Scudo Sports

Hayalimdeki tur

Emre Yönlüer

Forum Bağımlısı
Tepki
2.083
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Trek
Arkadaşlar hayalimde şöyle bir bisiklet turu var...Ama ne yazık ki ben esnafım(Benim gibi esnaf olan bilir halimi...:acpsnr: ).O yüzden sadece hayalimde kalıyor.
Güzerrgah şöyle;
Eskişehir kalkış,geze geze Portekiz(fotoğraftaki güzergah değişebilir.Orada ki en kısasıymış)ve sonra gemi ile Brezilya;):harika:

Sizce nasıl olur acabaa...??? İmkansız bir hayal mi???
portekiz yolu.png

Scudo
Daha önceden o taraflara giden olduysa yazsın lütfen:harika:
Sormak istediğim çok şey var:) Tabi yapabilecek miyim bilmiyorum...!!! :confused:

Nakit+Zaman+Kodüsyon

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@Candan Biberci
ilk ikisi zaten yok..!!! :agla::acpsnr: üçüncü yü dinlene dinlene giderek hallederiz,onda sıkıntı olmaz herhalde:p:D

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@Candan Biberci
ilk ikisi zaten yok..!!! :agla::acpsnr: üçüncü yü dinlene dinlene giderek hallederiz,onda sıkıntı olmaz herhalde:p:D

@MBB
Aslında rota değişebilir.O rota Google Maps'in kendi hesapladığı en kısa yol :):harika:

o rota zaten değişicek ve yol dahada uzayacak:D googlemaps otobanlardan en hızlı rotayı çiziyor. bide fransadan ispanyadan geçiyosun marsilya monaco nice barcelona görmeden transit geçsen olurmu olmaaaaaaz. rotan budur :) daha detaylanıp daha da uzayacaktır emin ol. bir gün inşallah bende böyle bi tur istiyorum

@_murdoch_
4929km diyor...:hihi::hihi:düz hesap 5000 km diyelim şuna :D:D
orada merak etmediğim sadece Fransa var,orayı en kısa sürede geçsek diğer yerlerde oyalanabiliriz...:harika::)
Yalnız aralarda kalınabilecek ucuz motel falan bulmak lazım,çok düşünülmesi gereken bir şey.....:kötü::kötü:

@Emre Yönlüer
günde 100 km yapsan 50 gün. gezmesi tozması keyfini çıkarması var. otelle falan para dayanmaz. 4-5 günde bir otelde kalıp çadırlı gidicen en az 70 gün sürer bu tur. ;)

@_murdoch_ Yiyecek, içecek, ıvır-zıvır da cabası....:confused::confused:
Zor iş zor....:agla::agla:

ben de avrupayı ikiye bölen bir turu ilk turum olarak planlıyor, hayal ediyorum ama tüm hayali kocaman hale getirip gerçekleşmesini hayalden tarafa zorlaştırmaya gerek diyorum . Daha tatlı tarafından başlamak için orta avrupadan (misal viyana ) amsterdama (bisiklet başkentine )
Şimdi bir bisiklet ve bir hayal var biraz da tam korku olmayan bir kaygı /endişe hali .her şey yapıcam demeni bekliyor !

@waafy Benim esas amacım Brezilya ya gitmek :) Ayrıca ucuza getirmek ama bu şekilde düşününce daha pahalı olacak gibi...:hihi::agla:
Hep Cruise gemisi ile gitmeyi düşünürüm ama o da pahalı oldu çok,onun için iyi hesap etmek lazım:confused::confused:

Hayalimdeki turun zamanını kısaltacak süper bir fikir buldum.Bisiklet ile avrupa ya gitmeyi düşünenler varsa faydalı olacaktır... :harika::harika: Hem de uçağa göre çok ucuz :)
20160208_164300.jpg 20160208_164319.jpg

Geri