiştim..Ama şans ayağım kırıldı...:( ve uzaklaştım...

@bisikletci

aynen 3 yıldır jeoloji yi bende gecemiyorum lanet otesi bir derstir :)

Geri