Scudo Sports

Hatırlıyor musunuz ?

Hasan Kuru

Forum Bağımlısı
Tepki
1.217
Acaba kaç kişi ilkokul numarasını hatırlıyor?

Ve bu konu hakkında anılarınız varsa dinlemek isterim.

• Beğen
Tepkiler: Menderes Batmaz
Scudo
İlk anı benden olsun.

Mesela benim numaram 925'ti.Sanki benim siğirli rakamlarım gibiydi.Kardeşiminde 1124'tü.Yolda giderken hep arabaların plakalarına bakardık küçükken.Numaralarımızdan kimin okul numarası yazıyorsa o gün hep onun dediği oluyordu.Ama o senelerde Denizli'de sonu 4 rakamlı plakalar yoktu :D
Ve kardeşim bu yüzden kaybediyordu.

Babam ve dükkan komşularımız ara sıra sayısal oynuyorlardı.Bana hep sayı sorduklarında 9,2,5 rakamlarıyla kombine edilmiş sayıları söylerdim.

Birde okulda okul numaramın 5 sıra altından ve 5 sıra üstüne kadar olan kişileri merak ederdim.Bunu sürekli araştırma içerisindeydim.5'ini bulunca 10-20 diye devam etti :D

Vay be.. unutmamışım..
394 :p

1037 ben de unutmamışım.Hatta askerlik numaramı da vereyim:3041

@ali karagönlü

Ne yaptın Ali abi ya hiç güleceğim yoktu :D

Ali abi sen askere gittin mi ya? Hem üni.de bitirdin :)

@Hasan Topcan

Vay be :eek: Döktürmüşsün abi :D

@HASAN KURU
Hasan ilkokul biteli şurda 3 sene oldu onumu unutcaz hemen:) Sizin sınıftayken 564 tü, ondan önceki okulumda 695 di.

Bak anı dedinde aklıma geldi sınıfta uzun eşşek oynarken senin pantolon hep yırtılıyordu(Senin cüsseye pantolon dayanamıyordu, garibime fazla basınç uygulayıp patlatıyodun hep:D)

Birde ben mp4 ümü sınıftaki müzik sistemine entegre ediyordum sınıf tenefüste çoşuyordu:D:winkenlux :cheer: :cheer: :D

Ah ne günlerdi yav OKS denen şey ayırdı herkesi, ama biz inançlıyız OKS nin ayıdıklarını bisiklet ile topluyoruz.

Şimdi üşenmesem sınıftakileride sayardımda konu sapmasın artık:)

ilk okulu 4 okulda okudum:):) ama 3 ünü hatırlıyorum.:))
ilki 911:)
ikincisi 118:)
üçücüsü 711:)
4.üncü 754 tü galiba tam hatırlamıyorum

lisede 637 3 senedir bunu kullanıyorum daha değişmedi:D:D

ilkokul no:1944
ortaokul no:600
lise no:24
üni: o da bana kalsın daha bitmedi:p

Sadece ilk okulu hatırlıyorum o da 202 idi.
Ortaokul ve lise numaralarımı tam hatırlamıyorum.Üniversiteninkide upuzun bir numara zaten :D

İlkokul ve ortaokul numaram aynıydı= 2199

lisedeki numaram ise = 1994

ilkokul:544
ortaokul:1842
lise:652
Torpilli bir numara alam dedim sonra öğretmenlerin aklında kolay kalır sonra not defterınde sakat olur dıe ugrasmadım :D

Benim şu an ki (lise) 3-2-1 ne kadar kolay dimi ama öğretmenler aklında tutamıyor :D

Geri