Scudo Sports

Hava çok sıcak ise; el değmemiş doğal ortamda serinlemek lazım :)

Uğurcan abi selamlar :) Forumda birkaç yerde arabayla Karadeniz turunda olduğumuzu yazmıştım :) Bugün bir yere gittim ve o yolları görünce aklıma ilk olarak siz geldiniz oğlunuzla birlikte :) Çok uzatmadan yer hakkında ufak bir bilgi veriim :)

Rize, Çamlıhemşin ilçesini geçtikten sonra bir yol ayrımı var biri Ayder Yaylasına diğeri ise Zilkale'ye ayrılıyor. Biz Zilkale'ye sapıyoruz. (Ayder'de mutlaka görülmeli) Zilkaleyi geçtikten yaklaşık 3-4 km sonra beton bir köprüden geçip sağa dönüyoruz ve 10-20 metre ilerledikten sonra Palovit Şelalesi diye bir yol görücez, o yola sapıyoruz :) Bu yolda arabayla geldiyseniz, arabanız 4x4 değilse ilerlemeniz çok güç, nitekim biz baya bir zorlandık, arabanın altını vurdura vurdura Palovit'e kadar çıktık :) Bu yol MTB kullanıcıları için harika diye düşündüm çünkü %100 olarak doğayla iç içesiniz, telefon çekmiyor, bir tane insan yok. Patika bir yoldan gidiyorsunuz ve 2 tarafınızda da yeşilin her tonu var :) Sonunda da muhteşem bir şelale manzarası :) Eğer ki yolunuz Karadeniz'e düşerse ve bisikletiniz yanınızda olursa burayı not alın :) Görmediyseniz mutlaka görülmesi gereken yerler gerçekten :) Aşağıda da Palovit Şelalesinin bir fotoğrafını veriyorum. Hava yağmurlu olduğu için pek iyi çıkmadı ama napalım :)

Saygılar..
Görüşmek üzere...

http://img833.imageshack.us/img833/1714/img2218n.jpg

Scudo
@Tamer KAMIŞLI

rizenin bu kısmını değil ama başka yerlerini pedalladık. fotoğrafa bakınca offf uleyn offff dedim:)
her yer yeşil yerde toprak görülmüyor ciğerlerin açılıyor kendini daha bir zinde hissediyorsun değilmi sevgili kardeşim:) haa birde o nefis koku, suların o çılgın sesi. offf karadeniz offff.
sağol tamer 2 yıl önceki hatıralarımı canlandırdın eksik olma kardeşim.

selam ve dua ile

@uğurcan gültekin

Ne demek abi, keşke Rize'ye kadar gitmişken buralarıda görebilseydiniz :) Doğasıyla kendine hayran bırakan bir yer gerçekten, umarım bir gün oralarıda pedallayabilirsiniz :)

Görüşmek üzere.. :)

Arkadaşlar devamını bekliyoruz. Memlekette hala el değmemiş güzellikler varmış. Teşekkürler.

Uğrucan bey tek kelime ile harika, Mtb Ofroad mı denir, Mtb safarimi denir bilemedim.Pedallarınıza sağlık, bize güzellikler yaşattınız, daldım gittim, bir an için bende keşke o suya sizinle birlikte atlasaydım diye iç çektim.Malatya dan çok selamlarımızı ve saygılarımızı gönderiyoruz.Kaskınız takılı yolunuz her daim açık olsun

• Beğen
Tepkiler: uğurcan gültekin
Uğurcan Bey, oğlanla yine harika bir tur yapmışsınız, tüm paylaşımın için teşekkür ederim. Oğlunla, senin ayaklarınıza sağlık.

• Beğen
Tepkiler: uğurcan gültekin
@Genç Osman Bircan

offroad safari asfalt macera yarışı(yön bulma;) ) ne ararsanız var o gezide zaten amacımızda MTB binebilmekti. bu yüzden olabildiğince zorlaştırdık yolumuzu.:in: biz bisiklet severler birbirimizin hayallerini yaşarız değil mi :)
Malatya ya yürekten gönül dolusu selam ve hürmetler. bu arada sizin doktor hikmet abiyede ne kadar benziyorum ben yahu :)

selam ve dua ile

@Cüneyt HOCAOĞLU

eyvallah hocam ,
yolcu, yola sevdalı, yoldaşı eşsiz, yol kenarında destekleyenlerde naif ve güzel bakanlar olunca; sizin harika dediğiniz bu tur ortaya çıkmış oldu. bu saç ayaklarının tek biri eksik olsa gezi olmaz, olsa bile tadı olmaz:in:

selam ve dua ile

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
Geri