Scudo Sports

hayalinizdeki bisiklet donamım nedir ..

@İdris ACA

idriscim şimdi konuştum valla biz bu arkadaşı çok iyi tanıyoruz harika bir insan ..ama ayıp ediyor hergece rüyasında başka bisiklet görüyor tam bisikleti hazılıyoruz birde bakmışız adam yapmış sıkıldık valla diyorlar .

yani benden söylemesi hayal et ve accıık bekle hemen yapma idriscim burada.... arkadaşlar boş verin bu arkadaşı nasıl olsa hayindekini zaten kendisi yapıyor sıradakine baklım ....gibilerinden birşeyler söylüyorlar haberin ola bu gidişle scott meleklerden gelmez gibi duruyor uyanmışlar işi bilgin olsun idrisim :D

Scudo
Bu gidişle kimseye scott vermicekler:)
Ben ransom ltdyi zaten anca hayal edebilirim:)ya bir melek getirip kapıma koyucak ya da şöle 5-10yıl para biriktirip alabilirimki o kadar para biriktirdikten sonra sadece bir bisikletle yetinmem:D

ben bir scott scale 30 yada 40 la gayet mutlu olurdum sanıyorum. yada herhangi bir cannondale ile...

Şuankinin eksiklerini ve jant işini halletsem
Hayalim gerçek olacak zaten :)

bana çok bile :p

istediğim ise kilo vermeye devam edip ( 3 beden inceldik bile :D)
Kronun arazide hakkını verebilmek ;)

@Ginger Fergus
http://img142.imageshack.us/img142/5521/scale70xm7.jpg

Ginger Fergus ...... valla biz bu işi anlamadık bir tane diyoruz o yada bu diyorlar...:rolleyes: diye senin hakkında konuşuyorlar
ama bayağı bir tartışmadan sonra madem ikisini de istiyor hem kaskada uygun olsun diye 30 la 40 topladılar senin için scale 70 i uygun gördüler :p ..
abi adamlar melek bisikletci değilki ancak bu kadar anlıyorlar :( .
sonra biribirlerine bak ne iyi yaptık yüksek rakamı verdik valla iyi oldu beee diyorlar .:D
keşke hiç seçenek vermeseydin . direk scale 10 yapıştırsaydın hem o da uyardı kaska :rolleyes:

inan bensenin için çok uğraştım bari ikisinin arası scale 35 verin bari diye
ama olmadı illa sana iyilik yapacaklarmış anlatamadım valla.:(
yaaa bu arkadaşların parayla işi yokki kibarlık yapmanın alemi yok eh artık iş işten geçti scale 70 le idare edecen artık . hayırlısı olsun

@Ercan Bayram

ercancım bu konu başlığı altında kilo konusunda sana yardımcı olamazlarmış. senin yeni bir konu açmanı önerdiler hatta mümkünse hiç kafanı takmamanı sorunun sendeki kara şahinlerle le kısa zamanda hallolacağını söylediler..

yanlız aralarında şöyle kırmızı renkli ok kuyruklu boynuzlu kanatsız bir melek cantlar için keşke benim sana söylediklerimi yapsaydı diye söyledi ,...laf dinlemiyor ki bak şimdi işte böyle zordurumda kalır diye söyledi ve aralarında büyük tartışma çıktı şimdi bu kımızı arkadaşı dövmeye başladılar . https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=11236
bu kargaşa yatışsın kanatllara senin isteğini tekrar hatırlatırım eee tabi olacak okadar torpilimiz ne de olsa arkadaşız.

@wagnar

var var
parayla marayla işeri yok ama
ama fiyatı duyunca sezon sonu indirim yapılırmı diye beklemeye aldılar .:rolleyes:
ama bak forumdan takip ediyorlarmış,senin yorumlarını beğenmiş olacaklar ki ltd değilde 10 numara bir arkadaş olduğunu düşünerekten senin için bunu ugun gördüler. bilemicem artıkın umarım idare edersin herhalde beğenirsin :D anlamıyorlarki abi bunlar bisikletci değil 10 numara yazıyor ya daha iyidir diye düşünüyorlar artık bişi demedim valla .
http://img455.imageshack.us/img455/7715/sparkdq3.jpg

gıcırtısz bi kross kadro + pek fazla yormayan+yol bisikleti hızında+gövdeye yakışan aksesuarları olan bu kadarcık hayalimdeki bisiklet

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
http://img479.imageshack.us/img479/383/untitleddl3.png

-))...

Abi merhaba Öncelikle limitimiz nedir onu sorabilirmiyim.Ve kaç adet sipariş verebiliyoruz.Ben bir liste hazırladım yedek kompanentler ile birlikte.Varsa fax numaralarını verebilirmisin?Lakin buraya yazmak çok uzun sürebilir.

Saygılarımla
Murat ALTINCAN

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
@simplonmurat

üzgünüm muratcım mellekler seni hemen tanıdı valla bu hayuu bu nasıl arkadaş daha bir iki sene öncesine kadar ....valla simplonuım olsun başka bişi istemem... diyordu nerden çıktı:rolleyes: şimdi bu scale 10 diye soruyorlar:rolleyes: ne cevap vaereyim şimdi ben onlara:( ..

neyse yapcaz artık bir kıyak:D . zemzem suyu falan ısmarlayacam kanatlarını parlatacak ayarlayacam sana lakin bir scale 10 ne de olsa arkadaşız ;)

Madem bir dilek hakkım var 2 si de olabilir :D

Merida Carbon Team yada Cube HPC Elite Team

:D:D:D

@Ercan Bayram
valla ercancım sitilst bir melek ablamız var şöyle kanatları oynata oynata hımmm hımmm yapa yapa . senin avatardaki resme bakarak .... bu daha uyar hem kıyfete uygun olur dedi :rolleyes: ...... bende hiç sesimi çıkarmadım iyimi yapmışım :rolleyes: ben anlamam da öbürükü daha mı iyidi acep kısmet buymuş ercanım . karaların yanın koyarsın gayrı :D .

http://img253.imageshack.us/img253/7379/elitehpcteamstand16288cw5.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
hayalimdeki bisiklet:
cervelo slc sl
campagnolo record donanım
american classic mag teker seti...ama nerdee..:(

benimde hayalımde scott scale lmt vardı
sponsorum vodafone bu hayalımi gerceklestırmıs oldu

genel olarak hayallerdeki bisikletler aynı gibi aslında bu birazda en iyibisiklet hangisi sorusuna cevap buluyor gibi en çok sevilen bisiklet en iyidir benimde hayalimde scott scale ltd yada spark ldt var

Geri